Юлямпочка Опубліковано 2 Вересня, 2008 в 12:24 #1 Опубліковано 2 Вересня, 2008 в 12:24 Оскільки я пишу в чотири (три+) дитячі журнали, м-дя, автор я, маю таке питання. Вдома у мене стоять перші три номери крилатих (десь штук по десять) - листопадево-грудневий, січнево-лютневий, березнево-квітневий, цікавий, кольоровий, пізнавальний, пригодницький для дітей від 6 до 10 років "Крилаті" (київський). За давністю віддам по три грн номер. Є бажаючі? А якщо цікаво, що ще, крім "Крилатих" і "Нашої Малечі", то ше я пишу в "Ангелятко" і "Пізнайко" . От так.
ipua Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 05:01 #2 Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 05:01 Оскільки я пишу в чотири (три+) дитячі журнали, м-дя, автор я, маю таке питання. Вдома у мене стоять перші три номери крилатих (десь штук по десять) - листопадево-грудневий, січнево-лютневий, березнево-квітневий, цікавий, кольоровий, пізнавальний, пригодницький для дітей від 6 до 10 років "Крилаті" (київський). За давністю віддам по три грн номер. Є бажаючі? А якщо цікаво, що ще, крім "Крилатих" і "Нашої Малечі", то ше я пишу в "Ангелятко" і "Пізнайко" . От так. Я б забрав. Куди під'їхати?
Юлямпочка Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:56 Автор #3 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:56 Оскільки я пишу в чотири (три+) дитячі журнали, м-дя, автор я, маю таке питання. Вдома у мене стоять перші три номери крилатих (десь штук по десять) - листопадево-грудневий, січнево-лютневий, березнево-квітневий, цікавий, кольоровий, пізнавальний, пригодницький для дітей від 6 до 10 років "Крилаті" (київський). За давністю віддам по три грн номер. Є бажаючі? А якщо цікаво, що ще, крім "Крилатих" і "Нашої Малечі", то ше я пишу в "Ангелятко" і "Пізнайко" . От так. Я б забрав. Куди під'їхати? 280537074 - асько, 80509363451 - телехвон. Я Йулько (Юля)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.