Перейти до змісту

Dj Recent & Dj Fest

Mindhunter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У цьому топіку ви побачите багато нової музики from Dj Recent and Dj Fest. Перша порція "смачних" треків уже на фтп,тому качаємо,слухаємо і пишемо коменти.Про подальші оновлення архіву будемо повідомляти тут... :lol:

Тицаєм ооот сюди!

І сююди

Опубліковано

Зазначу, що в папках по даних ссилках будуть заливатись треки які отримали позитивну реакцію людей на танцполі!!! Дата релізів тут не має основного потенційного значення!!!

Опубліковано

ну що я можу сказати!!!! Ці два ДЖ!!дуже прибавили в плані їхньої майстерності!!!я зрівньвав їхні роботи на початку і ті що зараз!!!!прогрес Є!!!!!!! ТАК ДЕРЖАТИ ХЛОПЦІ Я ЗА ВАС!!!!!!!!!!! :sm110::_40:B)

Опубліковано

Також вашій увазі хочу запропонувати прослухати декілька своїх міксів, а саме:

1. Dj Recent - My Happy Birthday Mix - 16.06.2008 (55:55)

2. Dj Recent - Positrone - 17.07.2008 (60:00)

3. Dj Recent - Marmelad [For My Friend, Who Like Techno] (56:00)

4. Dj Recent - See Me, Feel Me, Kiss Me - 23.07.2008 (60:00)

5. Dj Recent - Aroma Of Summer - 08.08.2008 (61:21)

6. Dj Recent - Saturday Night 001-SAT-30-08-2008 (58:49)

7. Dj Recent - Kazinaki - 01.09.2008 (58:35)

8. Dj Recent - Tasty Tunes - 27.09.2008 (63:12) - Це найсвіжіший мікс...

Жми сюди!

Далі буде!!!

Опубліковано

Recent, досить не погані мікси загалом, окремо не можу щось виділити, все підрят слухав в голові вже замутився мікс)) не пригадаю в яких міксах що мені подобалось, головне що подобалось ;)

Опубліковано

Dj Recent - Natali

Представляю Вам очередной микс, в который вошли очень замечательние композиции иаких стилей как Tech House, Progressive House, от таких известных продюсеров как

Unders & Drrie, Muzzaik, Noir, FPS, Dataworx, Daniel Portman, Passenger 10, EDX, Pryda...

И так, качаем, слушаем, наслаждаемся, движемся в ритм музыки, ну и не забиваем за коменти!!!

Микс лежит на фтп в етой папочке ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Music/Dj%20Recent/ под названием Dj Recent - Natali

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...