Перейти до змісту

Путінська доктрина

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На тему наштовхнула стаття з УП (тут)

Хочу відмітити:

Не забуваймо, що солідарність України та Грузії народилася до приходу Ющенка та Саакашвілі, яких у Росії влада та контрольовані Кремлем ЗМІ зображають просто американськими маріонетками.

Справді стало звично зображати самостійні кроки України (поза контролем московії), як "проіскі Амєрікі". Що це дає московському царству? - вбивається в голови світової спільноти і українських люмпенів неспроможність введення незалежної політики, знищуючи суб'єктність України і переводячи її в склад колонії.

А під час Бухарестського саміту НАТО Володимир Путін, ще перебуваючи на посаді президента, відкрито заявив про загрозу розпаду України в разі ухвалення рішення про надання їй членства в Альянсі.

Ще раз варто згадати "братськість" сусідньої імперії.

А от і сам хитромудрий план кагебіста:

Отже, зупинимося детальніше на "доктрині Путіна". Вона складається з чотирьох послідовних кроків: провокування міжетнічних сутичок, роздачу російських паспортів, озброєння сепаратистів та введення російських військ як "миротворців".

В найближчому майбутньому думаю ним скористається Китай.

І тепер ключова як на мене цитата:

Через чотири місяці НАТО знову матиме нагоду виправити помилку Бухарестського саміту, підтримавши прагнення Грузії та України приєднатися до ПДЧ. Запрошуючи Грузію та Україну до своїх лав, Альянс досягне трьох важливих цілей.

По-перше, підтвердить принцип захищеності демократій, що розвиваються.

По-друге попередить серйозну загрозу для міжнародного порядку та європейської безпеки у вигляді застосування "доктрини Путіна" до України.

І, по-третє, це буде чіткою відповіддю Росії, яка намагається утвердити свою нову роль шляхом відкритого нехтування міжнародного права.

Думаю все ж почне НАТО з Грузії. Буде цікавий прецендент. Адже раніше позиціонувалось, що країна-вступник не повинна мати територіальні притензії від інших сусідів, чим московія всіляко користувалась, створюючи по сусідях кишенькові конфліктики на маріонеткових територіях. В сучасних реаліях створених саме московією, така вимога НАТО може бути відхилена.

Отже відновлення статус-кво імперією, може спровокувати запуск механізму протидії на хвилі якого Грузія вступить в НАТО. В Чорне море будуть введені американські кораблі і ВМФ московії вже не буде так вільно почуватись в Чорному морі, ще й більше - буде просто посміховиськом. Введення кораблів НАТО буде певним запобіжником для активних сепартиських дій московії в Криму, і наближатиме Україну до вступу в НАТО.

Момент, який склався просто подарок московії НАТО, більше такого подарку не буде. Європейці не дурні - загрозу від московії їм лишній раз пояснювати не потрібно, тож найближчим часом очікуємо вступу в НАТО.

Про переможця у війні ще рано робити висновки. Польща дозволила розміщення ПВО, Меркель робить заяви типу:

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель запевняє, що євроатлантичні прагнення Києва та Тбілісі знайдуть підтримку.

Про це вона заявила напередодні візиту до Естонії та Литви, які наполягають на негайному наданні Україні та Грузії плану дій з набуття членства в НАТО, повідомляє "Німецька хвиля".

"Стосовно членства в НАТО на саміті в Бухаресті було ухвалено принципове рішення: Грузія та Україна стануть членами НАТО. І я завжди наголошувала, що ці країни мають самі вирішувати, чи хочуть вони до Альянсу", - зазначила канцлер Німеччини.

Справа за "нашою" законцервованою владою (яку не вибрати ні зняти), скільки халуйства в ній ще залишилось щоб нищити і паплюжити Україну? Може пора щось вже й зробити.

Опубліковано
Гэддис озаглавил первый раздел своей новой истории 'Возвращение страха'. Иван Грозный и Сталин восприняли совет Никколо Макиавелли, данный им в 'Государе': 'гораздо безопаснее внушать страх, чем любовь'. Русско-грузинская война - это не возрождение 'холодной войны'. Однако возрождение страха вне всякого сомнения является целью России.
Состоявшееся 26 августа признание Кремлем независимости Южной Осетии и Абхазии - это, безусловно, издевка над продолжавшимися девять лет дипломатическими усилиями ЕС и НАТО по вопросу Косово. Две недели назад я предполагал в своей статье, что Москва 'воспользуется своей интерпретацией косовского прецедента' - именно это и произошло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...