Перейти до змісту

Проблема з сервісцентром

fgvictor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт форумчани.

В мене така проблема:

Купив я флешку в Кумп'ютерному Всесвіті. Вона згоріла. Приніс я флешку в сервісцентр, вони сказали що потрібно тестувати у Львові. Дали мені розписку. Прийшовши через два тижні(саме такий термін ремонту зазначений в гарантії) за результатом тестування. Мені повідомили, так як сервісцент знаходиться в іншому місті потрібно чекати ще. Вже пройшов майже місяць, результату я так і не знаю.

Чи мають вони право такий довгий термін тянути з відповідю?

Опубліковано

Не мають. Якщо ремонт триває більше двох тижнів - має бути ваша письмова згода. Також уважно перечитайте що написано в розписці про прийом флешки на ремонт, який зазначений термін. Можливо вони накинули пару днів "на транспортування".

Думаю, вже можна вимагати заміну флешки на нову або хай сплачують відсоток від її вартості за кожен день прострочення ремонту/діагностики.

Опубліковано

В розписці пише тільки дата прийому товару.

Письмових згод я також не підписував.

Опубліковано

Можливо у нас працює закон про захист прав споживача ! Але я дуже сумніваюсь...

Раджу почекати - головне позитивний результат !

Я постійно купую товар через Київ - звичайно буває і брак - згідно з домовленністю термін ремонту 1 місяць, а на справді цей термін може сягати і місяців чотири. Просто сервісний центр може знаходитись у "тридев"ятому царстві" - наприклал я купивши товар у Києві отримую його ж з ремонту з Одеси. На шляху від серйозної фірми з сервісним центром до покупця знаходиться масса перекупників. Ось і весь секрет.

Опубліковано

Чому це має хвилювати кінцевого споживача? Це діло того, хто продає товар.

Закон є і треба добиватися його виконання.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...