Перейти до змісту

Допоможіть будь-ласка зламати захист в Symbian

Рекомендовані повідомлення

Коли встановлюю якусь програму на телефон мені на телефоні пише "помилка сертифікату". Питався в людей, казали шо треба в становити програму X-plore і тоді можна зламати захист. Але я неможу встановити X-plore. Поможіть хто знає як це можна зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайтах, откуда скачиваешь программы, обычно пишут, что нужно делать.

Переведи дату на пол-года на год, на полтора года назад и попробуй. Отключи проверку сертификатов в настройках телефона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де її можна відключити? В настройках можна подивитися які є сертифікити а функції щоб відключити немає. Я знайшов як можна зламати, але треба встановити програмку X-plore, але вона не вастановлюється тоже пише "помилка сертифікату"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты б хотя бы модель телефона написал :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia E65

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свойства "Диспетчера Приложений". Там есть пункт "Проверка сертификатов" - ставишь "Отключена". И ещё один, что-то типа "Установка программ" - ставишь "Все". Пробуй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую! Все получилося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо пртрібно можу залити на фтп інструкцію і все необхідне для повного розблокування смартфона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на електронну почту можеш зкинути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо можеш переслати по почті то я тобі в аську скинув свою адресу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут інструкція по безкоштовному отриманню 3-річного сертифікату для підписки непідписаних програм, Ось тут інструкція по підписанню програм на комп'ютері, а Ось тут інструкція по підписанню програм прямо на смартфоні :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут інструкція по безкоштовному отриманню 3-річного сертифікату для підписки непідписаних програм, Ось тут інструкція по підписанню програм на комп'ютері, а Ось тут інструкція по підписанню програм прямо на смартфоні :D

А тут описание как получить полный доступ к файловой системе смартфонов, работающих под управлением ОС 9.1 и 9.2. Очень простой способ. После этого можно ставить неподписаные програмы :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вчора прошив нову версію прошивки в свій E66 і тепер не можу отримати повний доступ до файлової системи і зламати запит сертифікатів -- не працює утиліта HelloCarbide :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по моей ссылке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по твоїй ввечері буду пробувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по моей ссылке?

При спробі інсталювати на смарт s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx пише "Встановлення неможливе, компонент вбудовано" :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тута

http://forum.allnokia.ru/

есть рукаводство по решению етой проблемы

я в своё время тоже мучался

П.С. на форуме нада немного порытся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...