SITERATING Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 13:01 #1 Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 13:01 РІА «Укр Медіа» (ФОП Артишук) запрошує на роботу менеджера з продажу. Стать немає значення | Вік від 18 до 35 років | Освіта не має значення (можливо, студент-заочник) | вакансія для Луцька і міст Волинської областіВимоги:• Бажаний досвід роботи і клієнтська база• Обов'язково знання ПК і Інтернет.• Бажано мати хороше предствалення про послуги по свторенню та підтримці сайтів, рекламі в інтернеті.• Чітка, грамотна мова. Презентабельна зовнішність. Стійкість до стресів. Вміння переконувати в своїй думці.• Бажання працювати в команді і заробляти.Обов'язки:• Пошук клієнтів. Активні продажі послуг по розробці веб-сайтів, рекламі в інтернеті.• Прийом вхідних дзвінків.• Ведення переговорів і презентація послуг.• Підготовка комерційних пропозицій.• Юридичне і технічне погодження з замовником, контроль роботи програмістів, дизайнерів ... і інших відповідальних осіб.• Заключення і ведення договорів.• Складання звітності.Умови:• З\П ставка (1000 грн.) + % + премії. • Робочий день з 9:00 - 18:00 , або вільний (для "выддалених" працівників).• Офіційне працевлаштування.• Навчання специфіки послуг.• Надаються всі матеріали для організації продажів.• Можливий карєрний і професійний ріст.• Ми розглядаємо варіанти «віддаленої» роботи. (25% з продажу)• Чай, кава і стабільна робота в дружньому колективі – гарантована!Коротко про головне:• Ми не підтримуємо роботи за сумісництовом і «лівих» замовлень для наших працівників.У нас принципово не зможуть працювати:• Люди які пропрацювали на попередньому місці роботи меньше 3 місяців (без вагомих на це причин)• Люди які не попередили про звільнення свого останнього роботодавця за 2 тижні.Контактна інформація:РІА «Укр Медіа» (ФОП Артишук)м. Луцьк , вул. Рівненська 76аТел. +38 [0332] 283-630e-mail. [email protected]url. www.toplutsk.com
gen552 Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 16:50 #2 Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 16:50 Хочу запитати Вас як майбутній (можливо) Ваш клієнт:1) Чим Ваша організація краще за інших?2) Чому я маю скористатися саме Вашими послугами?3) Які Ваші переваги та недоліки ( а вони у всіх є)?Дякую.
SITERATING Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 17:57 Автор #3 Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 17:57 Хочу запитати Вас як майбутній (можливо) Ваш клієнт:1) Чим Ваша організація краще за інших?2) Чому я маю скористатися саме Вашими послугами?3) Які Ваші переваги та недоліки ( а вони у всіх є)?Дякую.Справа в тім що спектр послуг які ми пропонуємо досить великий, якщо Ви уточните що саме Вас цікавить (реклама на порталі TOPLUTSK.COM, розробка сайту, оптимізація та просування веб-сайту в ПС, дизайн-послуги ..) я дам вичерпну відповідь.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.