Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Заценяйте

pic.jpg

Заявлена цена в 275 евро:D Интересно сколько у нас будет стоить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі-то 279 євро :)

Машинка ну дуже цікава, думаю що в листопаді, коли з'явиться у продажу, поміняю свій Е66 на це чудо ворожої техніки. Хоча по дизайну і по використаних матеріалах Е66 набагато цікавіший, і взагалі Е66 найкращий смарт, який в мене був. Але ж постійне прагнення до вивчення нового не дасть мені спати спокійно :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імениті бренди пробують зробити удар наввипередки китайським виробникам. В статті, першого посту, якесь однобоке протистояння з яблучними телефонами. Але не забуваємо, що наші вузькоокі брати клепають вже досить непогані смарти в цій ціновій категорії.

Так що нокіа намагається вбити відразу 2-х зайців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі-то 279 євро ;)

...

Блииин, точно 279 :) за 275 я бы взял;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво тачскрин такий по технології як в Айфонах чи як у віндоус мобайл та інших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аааа! Так я його чекав! Дуже хочу собі такого. Аби тільки не коштував 500 баксів. Хоть 400.. :)

P.S. Просто айфони дорогі... а так то хочеться айфончика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Просто айфони дорогі... а так то хочеться айфончика.

Купи Айаод тач новий :)

Чи тобі звонити треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ясне діло, що звонити!

"Он появится в ноябре по цене 279 Евро, в России его стоимость составит 13-14 тысяч рублей."

во! буде десь до 2500 грн! (ДО!)

і ще усміхнуло:

"Основной вопрос касается не качества работы телефона, тут нет никаких неприятных моментов. Вопрос, звучит так, хватит ли до Нового Года всем желающим этого аппарата?" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво тачскрин такий по технології як в Айфонах чи як у віндоус мобайл та інших

Нет, сенсорный экран не такой как в АйФоне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет, сенсорный экран не такой как в АйФоне.

В обзорі Ельдара Муртазіна сказано, що дисплей покритий пластиком, і що його можна запросто кидати в кишеню з ключами. Не схоже це на простий сенсорний, як в КПК і комунікаторах на Windows Mobile...

Але і не такий як в iPhone, це точно, бо дисплей iPhone не реагує на дотики предметами, такими як стилус, а тільки на пальці.

Схоже, Nokia використала якусь свою технологію. От як потрапить мені в руки -- відразу скажу :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон скоріш всього буде як я кажу "сироїжка", але це хороший привід заполучити Е66

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мобайл ревью появилась статья о САБЖе. Типичная такая статейка, еслибы не одно "но". Вся статья пропитана ненавистью к айфону и воспеванию нокии. Я тоже нокии люблю, но ИМХО айфон на сегодняшний день вне конкуренции как многофункциональный карманный гаджет(кроме навигации, тут ИМХО рулит WM с iGo8 :)) Ну и по цене тоже посмотрим что почем будет. Муртазин уже нокии предрекает бестселерность :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Платили б тобі як Муртазіну за такі огляди, то і ти б сказав, що нокія рулить, а йамобілко отстой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да там пиар так и прет. Он айфон с самого рожденья обсирает. Зато они какую-то лыжу так нахваливали, что я уже собрался бежать очередь занимать :_11:

А чем собственно айфон плох кроме удобнейшего тачскрина, отличного звучания, нормальной функциональности(особенно на новых прошивках), приятного дизайна:). Ну слегка великоват и тяжеловат. Ну так мы и нокию ишшо не щупали :D Но уже очень хочется потискать её в руках :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну є такі поняття як Нокіафоб і Нокіа-фанат.

Один ніколи не бере Нокію яка б вона не була, інший візьме Нокію першочергово, яке б ревью на неї не було.

Моя думка перший "нормальний" тач скрін - досвід Нокії по таким девайсам нульц, отже "сироєжка" мабуть ще та, хоча якщо вони доведуть до ума, то +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але і не такий як в iPhone, це точно, бо дисплей iPhone не реагує на дотики предметами, такими як стилус, а тільки на пальці.

Реагує. Для них є стилуси під назвою Pogo Stylus

67596.jpg

67594.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реагує, але не на всякі.

З другої сторони - у WM також і близко не на всякі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну є такі поняття як Нокіафоб і Нокіа-фанат.

Один ніколи не бере Нокію яка б вона не була, інший візьме Нокію першочергово, яке б ревью на неї не було.

Моя думка перший "нормальний" тач скрін - досвід Нокії по таким девайсам нульц, отже "сироєжка" мабуть ще та, хоча якщо вони доведуть до ума, то +1

Да ну. Там явный заказ против айфона. У которого кстати тоже опыта по тачскринам ноль ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен с TreNeR'ом. Муртазин делает хорошие обзоры, но они частенько попахивают заказухой.

А вообще - 5800 обречен на успех хотя бы потому, что это первый массовый телефон Nokia с тачскрином. Но я продолжаю оставаться сторонником WM-устройств. Вот до сих пор жду XPERIA, надеюсь, он не слишком дорогим у нас будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен с TreNeR'ом. Муртазин делает хорошие обзоры, но они частенько попахивают заказухой.

А вообще - 5800 обречен на успех хотя бы потому, что это первый массовый телефон Nokia с тачскрином. Но я продолжаю оставаться сторонником WM-устройств. Вот до сих пор жду XPERIA, надеюсь, он не слишком дорогим у нас будет.

Я сейчас юзаю два девайса. Один Нокия S60, второй WM-комуникатор. После симбиана на винду смотреть тошно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ну. Там явный заказ против айфона. У которого кстати тоже опыта по тачскринам ноль ;)

Ну ябловці свій айфон дуже довго тестили і значну частину багів відловили. +вони ж самі передові технології впихують в свої гаджети, а Нокія постійно відстає з технологічною стороною своїх девайсів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ябловці свій айфон дуже довго тестили і значну частину багів відловили. +вони ж самі передові технології впихують в свої гаджети, а Нокія постійно відстає з технологічною стороною своїх девайсів.

ну не знаю...якщо чесно на мою думку нокіа просто себе нормально забезпечила і так,маючи 40 відсотків ринку мобільного звязку(якщо я не помиляюсь)а відкладує новинки,щоб потім було що представити публіці здивувати чимось новим,і не відкривати своїх секретів...така на мою думку їх тактика...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Нокії з тачскрінами юули 7700, 7710, 6708, N800, N810 і ще якийсь старіший інтернет-планшет, так що не такий Нокія вже і новичок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокія постійно відстає з технологічною стороною своїх девайсів.
Це жарт? ;)

Те що згадав навскидку:

перший 3G телефон (Nokia 6630)

перший смартфон (Nokia 7650)

перший апарат з підтримкою GPRS

перший апарат з фронтальною камерою для відеодзвінків (Nokia 6680)

перший 5мп мобільний апарат (Nokia N95)

перший телефон з дисплеєм більш ніж 320х240 точок (N80 з дисплеєм 352х416 точок)

перший мобільний телефон з інтерованою пам'яттю 8 гігабайт (Nokia N95 8Gb)

впевнений, що ще багато є пунктів, по яких Nokia була першою, і назвати її відстаючою -- це як мінімум необдумано ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший апарат з підтримкою GPRS

Motorola Timeport 7389i

перший 5мп мобільний апарат (Nokia N95)

Samsung SCH-S250 (2004 р.) ;)

Інші пункти перевіряти не став...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...