Перейти до змісту

Кажуть

Ko6aH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кобанчег название темы жжот =)

можна переименовать на "ворона на хвості принесла", или "краєм вуха почув" думал что то серьезное а тут пфффффф =))))

Опубліковано

Шо ви так зразу в штикі? як я зареєструвався то тож зробив тему жгучу. Якшо комусь цікаво можу дать ссилочку :0108:

Опубліковано

Мені цікаво просто сильна комада було і хто б знав якби ви нерозпалися що б тоді було? Малюк а чого ти так завіся ?

Опубліковано

тема називаэться "кажуть" а хто це сказав, наскільки я знаю про це ніхто ніде не писав (ну крім тебе в цій темі)

Опубліковано

помойему раньше называлась [Virtual] или хз... но там играл сойар!!! этот чел такие коры валил..

Опубліковано
помойему раньше называлась [Virtual] или хз... но там играл сойар!!! этот чел такие коры валил..

Sj Feniks m1sc KLoYn і все чи не неповню

Опубліковано
Кажуть що клан PriSoNer розпалися це правда?

Це шо правда???? Невже це так???? Я не вірю1!!!!! Ні!!!!!!!!!!!!!! :):ohmy: :ohmy:

:D

Опубліковано

так прикольно...тут оказуется сильные команды есть...собираются, розпадаютса...клёво :)

Опубліковано

КАБАН ну ти смешон ппц.. нах било вобше про нас писать??? ми про тебе шось писали??? розпалися дай розпалися нах на люди виносить? цеж не Ісуса Христа Побачів!

Опубліковано

Та ви шо? Дійсно розпалися? А я так надіявся, планував на хлопців на тоталізаторі гроші ставити... або й сам вступити... в клан... Е-е-ех...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...