Перейти до змісту

Сонячні панелі в Луцьку. Де купити?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стикнувся з такою проблемою, що магазини відмовляються відправляти панелі поштою. Одні просто відмовляються. інші мотивують тим що мала кількість.
МОже хто вкурсі чи є магазини в Луцьку, які реалізую панелі?

Опубліковано
KERBIS.COM.UA

Компанія Кербіс спеціалізується альтернативними технологіями енергопостачання. Сонячні...

• +1 1
Опубліковано
41 хвилину назад, Gendruk сказав:
KERBIS.COM.UA

Компанія Кербіс спеціалізується альтернативними технологіями енергопостачання. Сонячні...

В них готові комплекти і їх встановлення. Немає продажу панелей.
Хоча требу буде набрати, може щось змінилось

Опубліковано
12 годин назад, Dima4s сказав:

Стикнувся з такою проблемою, що магазини відмовляються відправляти панелі поштою. Одні просто відмовляються. інші мотивують тим що мала кількість.
МОже хто вкурсі чи є магазини в Луцьку, які реалізую панелі?

Я брав на Олх, без проблем відправляють.

Биті взагалі без бокса їхали.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Тут замовляв сонячні панелі з установкою. Інвертор та акумулятори в мене вже були. То мені потрібні були тільки панелі, кріплення на дах, монтаж. І захист - блок вимикачів та заземлення

Змінено користувачем Mihas
  • +1 2
Опубліковано
11 годин назад, Oli сказав:

Я брав на Олх, без проблем відправляють.

Биті взагалі без бокса їхали.

з далека брав? що вийшло по доставці?

Опубліковано
20 хвилин назад, Factory сказав:

Megawatt Technology

ще такий юзер в нас тут є, 

в взагалі коли пишеш сонячні панелі Луцьк в пршукувику то там є цілий список.....

капітан очевидність) гуглом і я користуватись вмію. тільки більшість луцьких займаються встановленням а не продажем. або якщо і продажем, то тільки ті які вони самі вирішили продавати, таких як треба мені ніхто під мене везти не хоче.

з трьох продаванів-бариганів на ОЛХ тільки один погодився відправити, і то якось мутно, відправив кабелі окремо від панелей. тепер от думаю чи забирати чи чекати панелі, щоб не вийшло так, що трек він впише в пром оплату, і я за гроші за панелі отримаю лише кабелі) пром оплата- тому що з ОЛХ я перейшов на їх магазин на промі. і не захотів скидати їм гроші напряму.

• +1 1
Опубліковано
5 годин назад, Dima4s сказав:

капітан очевидність) гуглом і я користуватись вмію. тільки більшість луцьких займаються встановленням а не продажем. або якщо і продажем, то тільки ті які вони самі вирішили продавати, таких як треба мені ніхто під мене везти не хоче.

з трьох продаванів-бариганів на ОЛХ тільки один погодився відправити, і то якось мутно, відправив кабелі окремо від панелей. тепер от думаю чи забирати чи чекати панелі, щоб не вийшло так, що трек він впише в пром оплату, і я за гроші за панелі отримаю лише кабелі) пром оплата- тому що з ОЛХ я перейшов на їх магазин на промі. і не захотів скидати їм гроші напряму.

так кеп :)

бо моніторив і ще не подзвонив...

поділишся вибором панельки та аргументами чуму саме така....

гібрид чи офф грід інвертор?

Опубліковано
Щойно, Factory сказав:

а ВО Електрик часом не продає?

Опубліковано
3 години назад, Factory сказав:

офф грід, як на мене, це взагалі не практична штука. Маю Luxpower SN5000. з функцією підмішування енергії.
Панелі шукав Trina ТSM-DE09R. в них висока напруга, і можна лише трьома штуками вийти на режим мппт контролера.

Опубліковано
В 26.09.2023 в 21:34, Dima4s сказав:

офф грід, як на мене, це взагалі не практична штука. Маю Luxpower SN5000. з функцією підмішування енергії.
Панелі шукав Trina ТSM-DE09R. в них висока напруга, і можна лише трьома штуками вийти на режим мппт контролера.

досить непогано як на жовтень. 1.2квт панелей видають в обід 1.1квт.
в хмарну погоду 200ватт в середньому.  Функція підмішування сонячної енергії  -крута штука.

photo_2023-10-04_11-28-07.jpg

• +1 3
Опубліковано
В 04.10.2023 в 11:30, Dima4s сказав:

досить непогано як на жовтень. 1.2квт панелей видають в обід 1.1квт.
в хмарну погоду 200ватт в середньому.  Функція підмішування сонячної енергії  -крута штука.

photo_2023-10-04_11-28-07.jpg

3 панелі = 1.2кВт, солідно

питання, навантаження підключено через окремий вихід інвертора чи просто типу в загальну мережу будинку після лічильника?

і ще, дані з інвертора можна витягнути локально(хоум асістент і тд і тп) чи лише з хмари?

чи правильно я розумію що на інвертор повішено необхідне навантаження для резервування(ніби на упс) а все інше безпосередньо до мережі?

3392790573_w640_h640_invertor-luxpower-sna5000.webp

Опубліковано
8 годин назад, Factory сказав:

питання, навантаження підключено через окремий вихід інвертора чи просто типу в загальну мережу будинку після лічильника?

все як на схемі. стоїть двохполюсний автомат, до якого підведена мережа на один контакт і інвертор на другий. На виході цього автомата всі прилади що в будинку крім ванної(бойлер, пралка, фен) і електро плити з духовкою.
якщо відключаю інвертор- перемикаю на пряму, на перший контакт. а поки все нормально працює, автомат стоїть на другому контакті.

9 годин назад, Factory сказав:

і ще, дані з інвертора можна витягнути локально(хоум асістент і тд і тп) чи лише з хмари?

Я в цьому погано розбираюсь. тому можу лише дати посилання де бачив про це.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

До речі, був на виставці в Києві на цьому тижні по відновлювальній енергетиці, там були дистрибютори, котрі запевняли мене, що самий топ покупок у них 545 панелька за 8000 грн, 40 з лишнім вольт ~13 Ампер, нажаль зараз немаю доступу до каталогу.

Виходить 16 тис. грн за трішки більше ніж 1 кВт, з 5-ти таких можна набрати 250 Вольт, котрі впевнено можна на обігрів води пускати, чи то бойлер чи то електричне опалення, і без ніяких контролерів та інверторів.

• +1 2
Опубліковано
6 годин назад, HWman сказав:

До речі, був на виставці в Києві на цьому тижні по відновлювальній енергетиці, там були дистрибютори, котрі запевняли мене, що самий топ покупок у них 545 панелька за 8000 грн, 40 з лишнім вольт ~13 Ампер, нажаль зараз немаю доступу до каталогу.

Виходить 16 тис. грн за трішки більше ніж 1 кВт, з 5-ти таких можна набрати 250 Вольт, котрі впевнено можна на обігрів води пускати, чи то бойлер чи то електричне опалення, і без ніяких контролерів та інверторів.

На бойлер не обов'язково 5 панелек, можна і3.

Опубліковано
11 годин назад, HWman сказав:

Я то теж займаюсь сонячними панельками, тільки "плаваю трішки мілкіше"

Який контролер ставиш? Маю 270Вт і 370Вт панелі 2шт

Опубліковано
5 годин назад, romanc сказав:

На бойлер не обов'язково 5 панелек, можна і3.

Ну я прикинув по напрузі - нехай одна панель видає максимум 50 В, 50 * 5 = 250 - як раз номінал.

3 години назад, Oli сказав:

Який контролер ставиш? Маю 270Вт і 370Вт панелі 2шт

Та ні, у мене мікро сонячні панелі

Спойлер

image.thumb.png.0ec59dc32a4de58e826291a09b90e169.png

Тут всього 2 мА 0.5 В на елемент :)

Опубліковано
3 години назад, HWman сказав:

Ну я прикинув по напрузі - нехай одна панель видає максимум 50 В, 50 * 5 = 250 - як раз номінал.

Та ні, у мене мікро сонячні панелі

Приховати контент

image.thumb.png.0ec59dc32a4de58e826291a09b90e169.png

Тут всього 2 мА 0.5 В на елемент 

Я у тому сенсі, що нагрівальний елемент не так чутний до вольтажу.

• +1 2
Опубліковано
19 годин назад, HWman сказав:

з 5-ти таких можна набрати 250 Вольт, котрі впевнено можна на обігрів води пускати, чи то бойлер чи то електричне опалення, і без ніяких контролерів та інверторів.

в від 120в+ ноут живити

Опубліковано (змінено)
1 годину назад, Zevs_Isver сказав:

в від 120в+ ноут живити

Тому що БЖ розрахований на роботу від мережі 110 і 230 В

Змінено користувачем HWman
Випадково відправив не повне повідомлення

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...