Перейти до змісту

Проблема із запуском комп'ютера

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Прийшов з роботи додому - бачу напис про помилку.

перезагрузка, вінда пропонує "безопасний режим" і т.д. Вибираю звичайну загрузку. Йде завантаження - перед тим, як має висвітлитися сторінка "привітаня" - півсекунди - "синя смерть" і ребут. . в "безопасний режим" - не заходить!

заміна відеокарти результату не принесла.

пам'ять у інші слоти - теж.

чи це тупо вінда глюкнула, чи все ж таки апаратна проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене таке було, вирішилося тим, шо переставив вінду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в мене таке було, раза три, на різних комп'ютерах звісно :)

У першому випадку материнська плата накрилась, у другому - оперативу в інший слот впихнув, а в третьому - вінт.

Так, що раджу глянути до вінта і материнської плати :_35:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[hide]Zheny@[/hide] загрузись через lifeCD і скопіюй все потрібне.

І сміло перевстановлюй вінду,

це мабуть із-за дров, або розгона, хоча..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня так было. причина - винт.

Trix, ты считаешь Zheny@ не умеет бэкапиться? :_35:

slonenok, если винда слетает на "ровном месте", то вряд ли причина только в ней...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b]Trix, ты считаешь Zheny@ не умеет бэкапиться? :)

ну.

:_35:

Можна спробувати з іншим вінтом, памятю загрузитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна для початку синій екран все ж таки почитати. Якщо при кожному завантаженні ребутиться, тоді складніше.

Чому не заходить в без.режим?

Через консоль востановления пробував щось пошаманити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меню F8 при завантаженні є пунктик "отключить автоматическую перезагрузку при отказе системы"

тоді можна неспіша почитати шо саме злітає.

Тоді по коду помилки в гуглі можна знайти як з нею боротися (навіть на банальному сайті саппорта майкрософта - там розписана більшість помилок і способи боротьби з ними)

Нафіка вінду перебивати, якщо цілком можливо, що є набагато простіші методи вирішення проблеми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна для початку синій екран все ж таки почитати. Якщо при кожному завантаженні ребутиться, тоді складніше.

для початку , консоль востоновления , fixmbr, fixboot, якщо не поможе тоді начинать грішити на желізо, і шо там пише синя смерть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fixmbr, fixboot
якщо діло доходить до синього екрану, то ІМХО fixmbr i fixboot не допоможуть :D

Вінда ж грузиться, значить на етапі буту все добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для початку , консоль востоновления , fixmbr, fixboot, якщо не поможе тоді начинать грішити на желізо, і шо там пише синя смерть?

Ги... цікаво (просвіти нас, несвєдущіх), як фіксбутами можна від бсодів позбавитися?

допоможе, як мертвому припарка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мож спробуй консоль відновлення , chkdsk /p,вдруг поможе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що на BSOD'ах пише?

інфа звідти + пошук -> вирішення 90% проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так.

Всі ці Лайв СД та інші загрузчики - рівним рахунком нічого не дали. :huh:

один не побачив розділу, інший сказав що нічого немає на диску С.

встановлення поверху- мене не втішило..

Тому - зроблено вибір на користь Vista . :D

між іншим вона побачила що там є віндовс і запропонувала його перейменувати у віндовс.олд я відмовився - форматнув і все.. інфи важливої не було на робочому столі та диску С (навчений вже :) там не тримаю) ...

Причини того що вінда злетіла - хм.. не здогадуюся - можливо десь пропадало світло і глюкнуло щось.. хз..

Факт - що вже все працює. І проблема була програмна.

Тему не закривати. Можна буде обговорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема програмна -- в Software їй і місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Починав тут, думав все ж таки залізо.. злякався :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему не закривати. Можна буде обговорити.

Дик, а що ж тут обговорювати, якщо корінь зла не знайдений, а роздруківку бсоду ти вже, я так думаю, нам не покажеш. :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я дозволю собі процитувати самого себе :sq_ye:

півсекунди - "синя смерть"
мав на увазі, що синя смерть з'являлася лише на долю секунди.. інакше б я сфоткав би..

Доречі, аналогічна проблема сталася вчора на одному із робочих компів... задумався.. ( наразі з ним і мучуся )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене така ж проблема була  десь в липні місяці , точно так же як описано в першому повідомленні

58ae30614e61.jpg

83987001eed3.jpg

ось така помилка вискакували , причому комп сам перегружався. що було ХЗ, проблема не вирішена і до тепер . вставили диск з віндою і вінда підгружалась з диску,  недавно форматнули весь диск С і заново поставили ліцензійний віндовс , проблема не щезла, синій екран правда не появляеться, але без диску вінда  не грузиться. Юрка каже що проблема може бути у якомусь з вінтів, ях у мене там аж три . Поки працюе, то й нічого не робимо, да і незнаю що робити , але потрібну інфу з компа вже починаю на диски писати, а то мало лі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже причина апаратна (90%) ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Visenka, у вас скорее всего драйвера кривые... были, когда БСоД выскакивал

а проблема загрузки с винтов - может и винт накрыться.

попробуй померять температуры

ну и послушать/пощупать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїде чоловік з відрядження, дам почитати

а то ж я блондинка ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене така ж проблема була  десь в липні місяці , точно так же як описано в першому повідомленні

58ae30614e61.jpg

ось така помилка вискакували , причому комп сам перегружався. що було ХЗ, проблема не вирішена і до тепер . вставили диск з віндою і вінда підгружалась з диску,  недавно форматнули весь диск С і заново поставили ліцензійний віндовс , проблема не щезла, синій екран правда не появляеться, але без диску вінда  не грузиться. Юрка каже що проблема може бути у якомусь з вінтів, ях у мене там аж три . Поки працюе, то й нічого не робимо, да і незнаю що робити , але потрібну інфу з компа вже починаю на диски писати, а то мало лі

Была сделана попытка затронуть виртуальную память на внутреннем процессе IRQ уровня, который слишком высок. Если kernel debugger доступен, вы можете отследить, где именно система запнулась.

Наиболее частая причина возникновения - драйвер устройства использует неверный адрес.

Параметры:

1 - адрес, по которому выполнено ошибочное обращение

2 - IRQL, который использовалcя для обращения к памяти

3 - тип доступа к памяти: 0 = операция чтения, 1 = операция записи

4 - адрес инструкции, которая затребовала доступ к памяти по адресу

Прим: Имейте ввиду, что эта ошибка возникает в 99% из-за "кривых" драйверов. Некоторые из них в Windows XP вы можете обнаружить используя утилиту verifier.exe: Start (Пуск) -> Run (Выполнить) -> verifier.exe

Це взяв тут http://www.oszone.net/59/ALL_STOPS

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене така проблема: коли відкриваю Мой компьютер,або корзину,і потім хочу її закрити,то комп трошки підвисає і пише:

Прекращена

работа проводник,Windows осуществляет поиск способа устранения этой ошибки. Всі значки на робочому столі зникають,а потім

знов появляються.Це займає трошки часу і неприємно. Хтось знає в чому може бути причина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...