Перейти до змісту

Материна під і3 10105f

Рекомендовані повідомлення

Власне думаю трошки оновитися. Думаю брати материнку на b560. Жлоб в мені підштовхує до biostar b560mx pro, але інформації по ній майже немає. Варто? Чи дати перемогти здоровому глузду і взяти що дорожче?https://eldorado.ua/uk/materinskaya-plata-biostar-b560mx-e-pro-s1200-b560-matx/p71367362/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку цієї плати під даний проц буде більше ніж достатньо. 4 слоти для памяті, 2 для m2. Не бачу сенсу брати щось дорожче)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

На мою думку цієї плати під даний проц буде більше ніж достатньо. 4 слоти для памяті, 2 для m2. Не бачу сенсу брати щось дорожче)

Паддіржал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, AnimaNoir сказал:

Не бачу сенсу брати щось дорожче)

Мається на увазі щось з іменитіших брендів. Хто стикався з біостаром? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Cniperman сказал:

Мається на увазі щось з іменитіших брендів. Хто стикався з біостаром? 

Нормальний бренд. Вони всі на одних заводах збираюця. Там же гарантія є на всякий випадок. Люди сидять на платах менше тищі грн і раді) Тому я б не переживав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки я підбирав систему під 10105f, в швагра стався заскок, і він замовив собі

r5 3600 на заміну 2600. Кароче буде райзен) Скільки ж то йому за 2600 можна відсипати, за дарма ж не віддасть) Тепер треба материнку на b450 шукати, щоб погнати на ній можна було, і ціна не кусалась? Що на рахунок пам'яті, 3000 брати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 20.11.2021 at 08:09, Cniperman сказано:

Поки я підбирав систему під 10105f, в швагра стався заскок, і він замовив собі

r5 3600 на заміну 2600. Кароче буде райзен) Скільки ж то йому за 2600 можна відсипати, за дарма ж не віддасть) Тепер треба материнку на b450 шукати, щоб погнати на ній можна було, і ціна не кусалась? Що на рахунок пам'яті, 3000 брати?

То я не поняв, 10105Ф лишився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

То я не поняв, 10105Ф лишився?

Так і не взяв. Зібрав на райзені 2600. Швагро запросив за нього 3000, поставив а Asus tuf b450 pro, і погнав пам'ять на 3200. Вийняв rx584, хай майнить з пк. Тепер ще треба просторіший корпус та нормальний БЖ, ну і ще потім башню. Прийду з роботи згадаю танки в ультрах)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Zheny@, Ти повинен бути вкурсі. В Луцьку закрився Брейн? На сайті відсутній Луцьк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Cniperman сказано:

@Zheny@, Ти повинен бути вкурсі. В Луцьку закрився Брейн? На сайті відсутній Луцьк

ні.

Переїжджає.

У четвер буде видно куди саме ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

ні.

Переїжджає.

може на ГПЗ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поганому танцюристу щось мішає. Так само з брейном, не можуть собі місця знайти) 

P,S не бачу тепер сенсу мати з ними справу коли є точки розетки, ціна 1в1 і теж доставка бесплатна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Zheny@ сказано:

ні.

Переїжджає.

ніби в портсіті на другий поверх. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, AnimaNoir сказано:

Поганому танцюристу щось мішає. Так само з брейном, не можуть собі місця знайти) 

Умовно в тебе є вибір. Платити 1000$ за 20 м2 площі. на першому поверсі біля входу.

І за ті ж гроші втричі більше місця , але біля магазинів електроніки, де ту електроніку і шукають.

39 хвилин тому, vampirich сказано:

ніби в портсіті на другий поверх. 

саме так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, AnimaNoir сказано:

P,S не бачу тепер сенсу мати з ними справу коли є точки розетки, ціна 1в1 і теж доставка бесплатна.

В розетці балів не насиплять, якими можна реально скористатися. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, arrival22 сказано:

В розетці балів не насиплять, якими можна реально скористатися. 

+ гарантія

З Розеткою ще той гемор. Можуть і незаповнену гарантійку прислати. І фіг що доведеш.

В знайомого (форумчанина) взагалі поморозилися, Сказали, що такого номера (логін) не існує, хоча покупок робив вагон!

Тут же - миша здохла - приніс, перевірили, глянули серійника, сказали ЗБС - видали нову.

За 15хв.

А спробуй з розеткою таке!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...