Перейти до змісту

Курси гри на гітарі


qwadro

Рекомендовані повідомлення

Даю оголошення від імені мого друга.

Пропоную: індивідуальні заняття гри на гітарі. Вік значення не має (хоча хотів би займатись саме із дітьми <_< тут швидкість і ефективність майже 100% ). Бажано мати власну гітару(у крайньому разі на заняттях можна займатись на моїй) оскільки ефект начання напряму залежатиме від самостійної роботи. Ціна та графік занять за домовленістю.

Про себе: закінчив Рівненський державний гуманітарний університет (Факультет музичного мистецтва, Кафедра естрадної музики).

Контакти: тел. репетитора 80992348250, Юра.

Можна писати також мені в асю(243026182) чи ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перш ніж давати оголошення варто все-таки визначитись з ціною:excl:

А хто вам сказав, що ціни не визначено? Просто тут не можна сказати чітко, що оце стільки, а оце стільки, ми ж не баранів продаєм! Це ж індивідуальні заняття, тому й ціна буде залежати від обєму знань, які захоче здобути людини: комусь захочеться вивчити лише ази нотної грамоти і кілька складніших етюдів, щоб розвинути техніку гри, хтось сам навчився грати на гітарі по акордах і має бажання тепер розширити свої знання та опанувати поний цикл науки, інша людина взагалі взяла інструмент 1-й раз в руки і не знає як його навіть тримати(крім того тут значення має чи це дитина чи дорослий), тощо. Це все будуть різні люди із різних вікових категорій, із відмінними запитами та можливостями.

Тому ще раз дякую за турботу про моє оголошення, але якщо хочете займатися, то дзвоніть за № або домовляйтеся про зустріч, а залишати пост лише для того щоб щось написати неварто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 місяців потому...

Добрий день!

Ви ще займаєтесь навчанням гри на гітарі? Потрібні уроки на вихідних, або буднях після 7 години вечора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...