Перейти до змісту

Продам хороший системник

Рекомендовані повідомлення

Потужний супертихий системник для роботи зі звуком, відео, ігр.
-Процесор XEON E3 - 1240 V3. Частота 3,8. (крутіший за І7 4770 і і5 6700 при виконанні практичних завдань)
-Оперативна пам"ять 16 гігабайт DDR3 1600 частота (абсолютно вистачає для ігр і мультимедіа. Можна доставити до 32).
-SSD 250 Gb Samsung, дуже хороша швидкість. Майже новий.
-HDD 2терабайта ТОшіба. НОВИЙ!
-Відеокарта GE Fors GT1030 2 GB.
Можу установити програми для роботи з відео, звуком, створення музики. Абсолютно все працює, гарантія!

1-5.jpg

1-4.jpg

1-3.jpg

1-2.jpg

1-1.jpg

Змінено користувачем sobiratel
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший sobiratel не зміг зібрати хорошу ціну на хороший комп'ютер???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@sobiratel  Цікавить твій проц.

Ціна?

І взагалі ціна за весь комп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 часов назад, Vitaliy L сказал:

Хороший sobiratel не зміг зібрати хорошу ціну на хороший комп'ютер???

У Sobiratelя є хороший комп. :) Потужний, тихий, якраз для моїх потреб. Без "понтів". А цього склав, щоб продати. І заробити 1000гривень. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, Zheny@ сказал:

@sobiratel  Цікавить твій проц.

Ціна?

І взагалі ціна за весь комп?

Проц не продаю. Ціна за комп - 6111гр. Тільки не треба шукати на оверах і розетці мінімальні ціни на запчастини і потім в результаті виявиться, що ціна завищена сумарна комплектуючих на 9000гр :) Комп треба скласти, протестувати, установити проги і дати гарантію. Ціна, щоб продати так, як є - 6111 гр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, sobiratel сказано:

Проц не продаю. Ціна за комп - 6111гр. Тільки не треба шукати на оверах і розетці мінімальні ціни на запчастини і потім в результаті виявиться, що ціна завищена сумарна комплектуючих на 9000гр :) Комп треба скласти, протестувати, установити проги і дати гарантію. Ціна, щоб продати так, як є - 6111 гр.

Для чого ти мені це говориш? 

Звісно я (і всі решта) БУДУТЬ порівнювати ціни. Бо всі шукають дешевше, а не дорожче.

І на тих же оверах, я отримаю товар із післяоплатою після тижневого манібека!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мамка яка?

Корпус?

БЖ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Zheny@ сказал:

Мамка яка?

Корпус?

БЖ?

Системник привезений з Німеччини. SDDі HDD з відеокартою ставив сам. Корпус звичайний. Не замоорочувався переставлянням в інший корпус. БЖ для моїх задач вистачає. Я ще й зовнішню потужну звуковуху підключав. Тягне. В мене на 32 гіга оперативки і відяха 1060 і проц Е5, але цей тихий і дуже швидкий. Супер ПІ - біля 11 секунд :) Остальні скріни є :) Бо SSD-шка нормальна. Samsung EVO 850. 99 % здоров"я. FAR CRY 5 на 50 FPS, часом просідав. Але грати комфортно. 

1-8.jpg

1-1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене зараз XEON E5 2689. Оперативки 32.  Так от цей проц майже не уступає йому. І оперативки 16, але 1600 частота. Тобто, зборка виявилась вдалою.  Цей стартує швидше. Мій більше нагадує ломову коняку, яка помаленьку рушає, а потім суне як паровоз. А цей - легко стартує і швидко працює. На штатному кулері у найважчих - більше 55 не було. Я про температуру . За Цельсієм :) Була можливість перебрати біля 10 штук системників. Потратив час, але вибрав. Не собі, колезі. А в того змінилось щось і поки що не хоче. Як треба буде - я знаю де взяти ще. :)

Змінено користувачем sobiratel
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Zheny@ сказал:

Для чого ти мені це говориш? 

Звісно я (і всі решта) БУДУТЬ порівнювати ціни. Бо всі шукають дешевше, а не дорожче.

І на тих же оверах, я отримаю товар із післяоплатою після тижневого манібека!

Добре, не тобі. Не зможу забрати твою цитату :) Якщо прикинути ціни, то там заробітку на гривень 300 буде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, sobiratel сказано:

Корпус звичайний. Не замоорочувався переставлянням в інший корпус. БЖ для моїх задач вистачає.

А тепер розкажу тобі я, про твій комп :)

Це брендовий Dell Workstation  із усіма витікаючими.

- нестандартна мамка, якщо стандартний форм-фактор, то НЕ стандартне підключення живлення

- БЖ, відповідно, не звичайний. У ньому немає звичних 24+4 роз'ємів.

І від цього виходить, що мамку без ОРИГІНАЛЬНОГО БЖ не запустиш!  А якщо запустиш, то треба покоптитися і сколхозити ще купу всякої фігні!

Повір, чоловіче, я цих зламків бачив достатньо.

Ціна на нього непогана, відносно цін ОЛХ, але й черга за ними не стоїть . Вже тої бренди наїлися вдосталь.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Zheny@ сказал:

А тепер розкажу тобі я, про твій комп :)

Це брендовий Dell Workstation  із усіма витікаючими.

- нестандартна мамка, якщо стандартний форм-фактор, то НЕ стандартне підключення живлення

- БЖ, відповідно, не звичайний. У ньому немає звичних 24+4 роз'ємів.

І від цього виходить, що мамку без ОРИГІНАЛЬНОГО БЖ не запустиш!  А якщо запустиш, то треба покоптитися і сколхозити ще купу всякої фігні!

Повір, чоловіче, я цих зламків бачив достатньо.

Ціна на нього непогана, відносно цін ОЛХ, але й черга за ними не стоїть . Вже тої бренди наїлися вдосталь.

Згідний. Але якщо кому треба нормальний швидкий системник - то якраз він. :) За цінами олх :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...