Перейти до змісту

Волинь за рівнем життя посідає четверте місце по Україні


SunSeth

Рекомендовані повідомлення

За словами декана економічних наук, професора кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка Антона Філіпенка, Волинь посідає четверте місце по Україні за загальними показниками рівня життя. Про це він сказав під час засідання круглого столу «Конкурентноспроможність регіонів України: стан та перспективи», – 16 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».

Андрій Філіпенко навів низку даних стосовно Волині. Наприклад, за його словами, «щодо якості життя, за загальними показниками, Волинь посідає 4 місце по Україні. За показниками життя – 8 місце, здоров'я – 10 місце, відтворенням – перше по Україні. Щодо духовності, то Волинська область десята, а за шануванням родинних цінностей – друга в Україні», – розповів пан Філіпенко. 

Стосовно багатства, то Волинь 15-та, за рівнем культури – 8-ма, захищеності – 21-ша, безпеки – 16-та, житла – 24-та. За середовищем проживання – Волинь у лідерах. 

Цікавими були дані щодо міграцій волинян. Наприклад, прибуває на Волинь за рік близько 19 тисяч осіб, а вибуває – 20 тисяч. Від'їздять із нашої області в основному юнаки та дівчата віком 15-19 років. Приїздять найбільше від 20 до 24 років.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот потому-то я и не верю в статистику :sm128: например, как они "духовность" мерили? среда проживания в лидерах наверное с конца списка - на наших-то болотах. либо проверяющих первым делом отвезли на Свитязь и нашли сравнительно незагаженый участок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...