Перейти до змісту

The Gods Must Be Crazy(Мабуть боги з'їхали з глузду)


avitalik

Рекомендовані повідомлення

The Gods Must Be Crazy

1.gifscreen_068.jpgscreen_095.jpgscreen_076.jpg

У дикі, невинні простори Півдня Африки з небес падає пляшка «Кока-коли». Тут же мешкає по-дитячому безневинне плем'я бушменів. Довкола зіткнення двох цивілізацій відбувається маса комедійних моментів.Дуже добрий і людяний фільм.

Цікаві факти

Виконавець ролі бушмена, що біжить, — Никсау — вельми примітна особа. Режисер Ямі Уйс знайшов його в справжньому племені бушменів на сході Намібії. Таку велику кількість білих людей Никсау побачив вперше в житті на зйомках 1-ої частини фільму, основний сюжет якого розвертається в Ботсвані в 1980 році. Після цього бушмен знявся в 2-ій (1988 г) і 3-ій частинах кіноновели. Цікаво, що в третьому фільмі герой Никсау потрапляє до Гонконгу, де йому доводиться вчитися виживати в кам'яних джунглях сучасного мегаполісу. Помер актор в середині 2000-х років як і личить справжньому мисливцеві — під час полювання. Будучи за життя власником будинку, невеликої кількості худоби і автомобіля, Никсау не зміг все-таки прийняти сучасний устрій життя і повернувся під кінець життя в намібійську савану до своїх одноплемінників.

....це яскравий приклад того, як з нехитрого сюжету і простенького сценарію можна зробити фактично шедевр, прекрасну комедію - неймовірно смішну, забавну, іронічну і якусь дуже світлу. У Сполучених Штатах картина викликала фурор і зібрала більше п'ятдесяти мільйонів - це величезна рідкість для іноземних фільмів, та ще і таких простеньких і недорогих.

1,628,307,456 bytes DivX 5.0 01:48:50 720x320 0.325 bits/pixel 23.976 FPS

ac3 192 kb/s (96/ch, stereo) 48000 Hz дубльований

Video/Films/bogi_cowli_c_uma

Video/Films/bogi_cowli_c_uma_2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Gods Must Be Crazy II, The 1988

3148_0.jpg

Бушмен Хико живе в африканській савані, як споконвіків жили його предки. Він знову, як і в першому фільмі, стикається з так званим цивілізованим світом, коли вирушає на пошуки своїх дітей, що випадково виїхали на вантажівці білих людей. Це зіткнення створює справжній феєрверк гумору. Рідкий випадок, коли друга частина не гірше першої.

1,630,107,648 bytes 01:37:30 720x384 0.268 bits/pixel 23.976

448 kb/s (224/ch, stereo) 48000 Hz

/Video/Films/bogi_cowli_c_uma.avi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 рази дивився фільм но неразу невитримав додивитися його від початку до кінця. Як на мою думку то фільм нестоїть того шоб його заливати.Фільм як на мене то на любителля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подробнее про третью часть можно? Она выходила в прокат? Когда? У нас, вроде, не проскакивала...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 рази дивився фільм но неразу невитримав додивитися його від початку до кінця. Як на мою думку то фільм нестоїть

дуже цікаво а які фільми на твою думку "стоїть" , що тебе цікавить в кінематографі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене її немає, третя частина називається СУМАСШЕДШИЙ ГОНКОНГ (HEUNG GONG WUN FUNG KWONG)

Гонконг, 1993 г.

Режиссер: Уэллсон Чин

Актеры: Н'Ксо, Карина Лау, Конрад Дженис, Джеймс Пак

.....Маленький бушмен Н'Ксо, одетый в набедренную повязку и говорящий только на своем родном наречии, спасает от клыков льва богатую азиатскую бизнес-леди Ширли Ханг. В благодарность Ширли оставляет ему маленький сувенир и убывает в Гонконг на своем самолете. Любознательный Н'Ксо, желая понять назначение подарка, пытается отыскать Ширли и... попадает в багажное отделение ее самолета. Так наш герой оказывается в огромном незнакомом городе. Интересно, как он здесь собирается искать Ширли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже цікаво а які фільми на твою думку "стоїть"

Мда :0016: чуть нетак виразився і тут на тобі зразу твої помилкі виправляти народ гайда.Я мав навіду шо цей фільм недуже і цікавий такій. Можливо для когось і він да шедевр кіноматографу но не для мене.Я просто висловив свою думку. Яка полягає в тому шо фільм недуже. І чесно кажучи я б некачав не першої ні другої частини цього фільму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Третю частину крутили по ТВ декілька років назад, можливо трошкі менше. Як на мене,то вона трохі занудніша ніж перші дві.

А перших два фільми це взагалі "жирні" комедії. ) Рекомендую усім хто ще не дивився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Фільм на мою думку просто на 10 з 10.Просто комедія!Такі фільми обовязково потрібно мати в домашньому архіві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...