Shura Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 09:13 #26 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 09:13 тепер важко відучитись від тієї тупої манери тримати палець над грифомэто типа как семиструнщики? барре дотягиваешь большим пальцем?
Psevdorocker Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:09 #27 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:09 тепер важко відучитись від тієї тупої манери тримати палець над грифомэто типа как семиструнщики? барре дотягиваешь большим пальцем?Щось типу того! До речі пробував на 6-струнці, теж варіант непоганий зажимати деякі акорди, а ще непогано глушити струни в акордах, в яких не повинні звучати 5, 6 струни)))
vef Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 07:02 #28 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 07:02 Шура - я думаю він мав на увазі оцю лажу:коли починають грати з "дворових" аккордів (Am, Dm,E,G,C) - руку можна ставити як угодно,і великий палець вилазить за ... кароч - виглядує із-за грифа, а має бути десь на середині завжди). Ставиться рука, привикають пальці, і потім, коли приходить час брати F,Hm,Cm... а не дай Бог D# - то розумієш, що не з того починали. В класиці - там відразу правильно ставлять руку, і пальці так само правильно по струнам розносять.2 VINNI_POOH мені колись один хлопець (гітарист грав в якійсь групі) говорив: "Потрать гроші - і купи толковий інструмент,бо із вітчизняних зломків толку не буде". Спочатку не повірив, ну тіпа паганому танцору... пройшли роки - купив більш-меншлюдський інструмент - поняв справедливість його слів. Хочеш мучитись - твоє діло. Думаю - тут краще переплатити ніж недоплатити.
Psevdorocker Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 12:21 #29 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 12:21 Да-да! саме це я і мав на увазі. Але барре, то не найстрашніший варіант. От коли приходиться грати соло чи рифф, от тоді то і починаються проблеми. Саме тому постановка рук має дуже важливе значення в грі і для якості гри і для того, щоб не втомлювалась рука.
Yuraul Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 17:04 #30 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 17:04 Мде... Взагалі-то половина відомих гітаристів, яких грати вчив не якийсь умнік, повернутий на класиці, "коли грає соло" і не тільки, тримає руку якраз так, як ви радите не привчатись. Взагалі-то існує альтернативна класичній постановка. І в своїй стихії вона краща. Я хотів би подивитись, як ти з класичною постановкою будеш бенд робити, тона десь так на два. Краще володіти обома і знати, що і коли краще застосовувати.
yurgen Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 20:50 #31 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 20:50 Ребятки! Так вы может не только правильно ставите большой палец, а и скамеечку под ногу подставляете как "классики" делают? Сомневаюсь. Так что ВИННИ - если научишся на "гитарке из под дивана" слабать пристойно хотя бы Цоя, то когда возьмёшь инструмент толковый в руки - он сам зазвучит. з.ы. Ещё не вариант, что под диваном дерьмо лежит.......
Psevdorocker Опубліковано 8 Серпня, 2008 в 05:18 #32 Опубліковано 8 Серпня, 2008 в 05:18 Мде... Взагалі-то половина відомих гітаристів, яких грати вчив не якийсь умнік, повернутий на класиці, "коли грає соло" і не тільки, тримає руку якраз так, як ви радите не привчатись. Взагалі-то існує альтернативна класичній постановка. І в своїй стихії вона краща. Я хотів би подивитись, як ти з класичною постановкою будеш бенд робити, тона десь так на два. Краще володіти обома і знати, що і коли краще застосовувати. Ні, я не кажу, що повністю заперечую не класичну постановку, дійсно все залежить від конкретно того, що ти хочеш зіграти. Я заперечую те, що потрібно іти до "дворових дринкальщиків" або на місячні курси гітари. Ребятки! Так вы может не только правильно ставите большой палец, а и скамеечку под ногу подставляете как "классики" делают? Сомневаюсь.Так что ВИННИ - если научишся на "гитарке из под дивана" слабать пристойно хотя бы Цоя, то когда возьмёшь инструмент толковый в руки - он сам зазвучит. з.ы. Ещё не вариант, что под диваном дерьмо лежит....... Ну що ж , для когось чотири лажово зіграних акорда - музика (це не про Цоя). Кожному своє!
Yuraul Опубліковано 8 Серпня, 2008 в 06:01 #33 Опубліковано 8 Серпня, 2008 в 06:01 Да, на рахунок місячних курсів згоден - ета жесть. =) А ще, при великому бажанні і наполегливості можна вчитись самому - є багато книжок, шкіл, уроків. В інтернеті валом. В ньому ж можна і вияснити незрозумілі моменти, бо без вчителя не завжди вдасться зрозуміти, що там таке в книжці написали... Кароч, Агафошина і вперьод (з пєснєй) =))))). Давайте тут не будемо зачіпати тему кількості акордів ібо знову ж таки, будь-якому мегагіганту гітари (і ви це неодноразово чули, слухаючи десь якусь музику) не складе труднощів на одному акорді (згідно прийнятої у цій темі термінології ) зіграти щось в десятки разів складніше, цікавіше, видатніше, ніж многіє пающіє труси, які знають багато вумних акордів. Це раз. А по-друге, кількість акордів відображає тільки зміну гармонії композиції, а крім гармонії у музиці є ще мелодія і ритм, за допомогою цих трьох котів і синтезується власне такий драйвовий риф, який зразу западає в душу (пум-пум-пум...пум-пум-пубум...пум-пум-пум...пуууу-буууум ) або примушує кивати головою у такт (включаєте Ац/Дц і пробуєте не дригатись у ритм). Якщо будь-який із компонентів прибрати, отримаємо якусь незрозумілу муть.
Psevdorocker Опубліковано 8 Серпня, 2008 в 08:56 #34 Опубліковано 8 Серпня, 2008 в 08:56 Я абсолютно згоден з вище тобою сказаним! Зараз намагаюсь вчитись сам - шкода часу малувато. Пройшов шлях від дворовх Ам, Дм, Ем до трохи складнішого. Тепер чесно жалію, що слухав дворових "вчителів". Вони мені привили неправильні звички від яких страждає техніка гри. А вчитель все-таки дає свої результати. Хто знає людей, які в Гембіка вчились, той скаже, як за рік починає грати його учень.А головне, чесно кажучи, бажання! Буде бажання, знайдеться все: і час, і гроші на покупку інструмента, і результати!
vetra Опубліковано 8 Серпня, 2008 в 09:06 #35 Опубліковано 8 Серпня, 2008 в 09:06 Кому треба, дам в пріват телефон Андрія з ВОДИ...він дійсно дуже непогано викладає...Львоввська консєрваторія...епта ці оголошення - місяць і ви граєте завжди в мене викликали злорадну посмішку)))
HOG_Seruj Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 07:14 #36 Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 07:14 Кому цікаво курси гри на гітари, то можете до Гембіка звертатися. Контакти на сайті: http://gembik.com.ua/
Taras21 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 21:58 #37 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 21:58 Цікавлять курси гітари,де можна навчитись??або в кого можна навчитись??і скільки приблизно це коштує.
WakaWaka Опубліковано 14 Березня, 2012 в 20:52 #38 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 20:52 апну тему. потрібен серйозний викладач з муз.освітою, який може навчити грати "з нуля". порекомендуйте
anika Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:39 #39 Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 13:39 Привет. Интересует спрос на акустическую гитару для обучения - с нейлоновыми струнами. Звучит отлично, нам помогала учитель музыки выбирать, но сын хочет перейти на металлич. струны и к Новому году планируем ему этот подарок. С инструментом обращается бережно, на улицу носит в чехле. Фирма HOHNER. Фото по запросу, пишите в личку. Буду благодарна, если подскажете в личку - сколько за нее можно просить за бу?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.