Перейти до змісту

Автоквест

Aeroman

Рекомендовані повідомлення

Хтось щось чув про автоквест? Чи є така забавка в Луцьку? Хтось приймавй участь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

така штука є.

деталі можна дізнатись

тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

така штука є.

деталі можна дізнатись

тут

я тут ще одних вичислив. це ті ж самі чи інші організатори?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно є.в ніч з субботи на неділю дзвонив мені товариш з такого паті......хотів почути підказку....в 4 ранку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тут ще одних вичислив. це ті ж самі чи інші організатори?

напевно, інші. Принаймі, я тут нічого внятного і конкретного про луцький квест не побачив.

На попередньому моєму пості є зсилка де є інформація з проведеними квестами і оновлюються дати наступних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А реально є учасники тут на форумі? Бо на сайті все це цікаво, а от в реалі що буде то хз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А реально є учасники тут на форумі? Бо на сайті все це цікаво, а от в реалі що буде то хз!

квест супер був, але деяк1 завдання д1йсно перемудрован1 1 без 1нет п1дтримки не здогадався б ще три дня)) напевно тому квест затягнувся майже до 6-ти ранку, спати вже нав1ть перехот1лось)

взагал1 сподобалось, жду наступного.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені цей квест не сподобався!!!Позапрошлий був кльовий і веселий...а цього разу- в кого швидший інтернет-той виграв...хто вміє швидко клацати по клавіатурі-той виграв...і в кого дофіга бензину,щоб об"Їзджати всі можливі місця-відповіді тому,що завдання неоднозначні...кажуть,що в цю суботу буде кращий!!!З нетерпінням чекаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я чув, що кияни (Quest.ua) тут з 6 грудня збираються щосуботи автоквест проводити. Поїду 6-го обов"язково порівняти якість столичного квесту з цим нашим сільським самокльопом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я чув, що кияни (Quest.ua) тут з 6 грудня збираються щосуботи автоквест проводити. Поїду 6-го обов"язково порівняти якість столичного квесту з цим нашим сільським самокльопом.

Якщо будуть, то я тож поїду, хоча не сказавби що наш - це "сільський самокльоп". Сьогодні був досить таки непоганий квест, складних занудних завдань небуло, все було динамічно та весело тай не так довго як в минулий раз.. якщо не рахуючи інцеденту, як наш екіпаж шукаючи підсказку на Ольжича наткнувся на карний розшук, а ми думали що це продумана частина квесту і вибивали з них підсказку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не рахуючи інцеденту, як наш екіпаж шукаючи підсказку на Ольжича наткнувся на карний розшук, а ми думали що це продумана частина квесту і вибивали з них підсказку

Да, ночью этой одни попали на этих, другие заплатили ГАИ 100 грн, за превышение у Там-Тама (нас обгоняли).

Сьогодні був досить таки непоганий квест, складних занудних завдань небуло, все було динамічно та весело тай не так довго як в минулий раз.

Согласен. Весело и интересно. Правда протупили с предпоследней бумажкой (иероглиф...). Не думали что настолько всё просто окажется, и Золотой Дракон забраковали сразу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ відпшіть в аську мені. Цікаво було б поговорити і подивитися як і що відбувається!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б в "любітєльском" раллі прийняв би участь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не працює реєстрація і до мене в аську тіко ссилками на офрум заломитися ніяк )

Реально може хтось ще маякне!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі за слово "Сільський" - не хотів нікого образити. Доречі хто зі мною 6-го в суботу буде на старті? Старт здається на в"їзді до авторинку (на кругу) о 22:00. Збір о 20:00 (хоча все є на сайті). Прикольно, там ще й участь безкоштовна. Цікаво які будуть призи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що дізнався, що для участі в тому квесті обов"язкова реєстрація на їхньому сайті. Тіпа потрібно створити свою команду і капітан подає заявку на гру прямо на сайті. Не знаю чи можна тут на форумі давати чужі лінки, але хто планує приймати участь в грі реєструйтеся тут: http://lutsk.quest.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу! Будем пробувати )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ндя. Квест супер. Підкачали як завжди чітера. Перші три тіми підказували один одному і затерли надпис на 9 точці. До неї ми лідирували, а далі все обірвалося.

Звернем все на тестовий квест.

Якщо наступні не будуть мати всі окремі завдання які не пересікаються, то навіть іти не хочу.

Чітеров і в реалі розвелося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NORBY, нетреба ляля!! про чітерів не розказуй, ти дуже особисто знайомий з організаторами :) при всій повазі до тебе - ти лідирував з самого початку, але до точкі №6 (вулиця Авіаторів 1) - ми з переляку поперли аж туди, замість точкі на стрілецький 14, і найшли точку №1 аж через 53 хвилини ;) зате 9 точку ми розгадали за 45 секунд :) тебе підвела карта, і точка №9 - вулиця Саперів - доречі маркер на 9 точці був затертий випадково - людина (з якоїсь команди), яка там пробігала просто послизнулась і натоптала трішечки болота (маркер був намальований на асфальті, якраз біля стовпчика з кодом) - але воно було ними ж і розчищено, наскільки дозволив час і підручні засоби...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NORBY, нетреба ляля!! про чітерів не розказуй, ти дуже особисто знайомий з організаторами :) при всій повазі до тебе - ти лідирував з самого початку, але до точкі №6 (вулиця Авіаторів 1) - ми з переляку поперли аж туди, замість точкі на стрілецький 14, і найшли точку №1 аж через 53 хвилини ;) зате 9 точку ми розгадали за 45 секунд :) тебе підвела карта, і точка №9 - вулиця Саперів - доречі маркер на 9 точці був затертий випадково - людина (з якоїсь команди), яка там пробігала просто послизнулась і натоптала трішечки болота (маркер був намальований на асфальті, якраз біля стовпчика з кодом) - але воно було ними ж і розчищено, наскільки дозволив час і підручні засоби...

Це було там )))

post-155-1228644470.jpg

А це читав? Організатори пишуть )))

"Давайте я почну з себе, як організатор.

Ще на старті учасники слухали неуважно. Багато хто не почув, що ми ЗАВЖДИ загадуємо вулиці і номери будинків. Шифровка, яка натякає на вулицю написана великими літерами, або виділена жирним, або написана в лапках. Весь інший текст - просто для затравки, щоб цікавіше було.

Ще на старті було мінімум 2 команди, котрі не змогли прийняти участь через те, що неуважно читали регламент і НЕ СТВОРИЛИ КОМАНДУ та НЕ ПОДАЛИ ЕЛЕКТРОННУ ЗАЯВКУ НА САЙТІ. Дуже шкода, що люди так і не змогли отримати з нами свою порцію адреналіну та гарного настрою. Сподіваюсь вони гарно провели суботній вечір

Коди. По статистиці я бачу, що багато команд намагались вводити коди з пробілами - в кодах не буває пробілів, не може були кирилиці, коди завжди починаються з літер QL.

Ну і Fear Play. Деякі команди поводили себе м"яко кажучи, не по спортивному - затирали коди, викидали предмети, на яких був код, обмінювались інформацією. Яскравий приклад - призові команди, котрі всі дружно вводили коди з різницею в 3 сек. Вони просто їздили "колгоспом" і обмінювались кодами. На першій грі я не вводив ніяких штрафів, але на наступних дискваліфікація буде миттєвою. Тобто ми можемо по ходу гри в системі побачити, що з Соснової на Карбишева доїхати за 40 сек нереально. Такі команди ми будемо відразу знімати з гри.

А так, загалом мені особисто гра сподобалась. Майже всі - 92% команд дійшли до фініша. Особливий респект команді BUBLIK (spy) за чесну гру та за те, що все-таки дійшли до фінішу, незважаючи на те що їм відверто гра не пішла і вони були останніми по грі. Зате отрмали чесно зароблений ящик пива."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квест немного скучноват оказался. Примитивно: разгадать улицу, найти код (повторить 10 раз).

От РэдЗоны повеселее, и задания оригинальны, и более живо. В субботу будут 2 квеста. От РЗ и от Квест.уа, уверен что 80% поедут на РЗ, ибо последний перед финалом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це був тестовий квест і врятлі таке лінійне буде наступного разу! )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це був тестовий квест і врятлі таке лінійне буде наступного разу! )

Квест однозначно був класним. Сподобався навіть тим, що фінішували останніми. ВСІ завдання були абсолютно логічні - навіть немає до чого доколупатися. Впевнений, що чим далі, тим квести від quest.ua будуть ще цікавішими, особливо ігри формату QuestDrive. Всім дякуємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В субботу кто куда собирается? А то 2квеста совпадают: Квест.уа и РЗ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на Квест.УА ))) Мені сподобалось. Якщо будуть банити чітеров, то взагалі круто!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...