kuwkuw Опубліковано 4 Лютого, 2012 в 19:57 #76 Опубліковано 4 Лютого, 2012 в 19:57 Кароче треба було програму при створені назвати money travel бо work тут явно зайве. Професії такі мізерні і малооплачувані, що зрівнюється з Україною, студенти там рахуються якогось останнього 4 сорту і так до них ставляться , наприклад професія "продавець морозива" дали людині яка була на 4 курсі. Ви там тільки віддасте свої money, а про заробіток ніякої мови і не може бути, те що заробете на те і купите собі їжу бо те, що вони платять студентам це мізер. Нема в тій Америці нічого цікавого і не їдьте до тих янкі бо воно того не варте. Америка це лише храм капіталізму!
Hank Опубліковано 6 Лютого, 2012 в 12:13 Автор #77 Опубліковано 6 Лютого, 2012 в 12:13 Кароче треба було програму при створені назвати money travel бо work тут явно зайве. Професії такі мізерні і малооплачувані, що зрівнюється з Україною, студенти там рахуються якогось останнього 4 сорту і так до них ставляться , наприклад професія "продавець морозива" дали людині яка була на 4 курсі. Ви там тільки віддасте свої money, а про заробіток ніякої мови і не може бути, те що заробете на те і купите собі їжу бо те, що вони платять студентам це мізер. Нема в тій Америці нічого цікавого і не їдьте до тих янкі бо воно того не варте. Америка це лише храм капіталізму!Ого... хто ж тебе так образив.НЕ буду сперечатись всякі є роботи і всякі є менеджери. Можуть і постібатись але треба знати що робити в таких ситуаціях.По-перше це програма НЕ ЗАРОБІТЧАНСЬКА!Це програма культурного обміну, яка дозволяє студентам побачити США, вдосконалити Англійську, отримати робочий досвід і подорожувати.Те що студенти там працюють, так це для того щоб покрити усі ці витрати на подорож і дозволити собі такі канікули.Я особисто був 2 рази. Не все було гладко і директор одного разу підставив зате я ніколи не скажу, що все було погано і не варто їхати! Це був просто шикарний досвід, купа вражень, апгрейд англійської і ще й додому привіз грошенят на рік кишенькових витрат.
HelloBoy Опубліковано 6 Лютого, 2012 в 20:04 #78 Опубліковано 6 Лютого, 2012 в 20:04 ОФФ ТОП ну вибачайте не втримався :D
Hank Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 16:05 Автор #79 Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 16:05 ОФФ ТОП ну вибачайте не втримався :D Ми розуміємо жарти.... Деякі АГЕНЦІЇЇ не отримали дозволу від консульства на роботу. http://photos.state.gov/libraries/ukraine/276824/public_001/swt_agencies_2012new.pdf Ми приймаємо документи, в терміновому порядку, від бажаючих студентів, які подавлись через агенціїї що не пройшли!!!
Hank Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 10:36 Автор #80 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 10:36 Вітаємо усіх наших учасників, які всі всі всі підписали контракти до кого хотіли на ярмарці вакансій !!!Ми продовжуємо набір і надамо вам контракт без участі у ярмарці - ще є місця!
Vesnushka Опубліковано 22 Серпня, 2012 в 13:41 #81 Опубліковано 22 Серпня, 2012 в 13:41 Дуже хороша тема, дивуюсь що немає відгуків, то ж буду перша. Їздила по цій програмі двійчі, у 2008 та 2009 роках. Знаю автора теми, він дійсно давно цим займається і знає толк! Спочатку теж було страшно! Хоч і їхало нас 5 подруг, але переліт, чужа країна, більшість з нас перший раз виїжджали закордон і взагалі десь подалі від дому... На все про все так десь і пішло приблизно 2500$, з візами, квитками, і карманними з собою. Ну тоді і долар був по 5 грн, і ціни на все були інші) Візи нам дали всім, відмов не пам"ятаю, але знову ж таки, часи вже не ті. Але от що хочу сказати - хто хоче заробити - той заробить. Мені вдалося покрити витрати на поїздку + привезти купу одягу/взуття, ноутбук, фотоапарат. А дехто з моїх подруг, хто навіть заробляв більше, привезли додому по 200-400 баксів, це вже хто як тратиться, і хто як влаштується. Поподорожувати особливо не вийшло, але по кілька днів проводили перший раз в Чикаго, другий - в Нью-Йорку, звідки були міжнародні квитки. Доречі, про квитки, чим раніше їх купляти тим дешевше, і варто потурбуватись про дорогу не просто до штатів, а до самого місця роботи і назад завчасно. З самою дорогою перший блін в нас вийшов трохи комом, а от другий раз вже були навчені, летіли до самого роботодавця, а гостили в Нью-Йорку по дорозі назад. Квитки до НЙ і кімнату в готелі замовляли завчасно, остання нам обійшлася в 100$ за ніч на 4ох (2 двомісних ліжка), що впринципі геть недорого. На їжу теж ціни доступні, а екскурсії замовляли в центрі Рокфелера, так що особливо не потратились. Нашим спонсором був Spirit, обидва рази були у штаті Вайомінг, в Grand Teton National Park. Нам пощастило, що проживання було безкоштовним, харчування недорогим (вираховувалось з зарплати), жили ми в горах, але недалеко було містечко, куди ходив безкоштовний автобус. Нам сподобалось, але думаю більшість людей які хочуть поїхати в Америку, мріють про мегаполіси. Мені ж особисто вистачило пару днів на екскурсії. Якщо ж працювати у великому місті все літо, то збільшуються витрати на жило, дорогу, харчування, а зарплату обіцяють не набагато більшу. Сам же досвід безцінний! Подорож, перша робота, відповідальність, самостійне життя. ЗНАЧНИЙ АПГРЕЙД АНГЛІЙСЬКОЇ. особливо якщо робота безпосередньо з людьми (кафе, парки розваг). Я одразу працювала касиром, так мене на початках заставляли говорити з клієнтами. Перші 2 тижні був культурний шок, англійську вивчаю з дитсадка, профіль в університеті, але був такий собі "синдром собаки" - все знаю все розумію а сказати не можу Але в середовищі дуже швидо освоюєшся. Купа вражень від країни, від людей, нові друзі зі всього світу (учасники студентських програм та "заробітчани" з інших країн)! Словом, мені сподобалось! Не скажу що я марю штатами, і навряд чи хотіла б там лишитись, але провести літо в такий спосіб це задоволення!
HelloBoy Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 00:52 #82 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 00:52 А можна коротко взнати де можливо заробити найбільше грошей? на якій саме вакансії?
Hank Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 03:12 Автор #83 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 03:12 усі вакансії мають приблизно одинаковий рівень зарплати. ніколи не вгадаєш де краще. Все залежить від кількості годин які дає роботодавець, місця роботи (чи є ще деінде працювати крім основного місця). Також вплівае рента за житло. Слід памятати одне - це Не заробітчанська програма ! Це програма культурного обміну, підучити Англійску, побачити Америку !
atec Опубліковано 20 Лютого, 2013 в 15:47 #84 Опубліковано 20 Лютого, 2013 в 15:47 Тема еще актуальна ?
Hank Опубліковано 28 Лютого, 2013 в 12:45 Автор #85 Опубліковано 28 Лютого, 2013 в 12:45 так актуальна, поки існує програма. Наразі набір уже завершується на це літо. Поспішайте!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.