Перейти до змісту

Вакансія

Therion

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вакансія: Кредитний Експерт

Вимоги: базове знання пк,цілеспрямованість, комунікабельність.

Бажано закінчена вища, або середньо-спеціальна освіта.

Офіційне працевлаштування, зп 800-1000 грн. Позмінна робота (тиждень робочий, тиждень вихідний).

Резюме надсилати за адресою [email protected].

тел. роб. 80503581428 Олег.

Опубліковано

дааа, бачу аватар не дуже турбується про підтримання інтерактивності свого запиту. напевне, ще так воно йому треба і так само до працівників і ставляться. Якщо Дельта Банк, то навіть і не йдіть. Нерви тільки попортять.

Опубліковано

По-перше. Я не сиджу цілий день на форумі, та за комп-ом.

По-друге: заробітна плата вказана за 2 тижні роботи (якщо Ви уважно читаєте)

По-третє: кандидати, що пишуть "аватар" нам не підходять ( оскільки на вміння користуватись літературною мовою, та на знання хоч якихось базових норм етикету звертаєтсья увага)

Вакансія в компанії "Експерт-Кредит", компанія є партнером "Родовід-банк". Умови праці, оплати, а також на інші Ваші запитання з радістю відповім при особистій зустрічі.

Опубліковано
{...}

По-третє: кандидати, що пишуть "аватар" нам не підходять ( оскільки на вміння користуватись літературною мовою, та на знання хоч якихось базових норм етикету звертаєтсья увага)

Вакансія в компанії "Експерт-Кредит", компанія є партнером "Родовід-банк". Умови праці, оплати, а також на інші Ваші запитання з радістю відповім при особистій зустрічі.

Шановний, ми знаходимось із вами на просторах форуму та інтернету, де діє спеціальна термінологія, тому вважати неповагою звернення типу "аватар" я не бачу змісту. У звичайному спілкуванні це було б те ж саме, коли б я назвав вас на за іменем та по батькові, а просто "особою".

Я думаю питання про знання літературної мови та базові норми етикету, виходячи із вище сказаного, ставити недоречно!

Опубліковано

Нехай кожен залишться при своїй думці.

Вакансії ще є, тих хто зацікавився - прошу звертатись за вказаними контактами.

Опубліковано

Можна спитатись: робочий тиждень - це повний чи робочий? який розклад робочого дня? З якими саме кредитними справами людина матиме справи: товарний кредит, авто кредит, житло в кредит інше? Робота в офісі чи в якомусь ТЦ? Хотілося б почути відповідь, щоб дарма не йти до Вас на співбесіду і відіймати Ваш (або свій) час. Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...