Перейти до змісту

Metallica - Death Magnetic (2008)

D@ve

Рекомендовані повідомлення

IMG81-1220469498.jpg

Жанр: Thrash, Speed

Год выпуска диска: 2008

Производитель диска: CША

Аудио кодек: MP3

Битрейт аудио: 320 kbps

Продолжительность: 75 минут

Трэклист:

01 That Was Just Your Life

02 The End of the Line

03 Broken, Beat & Scarred

04 The Day That Never Comes

05 All Nightmare Long

06 Cyanide

07 The Unforgiven III

08 The Judas Kiss

09 Suicide & Redemption

10 My Apocalypse

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да нєужелі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да нєужелі ?

В піратській бухті вже роздають  клац

Жанр:heavy metal - ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його вже роздають скрізь, де тільки можна, але після перших 2-х синглів ніякого бажання качати цю ....ню не виникає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот настоящая обложка от сингла "Ride the Shopping" :)

metallicapic21.jpg

альбом на троечку с минусом.. чистая техника, отлично сыграно, прекрасно сведено, но никакого вдохновения - как тяжелый паровоз по рельсам и так 10 кругов..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джеймс в тапках) бугага)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий кліп "The Day That Never Comes" з альбому "Death Magnetic

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хароша пісня, зачьот.

Я качнув концерт їхній в Німеччині, вся сім"я насолоджується піснями групи Металіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хароша пісня, зачьот.

Я качнув концерт їхній в Німеччині, вся сім"я насолоджується піснями групи Металіка.

Насолоджується, оскільки виходу немає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Металіка вже ніколи небуде грати в дусі Кіл*ем Ола. Люди ростуть міняються. Тут тільки можна оцінити зміни і все. В Металіки завжди буде три фронта фанатів. Найменше з них це тру фенів але я знаю кілька. Завжди будуть два фронта фанів що будуть поділяти вподобання в творчоті старої і нової Металіки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну все ж краще, ніж St.Anger...

я б сказав, що "пгавильным путём идут тавагищи"... може й дочекаємось нового Master Of Puppets, чи ...And Justice For All

Завжди будуть два фронта фанів що будуть поділяти вподобання в творчоті старої і нової Металіки.

три фронти: старої, середньої і нової :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну все ж краще, ніж St.Anger...
Завжди будуть два фронта фанів що будуть поділяти вподобання в творчоті старої і нової Металіки.

три фронти: старої, середньої і нової :)

Сереня я так поняв це Лоад і Релоад! я середню відніс до нової.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нє))... особисто я розділив би творчість Мєтли на 4 періоди (ІМХО):

молода - всякі там Kill'em All + Ride The Lightning

середня - Master Of Puppets, ...And Justice For All :):0123: :0123:

попсова - Black Album

мєгапопсова - Load, Reload :mdr:

нова - St. Anger :mdr: :mdr: :mdr:

і нарешті сама нова - Death Magnetic

...ой...щось більше ніж 4 видалось...але пох.... я сьогодні сіній....)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попсова - Black Album

мєгапопсова - Load, Reload

застрелись...отличные альбомы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нє))... особисто я розділив би творчість Мєтли на 4 періоди (ІМХО):

молода - всякі там Kill'em All + Ride The Lightning

середня - Master Of Puppets, ...And Justice For All :) :) :)

попсова - Black Album

мєгапопсова - Load, Reload :)

нова - St. Anger :):mdr: :mdr:

і нарешті сама нова - Death Magnetic

...ой...щось більше ніж 4 видалось...але пох.... я сьогодні сіній....)))

Да я не про то. Я про зміну стилю. Всмислі про два періоди, Металіка в Треші перший та Металіка забила на Треш, вот так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

застрелись...отличные альбомы

та я ж не кажу, що вони не "атлічьниє"... я сказав що для металіки ці 2 альбоми якісь попсові...такий собі хардрок з блюзовими мотивами...

Металіка забила на Треш

...в результаті композиція Untill It Sleeps з Load в Apocalyptica вийшла значно сильнішою...

тобто можуть вони придумувати і грати речі набагато складніші... склалося враження, що вони після 91го року женуть собі халтурку раз в 4 роки тіпа "піпл зхаває"... а хотілось би почути альбом у стилі No Leaf Clover з S&M...

P.S. ...а от застрелитись немає чим)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так интересно читать обзоры на разных форумах, поначалу я думал что произошло нечто непредсказуемое, однако всего-лишь новая метла опять стала платиновой в первую же неделю продаж ))

молодое поколение разносят пластинку в пух и прах, ортодоксы пережовывают хорошо забытое старое, и жмут плечами, большая часть слушателей обвиняет их в самоплагиате, а остальные просто посылают к йюху, а на деле новый альбом прослушали все, начиная от чудака в бандане арии и заканчивая толстыми дядями... вот и весь секрет ;))) Все будут слушать метлу, независимо от того любят их, или ненавидят! Вот настоящий пример, коммерческого успеха!!!

Обьективно, Death Magnetic - крепкая, а главное, дорогая пластинка, которая безусловно добьется всех мыслимых и немыслимых наград, гламурных премий и чартов, вытеснит всяких Бритни Спирз и The Killers с первых строчек и станет нев*ебенно мультиплатиновым альбомом...

Вот только неподдельный ажиотаж это вызовет только у упертых фэнов и гламурных журналов, остальные же пойдут копать дальше, ведь самый продаваемый альбом, не значит, что лучший...

На мой взгляд, совершенно не инновационный, прямолинейный альбом, пропитанный самоплагиатом, солянкой и нафталином, этакая подачка с барского стола, после противоречивых и откровенно скучных и непонятых откровений в Load/Reload/St. Anger....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так интересно читать обзоры...

...

...после противоречивых и откровенно скучных и непонятых откровений в Load/Reload/St. Anger....

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на деле новый альбом прослушали все, начиная от чудака в бандане арии и заканчивая толстыми дядями... вот и весь секрет wink.gif)) Все будут слушать метлу, независимо от того любят их, или ненавидят!

А я не слухав. Вистачило 2-х синглів (які відразу назвали кращими піснями альбому), щоб зрозуміти, що те, що видала металліка не достойне займати дисковий простір на моєму компі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хотілось би почути альбом у стилі No Leaf Clover з S&M...

жаль что эта песня была написана только для симфонического оркестра....очень нравится песенго. Одна из лучших)А концерт - шедевр. Тут вокал Хэтфилда наверное один из лучших его концертников

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все будут слушать метлу, независимо от того любят их, или ненавидят! Вот настоящий пример, коммерческого успеха!!!

Обьективно, Death Magnetic - крепкая, а главное, дорогая пластинка, которая безусловно добьется всех мыслимых и немыслимых наград, гламурных премий и чартов, вытеснит всяких Бритни Спирз и The Killers с первых строчек и станет нев*ебенно мультиплатиновым альбомом...

гггг

в цому вся справа. мєтла стала комерційною. вже нема того драйву і судин на скронях од тяжких рифів. вже дядьки не кричать як колись. старі стали

об"єктивно, таки так. доб"ється успіхів. тільки не той смак перемоги, коли викривляється власна сутність бунтарів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормально чувакі видали,скільки можна вже бухать.З поверненням!Улюбленний 1991.Зара по Vh1.ru чі концерт чі нарезка буде!!! :90::friday::90:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Группа "Метелица" окончательно победила пиратов. Она выпустила альбом, который даже скачивать противно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У каждой известной группы (не без исключений,конечно) рано или поздно наступает период, когда они теряют вдохновение, и дальше просто зарабатывают деньги. Соответственно, музыка теряет качество, и становиться более унылой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...