Перейти до змісту

Клоунада у ВРУ

laska

Рекомендовані повідомлення

ВРУ не перестає дивувати...

Вчорашні баталії Яценюка і Литвина, навколо фальсифікації, просто анекдотичні:

- Арсеній Петрович

- Я вже 34 роки Арсеній Петрович

- Та я читав, що ви вже виросли... :smile3:

Сьогодні Верховна Рада України включила до порядку денного своєї роботи питання відставки Арсенія ЯЦЕНЮКА з посади голови парламенту. 

Як передає кореспондент УНІАН, за таке рішення проголосували 229 з 442 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Повторно голова Верховної Ради України Арсеній ЯЦЕНЮК поставив це питання на голосування на вимогу фракції Партії регіонів.

При цьому він повідомив, що фракції ”Наша Україна – Народна самооборона” та БЮТ звернулися до нього з проханням відкликати свою заяву про відставку, якщо питання про його звільнення не буде включене до порядку денного. 

Після позитивного голосування А.ЯЦЕНЮК попросив лічильну комісію ВР готувати бюлетені для проведення голосування, оскільки, за процедурою, голова ВР призначається і звільняється з посади шляхом таємного голосування народних депутатів.

О 18.00 було завершене таємне голосування щодо відставки спікера ВР Арсенія Яценюка.

Депутати з БЮТ продовжують блокувати трибуну і президію парламенту, а представники ПР покинули сесійний зал. 

Заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов пообіцяв, що завтра його фракція винесе в сесійний зал ухвалу, в якій наполягатимуть на усуненні Яценюка від ведення пленарних засідань. 

Голосування бюлетенями за відставку Яценюка незаконне – Лавринович

Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Лавринович вважає незаконним проведення голосування бюлетенями по відставці Голови ВР Арсенія Яценюка, про яке оголосили деякі члени Рахункової комісії.

Як передає УНІАН, про це він заявив сьогодні в сесійному залі.

За словами Лавриновича, заступник голови Рахункової комісії Владимир В’язівський (фракція НУНС) не має жодних повноважень проводити таке голосування, тому що 10 з 20 народних депутатів, що входять до складу Рахункової комісії, не мають права на ухвалення відповідного рішення.

«Такі підходи не прикрашають Верховну Раду і тих, хто робить такі кроки», – сказав він.

Лавринович зазначив, що всі мають діяти відповідно до регламенту ВР, інакше до порушників відповідно до ст. 29 регламенту ВР можуть застосовуватися санкції. «Ми повинні знаходити вихід з будь-якої ситуації», – сказав він.

Також Лавринович закликав Яценюка зайняти своє місце в сесійному залі і оголосити про розгляд проекту постанови про зміну способу голосування за відставку Голови ВР (проведення голосування не бюлетенями, а за допомогою електронної системи «Рада» – Ред.).

При цьому перший заступник Голови ВР відзначив, що зараз голосування бюлетенями проходити не може.

Тимошенко вважає спробу скинути Яценюка черговою зрадою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карнавал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовження http://tsn.ua/ua/ukrayina/deputati-ne-zvil...yatsenyuka.html

Голосування щодо відставки Яценюка визнано таким, що не відбулося, оскільки в ньому взяли участь лише 108 депутатів.

Депутатам зайнятись більше нічим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цирк уехал-клоуни остались!!Тільки в нашому випадку весь цирк складається з мавп і клоунів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цих клоунів вже пора відстрілювати, задовбали Україну вщент :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А разве было по-другому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім стало зрозуміло що ВР не переобирається і буде реально впливати на процес дерибану виданої МВФ допомоги, то й почалась рубка за посади в ній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цирк уехал-клоуни остались!!Тільки в нашому випадку весь цирк складається з мавп і клоунів

ІМХО, наш цирк складається тільки з мавп, причому диких і недресированих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gorik +1 :D от розсмішив

А мені "Клоунада у ВРУ" нагадує маструбацію 30-40-50 річних "підлітків" :D . А маструбація до позитивних результатів не приводить, з нею потрібно зав"язувати! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а є ліцензії на відстріл депутатів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо ще трохи їх "діяльності" і - будуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені сподобалась фраза одного з сопляків-депутатів: "ми відповідальності не боїмось". Зараз народ злий, тільки свята відсвяткує і йому тільки гукни валити олігархів і депутатів, тільки такого лідера важко знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз народ злий, тільки свята відсвяткує і йому тільки гукни валити олігархів і депутатів, тільки такого лідера важко знайти.

"Настоящих буйных мало, вот и нету вожаков" © Висоцький

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз народ злий, тільки свята відсвяткує і йому тільки гукни валити олігархів і депутатів, тільки такого лідера важко знайти.

"Настоящих буйных мало, вот и нету вожаков" © Висоцький

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені сподобалась фраза одного з сопляків-депутатів: "ми відповідальності не боїмось". Зараз народ злий, тільки свята відсвяткує і йому тільки гукни валити олігархів і депутатів, тільки такого лідера важко знайти.

тобто, тема кривавого громадянського конфлікту тобі подобається??

а я думаю, що народу за великим рахунком, як каже Осінь назавжди, срать на олігархів і депутатів. Кожен зайнятий собою і своїми справами, що є більш правильним. і за "таким лідером" підуть люмпени, яким все одно звідки красти дріб"язково, і бабушкі-дєдушкі різних політичних конфесій, які у вільну від клізми і таблєток хвилину боряться за справедливість. А, і ще розп..ї, яким все одно що робити, лиш би за щось боротись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім стало зрозуміло що ВР не переобирається і буде реально впливати на процес дерибану виданої МВФ допомоги, то й почалась рубка за посади в ній.

да, хто ж кине такі гроші. Як можна давати кредити самій корумпованій країні в світі? логічно, тільки заради відката.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, хто ж кине такі гроші. Як можна давати кредити самій корумпованій країні в світі? логічно, тільки заради відката.

корумпована, але не сама. і логічно для вас:D)хлопці, ви потенційні корупціонери:))а як посади у ВР дають можливість впливати на дерибан?:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я все эти трансляции и передачи, где показывают наших избранных народом клоунов, смотрю как концерты Задорнова... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо чесно, то це тяжко назвати "клоунадою". Бо клоуни розважають людей - смішать, а те, що коїться у ВРУ, це - НЕ СМІШНО!!!!!!!!!! Це вже прогресивна форма "раку", ці тварини на двох ногах по великому рахунку руйнують і ту слабеньку економіку країни. Жадність, відсутність культури, відсутність банальної поваги до власного населення - все це просто рвотно. :rolleyes:

Все це, а також маса іншого лайна, просто душить країну і супільтво. Банально - парадоксально, але, якщо ми не задушимо цю гидоту, то вона задушить нас і наших нащадків, та й узагалі можливість розвиватися і творити. У мене відуття, що вже потрібно закінчувати з політаками старої формації та загалом з цею "мастурбацією" за крісла і портфелі, потрібно ставати освіченішими в плані політики й економіки всім громадянам країни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще як вихід - звалити (шютка :P)

А взагалі проблема криється імхо в інертності народу. "Моя хата скраю" - це недаремно ми самі про себе кажемо.

От тільки як нахабний рейдер відбиратиме вашу квартиру чи майно, а в суді шукати правди давно вже марно - там "всё схвачено" - будете чухатись.

Або з понеділка, коли входитимуть в дію нові штрафи і більшість сімей на своїй шкурі відчують, що таке "мєнтовський бєспрєдєл".

Або з зими, коли почнуться массові звільнення, впаде купівельна спроможність, що ще гірше відобразиться на економіці.

Жаль, короткостволу тут ніколи не дозволять. А варто-б :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно піднімати маси - народ - громадян. Не хочу здатися популістом чи депутатом, але якщо цю гидоту не задушити зараз, завтра це вже буде набагато важче зробити. Потрібно нам, громадянам, забути про чвари, розбіжності в різних поглядах і об"єднатися. Надзвичайно чітко зазначив Harddriver: коли умовно завтра будуть відбирати чиюсь квартиру, ви будете шкодувати, що промовчали вчора.

-----------------------------"Хату крайнього завжди підпалюють першою" Українська мудрість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти давно здаєшся і популістом, і депутатом, Верджіл:)а чим поможе у цій ситуації короткоствол?:Pа для чого ви збираєтесь об"єднуватись?:_07:дії які? просто роздати трєндюлєй депутатам?:_39: а далі, друзі? що ви робитимете далі?:) на поверхні- відібрати і поділити?:)а далі що?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно створювати нову систему. Систему при який темний спитий работяга, якому в мріях водка по 5,10, паршивенька ковбаска по 2,20 і державна квартира, за яку не треба платити не матиме змоги впливати на процеси державотворення.

В Європі якщо люди не розбираються в політичний ситуації - просто не йдуть на вибори. В нас же - всяка кухарка прагне порулить государством.

Тут освіта грає величезну роль, але вже надто піздно.

Ваші варіанти? (про свій скажу пізніше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ничего, что на этих работягах все держалось? и как они пахали на земле, в шахте, на заводе ты знаешь?

эка ты их в отбросы общества записал...

сам, видать, из элиты, интеллигент в первом поколении?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в "отброси" нікого не записував. Просто "кожному - своє".

В ідеалі новим гегемоном повинен бути середній клас - яким я і являюсь - людина, що працює у власному бізнесі, "на себе". Це найбільш еффективно і ресурсоощадливо.

Свою трудову діяльність я розпочав в 1986 році ще на шкільних канікулах, підсобником на конвейєрі на електроаппаратному з-ді. Потім, 2 роки до армії - слюсар КВПіА на шовковому, поки інші "гуляли". Потім - служив, за власним бажанням, поки Шура "косив". Схожий я на "інтеллігента" ?

А як працювали в тих-же "колгоспах" радянської доби - знаю не по розповідям - "аби день до вечора", і крали все, що треба і не треба - бо калхознае (заводське, як варіант) - значить нічиє.

А "трималось" тоді все не на работягах - а на страху. Інших стимулів майже не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...