Перейти до змісту

обсуждение поломок мобильных телефонов

Рекомендовані повідомлення

постараемся помочь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акцент сервіс (на проспекті Волі)

офіційний (!!!!!) сервісний центр Nokia

Вже місяць топчуться з GSM шлюзом NOKIA і не знають що з ним робити...

Кажуть "Незнаєм, Невмієм....."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там клавіатуру для нокії чека 3 місяці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акцент сервіс (на проспекті Волі)

офіційний (!!!!!) сервісний центр Nokia

Вже місяць топчуться з GSM шлюзом NOKIA і не знають що з ним робити...

Кажуть "Незнаєм, Невмієм....."

Акцент сервис занимается ремонтом мобильных телефонов. Ремон вашего шлюса возможен .но только в Киевском сервисе "Крок" он единственный имеет доступ до заказа з/ч на GSM шлюсы и подобное оборудывание :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Простой совет:

прочитай закон а потом сдавай в ремонт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так.

Pa1m 0ne Treo. Cмартфон. Впав. Хреново впав. (не дуже, екран цілий, а толку- нуль)

Потрібен такий же на запчастини. Або ж плата клавіатури та клавіатура .

писати в асько або ж сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збираємо всі скарги на "Акцент-сервіс".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно, для чего?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Саня. В мене скарг на "Акцент-сервіс" нема, і не проси ! Здавав вже не один телефон, всі і не згадаю, але серед них були недешеві 6288, 6120, і всі були поремонтовані досить швидко і якісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно, для чего?

Для того, щоб повніше задовільнити інтереси клієнтів. Я там працюю.

Якщо в бордівців є проблеми з ремонтом телефонів в "Акцент-сервісі" - постараємося при можливості допомогти вирішити проблемні питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там клавіатуру для нокії чека 3 місяці...

Я в "Акцент-сервіс" (Сані) вже здавав точно повню 4 телефона і всі були зроблені бистро і якісно. Тому в мене притензій до них нема, даже сказавби шо то один знайкращих сервісних центрів в луцку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, особливо 5500 :)

А Samsung Женіка ще лежить...

Так що, не треба перехвалювати. Скаржимось, не соромимся ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самсунг я нездавав. А 5500 нічого страшного небуло, і на ньому я вже замінив корпус то зараз як новенькій :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здав в акцент-сервіс Nokia N95 8Gb у зв"язку з появою люфта. Повністю замінили слайдерний механізм за пару годин! Правда через тиждень люфт знову з"явився, хоча і менший :) З телефонами вроді поводжусь акуратно. От і гризуть сумніви, чи дійсно проводилась заміна слайдерного механізму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можете не сумніватися. Якщо всі необхідні запчастини є в наявності, то ремонт, як правило, виконується сьогодні на сьогодні. Правда клієнту кажуть "передзвоність завтра" - перестраховка, бо мало виконати ремонт, його ще й треба певним чином відчитати. Це все займає час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я здавав в той акцент свою Нокію 5110 (тєлєфончік просто супер, смартфони оддихають) вони вній покулупались пару місяців і сказали шо нема в них потрібних деталей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такое ощущение что в Луцке только один сервис по ремонту мобильных. В другие сервисы никто не здает что ли? ()И Вообще тема создана по поломкам какие есть у людей сейчас !!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я взагалі не розумію назви топка.

Ті, хто щось розуміє в поломках мобільних телефонів, обговорюють це питання на сайті http://www.mobile-files.ru/forum/index.php та інших спеціалізованих форумах.

Про роботу сервісних центрів - інша справа. Сервіс мобільних телефонів - дуже потрібна послуга, особливо враховуючи те, що вже майже в кожного школяра по два смартфони в кишені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...