Arden Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 13:23 #1 Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 13:23 Этот фильм про шестерых незнакомцев, которые оказываются переплетенными внезапно в сельском морге после смерти. Информация о фильме Оригинальное название: The Morgue Жанр: Ужас, триллер Режиссер: Холдер Гомеш Выпущено: США, Reef Pictures Продолжительность: 01:23:59 Озвучивание: Профессиональное (многоголосое) Сценарий: Najla Ann Al-Doori, Эндрю Плетчер. Продюсеры: Carina Sanginitto, Gerson Sanginitto. Оператор: Дек Андерсон. Композитор: Перри Ла Марка. В ролях: Билл Коббс, Lisa Crilley, Крис Дэвлин, Хизер Донахью, Googy Gress, Тейлор Липман, Брэйди Мэтьюз, Fred Ochs, Брэндон Куинн, Майкл Бэй, Сэмми Шейк, Крис Торрес. Премьера в мире: 17.04.2008. Сам ще не дивився, тому як фільм не скажу. Можу залити.
_firewall_ Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 15:27 #2 Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 15:27 заливай, люблю ночью такие фильмецы посмотреть
Chill Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 16:48 #6 Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 16:48 Улыбнуло Счас я немного вам кайф обломаю (злобно хихикая ) Отзывы людей, РЕАЛЬНО видевших этот фильм
_firewall_ Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 17:09 #7 Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 17:09 Улыбнуло Счас я немного вам кайф обломаю (злобно хихикая ) Отзывы людей, РЕАЛЬНО видевших этот фильм дружище, огромное спасибо что предупредил. только что почитал отзывы по всему и-нету и передумал смотреть этот фильм. теперь уже заливать не нужно!
Zheny@ Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 19:35 #9 Опубліковано 27 Жовтня, 2008 в 19:35 Бл% - народ.. Ви ж в неті не 1 день--- Вас що, не вчили юзати пошук???ппц... я скромно не відзначився в цій темі, хоча, залишаю слід у всіх (майже) темах "Відео".. Я не "перець", просто любитель якісного кіно - це всі на борді скажуть.. є ще Yaryk ( теж не абиякий поціновувач ( ценитель ) кіно. та Zevs_Isver - Модератор розділу "Відео". Так от. Є ще "Правила". Читаємо і не встидаємося... Крім того, я буду домагатися, щоб фільми на обмінник, матимуть права заливати ВИКЛЮЧНО перевірені люди, а не всім, кому заманеться, а лише ті, яким довіряють...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.