toj_tu Опубліковано 14 Квітня, 2022 в 14:26 #1 Опубліковано 14 Квітня, 2022 в 14:26 Сьогодні їхав в Цепорівській маршрутці .Сидять два мужики і розмовляють. -То що там буде з нашею церквою ,адже мп хочуть заборонити?- -Я чув ,що від мп підемо , але не в ПЦУ.- -Чому- -Кажуть , що то Порошенко Варфоломею заплатив за канонізацію ПЦУ.- -І що будемо робити?- -Не знаю.Знайдуть якийсь вихід.- Так ,що скоріш за все в Баєві буде один із варіантів: Мечеть , Кірха або Синагога.
alexvvv Опубліковано 14 Квітня, 2022 в 14:38 #2 Опубліковано 14 Квітня, 2022 в 14:38 11 хвилин тому, toj_tu сказано: -Не знаю.Знайдуть якийсь вихід.- будуть в путіна просити допомогу?
iiron Опубліковано 14 Квітня, 2022 в 18:11 #3 Опубліковано 14 Квітня, 2022 в 18:11 Только что, toj_tu сказал: Сьогодні їхав в Цепорівській маршрутці .Сидять два мужики і розмовляють. -То що там буде з нашею церквою ,адже мп хочуть заборонити?- -Я чув ,що від мп підемо , але не в ПЦУ.- -Чому- -Кажуть , що то Порошенко Варфоломею заплатив за канонізацію ПЦУ.- -І що будемо робити?- -Не знаю.Знайдуть якийсь вихід.- Так ,що скоріш за все в Баєві буде один із варіантів: Мечеть , Кірха або Синагога. І мабуть знов так гірко на душі стало?
toj_tu Опубліковано 15 Квітня, 2022 в 12:18 Автор #4 Опубліковано 15 Квітня, 2022 в 12:18 18 часов назад, iiron сказал: І мабуть знов так гірко на душі стало? Тобі це зрозуміти не дано.ЇЇ у тебе просто немає.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.