Перейти до змісту

Валютний ринок, Луцьк і не тільки

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Реальний курс долара зараз повинен бути як і встановлений нацбанком 7.7, ну 8 гривень, але аж ніяк не більше

опа, ще нострадамуси ;)

а я кажу реальний курс гривні зараз 12 грн/1$, ну може 15. і хто правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 729
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

а по сколько ща покупают\продают валютчики?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я кажу реальний курс гривні зараз 12 грн/1$, ну може 15. і хто правий?

Я дивлюсь на рівень на який впали інші валюти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дивлюсь на рівень на який впали інші валюти

бррр. які валюти і впали по відношенню до чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

валюти другосортних країн типу України до долару

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а по сколько ща покупают\продают валютчики?

купляли зранку по 9.5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

валюти другосортних країн типу України до долару

тобто ти стверджуєш що гривня має зміцнитись до курсу 7.7 тому, що в цей же час валюти тіпа гривні впали до долару? :D чи ми щось пропустили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

валюти більшості країн, зокрема по "вазі" таких як Україна, по відношенню до баксу впали майже однаково - на 40-60%, навіть "магучій" РФ рубль який тут так яростно захищають мамохі впав на 40%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

валюти більшості країн, зокрема по "вазі" таких як Україна, по відношенню до баксу впали майже однаково - на 40-60%, навіть "магучій" РФ рубль який тут так яростно захищають мамохі впав на 40%

с одной стороны - без таких аналитиков как ты жить скучно

а с другой - кто, тебя, Пшеничный, сюда обратно запустил?

а ведь нарвешься, и опять сюда попадешь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як вам качєлька привата? :)

24/02 - Доллар США 9.20 / 9.70

26/02 - Доллар США 8.50 / 9.10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это в смысле они скинули курс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це в смислі, що качельку Приват і підтолкнув, банк який диктує готівковий курс на ринку, а інші за ним підтягуються.... Приват пару днів назад погнав "стада оленів" закупляти долар за завищеним курсом, і активно по ТБ інфа: народ, 12 грн -це не прєдєл! Народ: блін, треба хоч по 10 затаритися. Тепер коли вже люди перестали панічно купляти - вниз курс, пора скупити долар подешевше, готуватися до наступної качелі...

карочє ще раз повторюся - дуже підозріла роль Привата в цій системі, чисто випадково він завжди вгадує тенденцію ринку на наступні дні, і першим повертає курс в потрібну сторону

не знаю, наскільки правда, але ходять чутки, що особиливо канал "1+1" дуже вже часто дає інформаційні приводи, які зумовлюють панічні настрої... напрошується думка, що неспроста в товаріща Коломойського є частка в компанії, яка є його власником... хоча це так, роздуми...

чекаємо подальшого руху вниз, за психологічну помітку - 9,00, ясно що не до 7,70, а потім знову буде хтось гойдати...

P.S. Вже 9 в Привата, кому реально треба долар для якихось потреб, почекайте принаймні до завтра до обіду, думаю, буде ще падати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
це в смислі, що качельку Приват і підтолкнув, банк який диктує готівковий курс на ринку, а інші за ним підтягуються.... Приват пару днів назад погнав "стада оленів" закупляти долар за завищеним курсом, і активно по ТБ інфа: народ, 12 грн -це не прєдєл! Народ: блін, треба хоч по 10 затаритися. Тепер коли вже люди перестали панічно купляти - вниз курс, пора скупити долар подешевше, готуватися до наступної качелі...

карочє ще раз повторюся - дуже підозріла роль Привата в цій системі, чисто випадково він завжди вгадує тенденцію ринку на наступні дні, і першим повертає курс в потрібну сторону

не знаю, наскільки правда, але ходять чутки, що особиливо канал "1+1" дуже вже часто дає інформаційні приводи, які зумовлюють панічні настрої... напрошується думка, що неспроста в товаріща Коломойського є частка в компанії, яка є його власником... хоча це так, роздуми...

чекаємо подальшого руху вниз, за психологічну помітку - 9,00, ясно що не до 7,70, а потім знову буде хтось гойдати...

P.S. Вже 9 в Привата, кому реально треба долар для якихось потреб, почекайте принаймні до завтра до обіду, думаю, буде ще падати

качелька для кредитов. обычно расчеты за кредиты 20-25-е число. ессно накручиваецо, а патом падает...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

качелька для кредитов. обычно расчеты за кредиты 20-25-е число. ессно накручиваецо, а патом падает...

не скажи.

большая часть погашений - первая половина месяца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, я думаю їм вже не до кредитів, тут непоганий заробіток виходить і без них, прикинь, купити на міжбанку по 7,79 партію зелені,

якимось чином це прогнати в налічку - і продати за пару днів толпам народу, які подивилися новини, де кажуть - золотовалютних резерів нема, курс 15 цілком реальний і т.д.....

тільки потім треба заспокоїти ринок, опустити курс, щоб здавалося що йде рух вниз... ну треба ж відкупитися знову... і поїхали далі...

от ще цікаво - тільки Тимошенко оприлюднює курс 6,5, через пару днів він валить вгору шаленими темпами...

коротше, якщо хочете прикидати, що буде з валютою - "не читайте большевистских газет перед обедом" (Булгаков) :)

а слово "експерт" в заголовку новини чи телекартинці вже варто сприймати як матюк, реальні експерти дьоргають за шнурочки за кадром.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як я очікував, курс подолав відмітку 9 вниз, в Укрсибі навіть продавали по 8,44, при цьому Приват тримав 8,80, мабуть такий спуск вниз не входив в його плани...

по ідеї, якщо не сьогодні після обіду, то завтра курс знову піде вгору і можливо за 9-ку

це тіпа мій прогноз :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пока что на "Варшавке" можно взять по 8.7 грн/бакс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карочє ситуація з Укрсибом не зовсім зрозуміла, або їм треба було срочно трохи гривні, або занадто випередили курс на ринку, реально можна було до 12-ї години купити долар по 8,44, але зараз він ніби "кінчився" і з обіду курс буде вищим, тільки ще не знаю наскільки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shura, 1. Слідкуй за словами, я розумію що в тебе надійний дах, але в житті все швидко міняєтся, краще не срати там де живеш.

2. В чому я помилився з прогнозом? Курс знов пішов вниз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому я помилився з прогнозом? Курс знов пішов вниз.

1. пам'ятається що ти прогнозував рух вниз аж до 7,7

2. долар вже йде вверх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. долар вже йде вверх

Так-так, на Говерлі бакс вже по 9,20.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Причому тут говерла, ти там живеш чи як :)?

В усіх твоїх повідомленнях курс з говерли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причому тут говерла, ти там живеш чи як :)?

В усіх твоїх повідомленнях курс з говерли.

www.goverla.net.ua - один з найкращих (в плані здати валюту) обмінників в Луцьку, в приміщенні магазину "Пано" по просп. Волі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайті подану неточну інформацію :) Товариш дзвонив каже взяв по 8,3 в обміннику, а на сайті з самого ранку курс 9,2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
goverla - один з найкращих (в плані здати валюту) обмінників в Луцьку, в приміщенні магазину "Пано" по просп. Волі.

дякую, не знав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...