leviks Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 06:18 #1 Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 06:18 Для роботи по проектах на постійну основу запрошую 1С-програмістів.Основна вимога: досвід розробкиКандидатам пропоную вислати резюме на адресу v.levandovsky@gmail.comВітається розширений опис виконуваних проектів.Віктор ЛевандовськийІнтернет-Майстерня
mix_forever Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 07:18 #2 Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 07:18 Я вибачаюсь за ОФФтоп, але, подивився я тут ваеш портфоліо... ОЦЕ просто убило... Хлопці ,якшо вже юзаєте чужі шаблони і модно зветесь Інтернет-Майстерня .то хочаби адаптуйте ті шаблони і вирізайте все лишнє...З.І. І ше одне. Сайт повинен нормально відображатись в УСІХ браузерах, а не лише в ІЕ.
leviks Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 18:30 Автор #3 Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 18:30 Я вибачаюсь за ОФФтоп, але, подивився я тут ваеш портфоліо... ОЦЕ просто убило... Хлопці ,якшо вже юзаєте чужі шаблони і модно зветесь Інтернет-Майстерня .то хочаби адаптуйте ті шаблони і вирізайте все лишнє...З.І. І ше одне. Сайт повинен нормально відображатись в УСІХ браузерах, а не лише в ІЕ. Ги )) Дякую за слушне зауваження! Можу показати ще кілька бюджетних сайтів на куплених шаблонах )) На наповнення цього сайту ще можна глянути.... Там нема нічого.. Наразі це заготовка сайту, роботи по якому зупинені... Який там ІЕ... ))) А графіка з кліпартів Allday - це ж теж юзання чужих шаблонів, нє? Кліпартами, значить, ми не користуємося... Нас "відітє лі, ташніт" Де ж ми тоді беремо графіку? Вротмнєногі, називаєця!
mix_forever Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 17:06 #4 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 17:06 Мене не тошнить... Я просто подивився і висловив свою думку... Ноги в рот можеш собі запхнуть, якшо є велике бажання... Якшо то тіко заготовка сайту, то шо вона робить в портфоліо? Типу, гляньте які проекти ми робили но не доробили? ГлЮпо... Моє ІМХО таке - зроби проект, а тоді викладай його в портфоліо, бо інакше думка формується негативна. Щодо кліпартів - мну пофіК Я пишу прикладний софт і продаю компи . А шо ви там юзаєте і на чом пишете - ваша особиста справа.
DrFaust Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 17:11 #5 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 17:11 Про насРозділ очікує інформації.орпорппорьпорпрпрлцитата із сайту....Це шо нова фішка познущатись ?нє ну повеселило.. шо первокурсник на перерві накнопав )))))) навіть і не збираюсь цікавитись пропозицією роботи ))) відповідальності ніякої...З.І. Сорр за офтоп звичайно.. але це якийсь сміх ....
qwadro Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 22:53 #6 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 22:53 Я вибачаюсь за ОФФтоп, але, подивився я тут ваеш портфоліо... ОЦЕ просто убило... Хлопці ,якшо вже юзаєте чужі шаблони і модно зветесь Інтернет-Майстерня .то хочаби адаптуйте ті шаблони і вирізайте все лишнє...З.І. І ше одне. Сайт повинен нормально відображатись в УСІХ браузерах, а не лише в ІЕ.Я так розумію там якщо добре придивитись, то можна багато чого цікавого в портфоліо знайти. Ну наприклад ОЦЮ роботу і ОЦЕЙШаблон.І хтось за це ж бабки заплатив...
fog Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 04:37 #7 Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 04:37 Я так розумію там якщо добре придивитись, то можна багато чого цікавого в портфоліо знайти. Ну наприклад ОЦЮ роботурезультат пошуку турів виходить за поля))) навіть шаблон до розуму не довели
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.