Перейти до змісту

Продам CDMA модем Novatel U720

biter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне все написано в темі! Опис модему тут. У використанні 2міс.

Опис тарифного плану: "Мобільне життя ReVolutіon 95" - бонус 570,00 грн. із ПДВ (оплата по 95 грн. із ПДВ через місяць обслуговування протягом 12 міс.).

Кому дуже цікаво - модем продається у зв'язку з підключенням до ОГО! :smile3:

Ціна питання 500грн

Опубліковано
Дам 400 грн.

тел. 80503788641

Юра

400грн це дуже мало, враховуючи те що він підключений до акції яка вже закінчується.

545грн і модем твій.

Опубліковано

А ти порахуй ще підключення :) Я продаю вже підключений модем. Тим більше, знову платити потрібно аж за січень.

Опубліковано

Більше не дам, бо мене трохи не влаштовує "Пакет 95", я його беру для роботи, а для цього мені вистачить і "45".

А скільки вартує підключення?

Опубліковано
Більше не дам, бо мене трохи не влаштовує "Пакет 95", я його беру для роботи, а для цього мені вистачить і "45".

А скільки вартує підключення?

Зміна тарифу, якщо я не помиляюся, вартує 10 грн, це якщо з тарифу(якій передбачає більше трафіку) на тариф з меншим об*ємом трафіку.А якщо навпаки то безкоштовно.

Нове підключення коштує здається теж 10грн, за умови якщо модем був придбаний саме у ІТ

Опубліковано
Нове підключення коштує здається теж 10грн, за умови якщо модем був придбаний саме у ІТ

Не грає ролі де купляти, я спецом питав консультантів ІТ,принось свій,зашиють абонентський номер і юзай на здоров"я

Для чого мені давати за Pantech px-500 їм 450 грн, коли купив за 100,але не у них)

Тим більше вони продають "розлочені" (пров-ри Sprint, Verizon) зі штатів, а накручують цукі сам бачиш скількі :) ...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо буде все дуже паршиво, то я і свій продам Novatel U720

ціна буде в районі 350грн

з їхніми тарифами і штрафами..... ну їх в пєнь

Опубліковано

Давай заберу!

Опубліковано

Я сам користуюсь інтернетом від інтертелекому але за штрафи нічого не чув. Розкажи детальніше

До речі сьогодні перепідключився.Для тих хто не вкурсі. Хто був підключений раніше по звичайному тарифу, можна перепідключитись по акційному (платиш через місяць на протязі усього 2009р.). Стоїть перепідключення 50 грн..

Опубліковано

Давай заберу!

Molnya я ще нічього точно не знаю, але 70% шо я спригну з Іт і буду продавати модем.

• 10 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...