Перейти до змісту

Кому достанется цей світ?

AltoAngelo

Кому достанется цей світ?  

41 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Як сказав один із великих людей, усе що має початок, має і свій кінець. Розуміючи, що сонце західного світу(США) починає заходити за обрії "небуття"(фінансова криза, моральна деградація, падіння образу світового жандарму навіть в очах американців), виникло питання: а хто буде наступним світовим керманичем?

Так як колись зазанали розквіт і падіння такі імперії, як Атлантида, Єгипет, Рим, Англія, Рейх, США, так хтось вже займе відносно близьке місце світового лідера. Але ХТО?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тараканы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тараканы

акулам и муровьям :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тараканы

акулам и муровьям :)

:) і це реально! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кх...а про масонів чому пунктега немає? Хоча це і не політична чи національна спільнота....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кх...а про масонів чому пунктега немає? Хоча це і не політична чи національна спільнота....

А країна така є? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рановато США хоронішь.

Це те саме, що прийшла криза на завод і кому буде фіговіше власнику заводу чи його прорабам.

Оцей весь популізм що то країна споживання, що вони ніфіга не виробляють, що їм торба (я також так колись думав) - це для дітей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оцей весь популізм що то країна споживання, що вони ніфіга не виробляють, що їм торба (я також так колись думав) - це для дітей.

вот тут соглашусь...

достаточно на размер их ВВП посмотреть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От візьмемо Китай, там два мільярда населення, потужна промисловість, мега ВВП, як з ним боротись? Наперший погляд складно, але достатньо розробити сертифікати і не пропускати по них їх продукцію на ринки світу і що буде з Китаєм - купа голодних, злих - короче революція і хана економіці.

От Росія - згідний що потуга, але на чому потуга - нафта і газ, завалили (доречі США) ціну на нафту і країна в глибокій кризі, йде перегляд б'юджету, а б'юджетників в цій країні тьма-тьмуча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 romaxa11 - Китай, якраз тут і не потопиш! Люди завжди будуть споживати товари, питання які і за якою ціною. Немає анологічно дешевших товарів ніж у Китая!!!! Коли вуйко іде купляти наприклад...батарейку до мобілки, він купить не дорогий оригінал(якого в Луцьку навіть нема) а дешеву кітайську "тапочку". І цей вчинок, буде надзвичайно тепло гріти серце українця :) І прикладів, ще надзвичайно багато є! ;)

Світового жандарма, надзвичайно сильно "опустили" в Іраці, Афганістані. Коли в США спілкуються про війну, то фінансові цифри ідуть за ххх ххх ххх ххх $, прості американці не розуміють, чому ці засоби не влити в социалку, тай в загалі у розвиок країни і от тді, в головах зароджуєтья ("жандарма топи, а ціна на гамбургер має бути стабільною") і тут нічого не зробиш :D . Ось і на цьому фоні приходить Обама, він і зробить всі не обхідіні дії! :D

--------------------------------

2 romaxa11 - я не говорю прото тальний крах США, а проте, хто стане слідуючою імперією :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банальність для американофілів :)

Крах американского автопрома может разрушительно повлиять на производство японских компаний Toyota, Nissan и Honda в США, пишет газета The Detroit News. Как пишет газета, банкротство представителей «детройтской тройки» (GM, Ford и Chrysler) повлечет за собой закрытие большого числа компаний поставщиков деталей, клиентами которых также являются и японские компании. По словам представителя отдела производство и разработки американского отделения Toyota Motor, 75% автомобилей в США производятся из автокомпонентов местных поставщиков, работающих на «большую тройку». «Газета.Ru»
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я надибав деяку інфу в неті після якої я чогось перехотів дискутувати на економічні теми, США то така потуга, яку ніхто не зрушить і те що зараз її авторитет трохи впав, внаслідок війни в Грузії, і деяких невдалих військових компаній Буша, ще зовсім нічого не означає, Обама все поверне на круги своя. Рано Європі залицятись до Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я надибав деяку інфу в неті після якої я чогось перехотів дискутувати на економічні теми, США то така потуга, яку ніхто не зрушить і те що зараз її авторитет трохи впав, внаслідок війни в Грузії, і деяких невдалих військових компаній Буша, ще зовсім нічого не означає, Обама все поверне на круги своя. Рано Європі залицятись до Росії.

Обама, це популіст чистої води, весь його шлях до овального кабінету, це безприцидентний популізм.

Історія показує, що популісти нічого позитивного побудувати не в змозі, ... та подивсь хоч на Юлю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, я шось не пойму яку ти інфу нарив. І де? Якшо вже нарив, і вирішив донести це до форумчан, то поділися будь-ласка ссилкою.

З.І. Останнім часом твої пости взагалі нічим не обгрунтовані. :) Без образ.

З.І.І. Я думаю, керманичем буде Китай: Разом їх багато, їх неподолати! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gorik Згідний на рахунок постів, просто коли були конкретні теми де був чіткий поділ на наших і ваших можна було щось доводити і аргументувати, а процеси які відбуваються зараз в світовій економіці і українській політиці настільки складні, в більшості штучно запутані і скритні, що писати якійсь конкретні речі просто нема змоги.

Попробую аргументувати цією ссилкою, там спілкуються росіяни, я б сказав, закоренілі росіянські аналітики, хлопаки толкові, але з великою долею шовінізму в сторону України і США, їх коменти досить професійні, і цікаво поспостерігати, як вони садять зовсім недурака, який толкав популізм тіпа США всім должна і т.д. ось лінк трохи про США там багато сторінок, прочитаєте і зрозумієте що за махіна США, що навіть російські шовіністи аргументовано захищають її потугу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні попав на лекція з предмету міжнародна валютна система. Викладач дійсно розумна людина Карлін М.І. професор, (без 2 ф) д.е.н.

За його прогнозами виділятися будуть 5 полюсів фінансового впливу, валют цих країн : Китай Росія США Євро Індуси.

Зараз Росія з Білоруссю і ще однією країною проводить переговори щодо переходу на рублі при розрахункові за газ. Уявіть коли на рублі переведуть ще всю Європа ( а куди вони дінуться?). Та сам ж ситуація із США і Венесуелою, яка досить багато нафти експортує штатам ( 1.5 млн барелів в день барель біля 55$) = 82,5 млн $ в місяць, а додайте Росію + ЄС, яким також набридло США зі своїм доларом.

Йде тенденція до регіоналізму, тобто свій регіон - своя валюта, а не долар, євро і т.д. Якісь прогнози можна буде робити після квітня, коли можливо ситуація трохи покращиться і щось буде ясно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

snight - А це мудро, теж реальний варіант! :D Добавлю в голосовалку ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росія ненадійний партнер, своєю зовнішньою політикою, своїм наплювательським ставленням до порад ззовні, вона просто відлякує партнерів, недумаю що хтось захоче укріпляти економіку цієї країни, знаючи що тільки вона сильна, як починається війна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100%. Росія до сих пір живе в XVIII ст., з колоніальними поняттями. Ще гірше - з арабами, у тих взагалі 14 століття, по їхньому-ж календарю.

Я особисто - за 5 полюсів. В часи економічної кризи і нестабільності ніхто не віритиме чужим "папірцям", тільки своїм власним. І взагалі, чим гірше буде в світі - тим більше ростиме в народних масах дух сепаратизму, чим неминуче скористаються ксенофобські-шовіністично-націоналістичні політики, яких завжди і всюди вистачало. Але всі їх гасла - показуха, їхнє справжнє кредо приблизно таке - розділяй і властвуй.

Наведу простий історичний приклад - розпад СРСР, в результаті якого до влади в Україні прийшла група дрібних базарних кишенькових злодюжок (по-іншому назвати - не виходить) і ми отримали "кравчучку" і 90-і роки :D

Та є і зворотній випадок - об'єднана Європа :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

світ розділиться на 2 полюси - Північний та Південний "vanus TM"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, а китайців можна прирівняти до мурав"їв? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому,кому....таки нам євреям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де варіант "Проснеться Ктулху"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маленька ремарка. Навіть відомий кінорежисер Майкл Мур(Фаингейт 9/11) відклав вої поточні кіно-проекти, для створення нової стрічки "Занепад Імперії". Так що, імперія "падає" і це факт!

Той хто бачив фільми Майкла Мура, розуміє якого складу розуму ця людина і як він грамотно ставить свої проекти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна у нас розвалюється, бо велика кількість людей не цінує її, неповажає і в багатьох випадках ненавидить, є дуже сильні центри тяжіння купи народу до Росії, занадто мало патріотизму, а тей що є висміюють, переводять на маргінез, осуджують. До чого це я, ви зверніть увагу, які американці патріоти, майже всі від нігера, латиноса до білого мілярдера, як вони люблять свою країну і поважають її. Така нація має майбутнє, а Америка - це американці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...