Перейти до змісту

Софт для зручної і безпечної роботи з USB-носіями

Plum

Рекомендовані повідомлення

Якщо користуєтесь картрідером, раджу спробувати софтинку:

http://www.safelyremove.com/ru/version-4-0.htm

Вміє ховати з системи слоти картридера, які не використовуються (щоб не засмічувати її лишніми буквами дисків), вміє "відновлювати" відключені пристрої без фізичного перепідключення, вміє показувати яка софтина використовує носій і не дає його зупинити для безпечного видалення, може монтувати флешки не як окремі диски, а як папки, ну і ще багато чого.

В принципі, програма корисна не тільки для картрідера, а і для USB-носіїв вцілому (флешки, зовнішні вінти і т.д.)

Даю лінк на зовнішній ресурс, а не прикріпляю файл сюди, бо софт на сьогодні є в вигляді сьомої бети, так що з дня на день може вийти реліз, а розмір файла такий маленький, що витягнути його з офіційного сайту -- не проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при ціні приблизно 6 баксів за ДОВІЧНУ ліцензію (149 російських рублів для жителів СНД) не соромно говорити про кряки для дуже хорошої і корисної програми? ;)

До того ж заплатити дуже просто -- досить відправити два СМС повідомлення зі словом hmusr на номер 4449, отримати реєстраційний код, зареєструватись на сайті розробника і на протязі доби отримати ключ.

P.S. Да, особисто я вже заплатив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я таки принципово не люблю купляти те що вже є куплене чи поламане...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я принципово не люблю купляти те, що і так реалізоване засобами самої ОС. Крім того, додаткова фігня в треї - це мінус у вашій оперативці і швидкості старту системи (знаю-знаю, що у вас всіх 8 Гб RAM і 4-ядерний процесор :mdr: ).

Безумовно, для того, хто виймає-вставляє у USB різні девайси частіше, ніж раз на годину, ця приблуда може бути чимось корисною і більш наглядною у роботі, ніж стандартна, в іншому випадку платити за ЦЕ гроші...

А 4-та версія у стадії бети у USB Safely Remove вже, мабуть, більше року, так що ще будуть бета 8, 9, 10 ..., preRC, RC1, 2, 3...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я почав шукати подібну програму після того, як втратив важливі дані, витягнувши картку з картридера, не зробивши "безпечне видалення". А не зробив його тому, що після "безпечного видалення" картридера він пропадає з системи, і щоб вона його знову побачила потрібно або фізично перепідключити його, або перезавантажити комп'ютер. До того ж досить часто буває, що ОС не може відключити флешку, оскільки каже що якийсь софт її використовує, хоча реально всі програми які можуть до флешки звертатись закриті. Засобами ОС "безпечне видалення" реалізовано досить криво.

Ну і ще мені не подобається, що в "Моєму комп'ютері" постійно висить чотири "removable device" (слоти картридера), навіть якщо я ними не користуюсь. А ця софтина їй ховає з системи. Крім того, з її допомогою можна зупинити не тільки USB флешку або картридер, а і SATA вінт, а це ох як зручно, якщо потрібно підключити/відключити вінт, а виключити комп немає можливості. Ну і ще -- будь-який пристрій, який був зупинений для безпечного видалення, можна легко відновити в системі, не перепідключаючи фізично.

Нарахунок "лишні значки в треї" -- софтинка дійсно вішає свій значок, але разом з тим вона ховає значок "безпечного видалення" системи, а свій значок також вміє ховати, якщо немає пристроїв для відключення. В оперативній пам'яті вона займає 10,8 мегабайта (при тому що Nokia PC Suite займає більш ніж 12 мегабайт в режимі простою).

Особисто для мене плюси переважають. Тому я нею користуюсь і раджу іншим.

P.S. Бета абсолютно стабільна. Не знаю чому не випускають реліз, можливо планують реалізувати ще якісь функції.

P.P.S. RAM і ядер процесора в мене рівно вдвічі менше :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Бета абсолютно стабільна. Не знаю чому не випускають реліз, можливо планують реалізувати ще якісь функції.

В мене вінда х64, такі глюки при ремувах девайсів лізуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прога реально корисна, +1

Скачав, ну тількі ясно що з кряком :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене вінда х64, такі глюки при ремувах девайсів лізуть :)
Почитав різні FAQ і форум на сайті розробника і не знайшов жодної згадки про х64 версію. Схоже, розробник просто не займається підтримкою 64-бітних ОС. Шкода, звичайно. Чекаємо в майбутньому :)

P.S. Я написав в сапорт виробника запит про х64. Як буде відповідь -- відпишусь сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна було б спробувати, бо в мене кардридер вбудований в монітор, і якщо відключати карточку "Безпечним видаленням пристрою" - пропадає весь кардридер, доводиться виключати/включати монітор.

Але вінда в мене х64, і ця приблуда мені навряд чи підійде. Тим більше, що я навчився обходитися без подібних приблуд. Для цього в розділі "Политика" властивостей дискового пристрою (кардридера) треба вибрати "Оптимизировать для быстрого удаления", після чого відпадає необхідність юзати "Безпечне видалення пристрою".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги...-1 мені за мою думку ??? цікаво шановний Plum.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а за що ще, по-твоєму, ставляться плюси і мінуси? Ще раз повторюсь -- зажати розробнику всього шість баксів за реально корисну програму, якою користуєшся і яка подобається -- це жлобство. За те я і поставив -1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка така - якщо пошук кряка займає в рази меньше часу чим покупка то купляти не варто.

Хочуть бабок - хай зроблять її неламаємою :angry:

Якщо я і качаю софт то качаю його з warez порталів де все в одному архівчику разом з підібраним кряком.

Єдиний випадок коли я можу заплатити за софт це donate freeware-програми, яка дійсно мені сподобалась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а за що ще, по-твоєму, ставляться плюси і мінуси? Ще раз повторюсь -- зажати розробнику всього шість баксів за реально корисну програму, якою користуєшся і яка подобається -- це жлобство. За те я і поставив -1

а я хіба сказав що вона корисна і мені подобається ? Як для мене то я не бачу в ній нічого цікавого і корисного, тим більше мені під лінуксом і командної стрічки достатньо щоб змонтувати чи розмонтувати носій... <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я хіба сказав що вона корисна і мені подобається ? Як для мене то я не бачу в ній нічого цікавого і корисного, тим більше мені під лінуксом і командної стрічки достатньо щоб змонтувати чи розмонтувати носій... <_<
Тоді тим більше тримай свою думку при собі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді тим більше тримай свою думку при собі.

Так а для чого було тоді писати якщо не можна і свою думку висловити ? в таких випадках роби тему і відразу коменти в ній заборони, для самовираження таким способом *LOL*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені під лінуксом і командної стрічки достатньо щоб змонтувати чи розмонтувати носій... :)

Да? А хто каже що з командної стрічки цього не можна зробити в Віндовс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скачаю крякнуту, подивлюся...цікавить тим, що знімає лишні букви картрідера..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і прийшла відповідь стосовно підтримки 64-бітних ОС:

Здравствуйте, Вадим!

В настоящий момент мы работаем над поддержкой 64 битных Windows.

Ориентировочно версия с поддержкой этой платформы выйдет в течении 2-х

недель.

Дайте нам знать, если у Вас будут еще вопросы.

P.S.

Извините за задержку с ответом.

--

Regards,

Igor Tkachenko

http://safelyremove.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ а можее хтось має ключ до цієї прогі(usb safely remove)? +1 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже не потрібно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Version 4.0 beta 8 (Released on November 25, 2008)

[+] UAC compatibility! The program now works properly under UAC-controlled accounts

[+] Windows 64 bit compatibility! The program now works under Vista and XP 64 bit

[+] The installer and all program components is now signed by a Verisign code certificate

[+] Some new device icons were added

[+] The program automatically truncates its log-file

[+] Norwegian language was added

[*] The menu can be hidden by repeating the hotkey

[*] The main window is displayed by double-click to systray icon

[-] Sometimes the program reported it stopped a SATA drive however it stayed working

[-] Stopping SATA drives didn't work from command line

[-] Device property window was displayed incorrectly for German language

[-] An error occured on pressing Enter to the empty menu

[-] "The device cannot be stopped" window wasn't displayed in Chinese locale

[-] "Browse USB device" menu item was available for non-storage devices

[-] The program couldn't unmount mount points containing spaces

[-] Command "usr errs" didn't work

[-] An error occured while switching beetwen user acounts

[-] Some program windows might be displayed incorrectly with large fonts

[-] Some other minor improvements

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Налітай! Халява!

Получите годовую лицензию на USB Safely Remove 4.0 бесплатно!

До окончания акции осталось: 2д 8ч 28м 50с

P.S. Ключ вже отримав. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене активний до 2155 року...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене активний до 2155 року...

Куплений? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отправил запрос. Мне вот интересно, можно ли будет одним ключом зарегистрировать 2 компа и более?? Почему-то думается, что да :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...