Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купили в мене такий тиждень назад ("МобіЛуцьк")

Забравши зі складу, посидів поклацав даний девайс... Як на мене дуже стильний і офігенний телефон! Мені сподобався звук, сподобалось оформлення, функціонал пристойний! Камера...Хм.. Камера там просто супер, якісь на висоті! Яб радив брати такий девайс і не задумуватись :_40:

Телефон - супер!

Опубліковано

Мене після прочітаних відгуків тревожить одне:

"хлипкая и дико люфтящая задняя крышка, такое ощущение, что ее туда прикрутили от какой-то китайской игрушки, очень маркий корпус, который моментально покрывается отпечатками пальцев".А звук і WiFi просто манять :) ,камера мене не сильно хвилює.Питання в тому що з ним буде через місяць(зовніній вигляд),новенький він о-го-го.

nokia_n78_1.jpg

Опубліковано

Читав я трохи огляд цього апарату так як думав взяти собі, але скажу відверто не дуже вразило :) Мав до цього N73ME, апаратом був задоволений, особливо в плані звуку і камери, після того як взяв Е51, то в ній не вистачало (і зара не вистачає) звуку і якості фото, от і думав взяти собі N78, але глянувши огляди вирішив зачекати поки у нас з'явиться щось з цих апаратів N79, N85, 5800 xpressmusic :)

Опубліковано

Та я тож порився трохі,цей найбільш підходить.Тим більше вибір дуже малий якщо не хочу ні жабу ні слайдер.Ще б долар де впав ще більше :) я б за 1400-1500 вже б купив.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Та я тож порився трохі,цей найбільш підходить.Тим більше вибір дуже малий якщо не хочу ні жабу ні слайдер.Ще б долар де впав ще більше :0022: я б за 1400-1500 вже б купив.

Всьо п...ц, долар взлетів, економічна криза і т.д і т.п. Я тоже поки думав-думав брати телефон от і додумався ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...