fgvictor Опубліковано 18 Серпня, 2008 в 09:17 #1 Опубліковано 18 Серпня, 2008 в 09:17 Web-програміст Місто ЛуцькВік від 18 до 35 роківОсвіта не має значення (можливо, студент-заочник)Стать не має значенняСтаж роботи не має значенняВимоги:• Знання PHP, My SQL, HTML, знання Javascript• Навики работи з Unix (бажано)• Вміння читати чужий код.Обовязки:• Написання PHP-скриптів• Розробка, модернізація, підтримка web-сайтів• Установка, налаштування CMSУмови:• Робота в офісі• Зайнятість: повна• Пятидневний робочий диждень з 9 до 18Заробітна плата:В залежності від обовязків и проф. навиків, 200-800 у.е.Контакти :"Укр Медіа" ПП АртишукЕ-мейл: [email protected]Тел.: 8(0332)283630ICQ.: 456-998-681
qwadro Опубліковано 18 Серпня, 2008 в 21:43 #2 Опубліковано 18 Серпня, 2008 в 21:43 Web-програміст {...} Освіта не має значення (можливо, студент-заочник) Стать не має значення Стаж роботи не має значення Щось у вас вимоги дуже загальні як за таку зарплату... Ну освіта, нехай, але із власного досвіду знаю, що студента поки під зад підганяєш, то він робить (навіть якщо йому заплатили, а так всеодно швидше хоче усе склепати... Напевне якийсь внутрішній студентський дух проявляється Стать - без питань. Стаж роботи... Ну от, до прикладу, почав чоловік читати книзю по ПХП, скачав пару джава скриптів, змінив у них кілька елементів(чисто інтуїтивно), нашкріб сторіночку на ХТМЛ - усе, відчув себе модним кодером і веб-дизайнером! А що він реально зможе написати чи розпізнати в чужому коді, що він реально бачив і пробував? Це для двірника стаж роботи значення не має, а тут... {...}Обовязки: {...} Розробка, модернізація, підтримка web-сайтів {...} Якщо я правильно зрозумів ви хочете, щоб 1-а людина була і програмістом і дизайнером, чи як? Ну можливо і такі унікали є, але їм тоді дійсно потрібно платити не менше 800 зелених в місяць, а загалом... Пригадую дав одному кодеру не мало не багато - просто зверстати сторінку... то він так зверстав, що я зрозумів, що хай краще кожен займається своїм. Спираючись на вищесказане, я хотів би запропоную вам альтернативу. Наша студія YuTa Studio могла б виконувати частину чи весь об'єм потрібної вам роботи, виступаючи у ролі підрядчика. У нас є люди, які здатні якісно і швидко виконувати ваші завдання. Про цінові рамки, на мою думку, ми б із вами домовились Якщо зацікавитесь, то уся необхідна інформація для зворотнього звязку у Контактах
fgvictor Опубліковано 19 Серпня, 2008 в 07:13 Автор #3 Опубліковано 19 Серпня, 2008 в 07:13 Якщо я правильно зрозумів ви хочете, щоб 1-а людина була і програмістом і дизайнером, чи як?Дизайнер в нас вже працює. Нам потрібен програміст.Стаж роботи... Ну от, до прикладу, почав чоловік читати книзю по ПХП, скачав пару джава скриптів, змінив у них кілька елементів(чисто інтуїтивно), нашкріб сторіночку на ХТМЛ - усе, відчув себе модним кодером і веб-дизайнером! А що він реально зможе написати чи розпізнати в чужому коді, що він реально бачив і пробував?Це для двірника стаж роботи значення не має, а тут...Прийшовши на співбесіду людина отримає тестове завдання.
freez Опубліковано 5 Вересня, 2008 в 14:44 #4 Опубліковано 5 Вересня, 2008 в 14:44 а є можливість переглянути сайт "Укр Медіа" чи хоча б портфоліо?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.