Перейти до змісту

Порядок здійснення контролю за технічним станом колісних транспортних засобів під час їх експлуатації

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Звернемо увагу на пункт №6:

6. Технічний стан та обладнання КТЗ під час їх експлуатації перевіряється візуально та з використанням засобів вимірювальної техніки відповідно до ДСТУ 3649-97 "Засоби транспортні дорожні. Експлуатаційні вимоги безпеки до технічного стану та методи контролю" без втручання в роботу (розбирання) вузлів та агрегатів КТЗ, які перевіряються.

А тепер відкриваємо та вивчаємо ці норми, а краще друкуєм і возим з собою. d3649_97.pdf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу зрозуміти, навіщо плодити теми?

Повтор.

Коли створював тему - твоєї не бачив :huh: Ну не люблять наші люди читати наказів. Про це свідчить кількість переглядів і відповідей в обох темах. Ти привів сам наказ, а я запостив час введення і обговорення даного наказу. Правильніше б було, якби я це розмістив в твоїй темі, але смайлик :) , ще ніхто не відмінив :bayan:

Точно. Плюс я не можу зрозуміти інтелекту топікстартерів, які називають теми типу "Завтра водії стикнуться...", або "Завтра стартують продажі..."

Завтра вже наступило. А назва топіка звучить трохи дивно. І ще більш ідіотськи вигладатиме через 10 днів.

При чому тут інтелект? Я привів посилання на статтю з сайту, заголовком якої і назвою сторінки є назва моєї теми - дивись Тут. Стаття з даного сайту (for-ua.com)

теж буде в інеті місяцями і завжди буде біля неї дата створення для ідентифікації ЗАВТРА. Шкода читати таке від людей, котрих поважаєш по форуму :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я краще потрачу 20 хв. свого часу заради того, щоб наглий автоінспектор втратив добрий шматок своїх нервів.

проблема в тому,що ти за цих 20хв. втратиш ще більший шматок своїх нервів

Ну а там і до суду недалеко - а на суді ще більший шматок своїх нервів + час , ну а "время - денги"

Можливо не в тему, але бородатий анекдот знають, напевно всі.

Зупиняє ДАЙ-шник водія, починає доколупуватись задля отримання джек-поту:

-Ви мабуть п'яні!!???

-Та не п'ю я зовсім.

-Та Ви накурені!!!???

-Та не палю навіть сигарет.

-Слухай, мужик, а як ти розслабляєшся!!!!!?????

-Та я й не напружуюсь.

Так і для мене цих 20 хв. мого часу - практично ніяких нервів. Давати "на лапу" при даних штрафів дорожче в любому випадку буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...