Перейти до змісту

Перший в Україні Міжнародний фестиваль електронної музики відбудеться у Львові


Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Перший в Україні Міжнародний фестиваль електронної музики відбудеться у Львові

24-26 жовтня у Львові відбудеться перший в Україні Міжнародний фестиваль електронної музики - "Kvitnu Fest". Серед учасників - 10 країн Європи, зокрема з Фінляндії, Німеччини, Франції, Швейцарії, Швеції, Польщі, Іспанії. Про це сьогодні, 14 серпня, у коментарі ZAXID.NET повідомив куратор фестивалю Дмитро "Котра" Федоренко.

"Це буде справді величезний фестиваль. Ми проводили подібні фестивалі у Києві, але до нас приїжджали музиканти з 3-4 країн, а тут - з десяти (десята Україна). Ми не просто хочемо зробити концерт, у цей період будуть проводитись лекції, майстер-класи. До Львова запрошено людей, які працюють, зараз працюють із машинами, сучасними композиторами електронної музики. Для мене розвиток української культури є дуже важливим. Вперше експериментальна авангардна культура підтримана владою", - зазначив Дмитро Котра.

За його словами буде близько 27 учасників, також будуть куратори величезних фестивалів у світі, вони, власне, читатимуть лекції, даватимуть майстер-класи для тих, хто цікавиться цією музикою. "Рух авангардної електроніки розпочався в Європі ще 15 років тому, нам є чого повчитися. І, повірте, фестиваль міжнародний буде не лише у плані іноземців-учасників, на цей фестиваль приїдуть із Польщі, і з Білорусі, й з усієї України. Це реально непересічна подія", - заявив Дмитро Котра.

Наразі організатори ще визначаються з місцем проведення цього фестивалю у Львові, адже очікується велика кількість тих, хто захоче відвідати фестиваль.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...