Перейти до змісту

1С: Бухгалтерія 8.0 (8.1)


_sergius

Рекомендовані повідомлення

Сабж.

Є необхідність у встановленні даної проги на власний ноутбук. Можливо в когось є крякнута версія для встановлення - буду дуже вдячний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 6 місяців потому...

Довелось поновити із небуття власну тему, бо потреба у згаданій програмі залишилась. Велика подяка 4000000 за програму, проте тоді виникли труднощі із встановленням.

Тому, зараз знов звертаюсь із проханням: якщо хтось має робочу версію 1С:Предприятие 8.0 (8.1)+конфигурация "Бухгалтерский учёт для Украины" і може поділитись, викладіть будь-ласка на ФТП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж створював подібну тему, але ніхто не відписав, тому підтримую топікстартера. Хто викладе на фтп, з мене +1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На торентах, і в інтернеті загалом, багато чого є. Я вже пару раз пробував: скачував, встановлював і кожен раз не те, або не йде, або гімор з інсталяцією, або взагалі дистрибутив битий. Останній раз (вчора) так доекспериментувався, що вінда "передала привіт і наказала довго жити". Тому головний аспект роблю на тому, щоб прога була робоча. Найкращий варіант, якщо це вже хтось ставив в себе і може гарантовано сказати що воно працює. Наприклад, коли я брав в знайомої версію 7.7, то мав 100% гарантію, бо вона на ній працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...