Перейти до змісту

Курси гітари

SanchoysDayvol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
тепер важко відучитись від тієї тупої манери тримати палець над грифом

это типа как семиструнщики? барре дотягиваешь большим пальцем?

Опубліковано
тепер важко відучитись від тієї тупої манери тримати палець над грифом

это типа как семиструнщики? барре дотягиваешь большим пальцем?

Щось типу того! До речі пробував на 6-струнці, теж варіант непоганий зажимати деякі акорди, а ще непогано глушити струни в акордах, в яких не повинні звучати 5, 6 струни)))

Опубліковано

Шура - я думаю він мав на увазі оцю лажу:

коли починають грати з "дворових" аккордів (Am, Dm,E,G,C) - руку можна ставити як угодно,

і великий палець вилазить за ... кароч - виглядує із-за грифа, а має бути десь на середині завжди).

Ставиться рука, привикають пальці, і потім, коли приходить час брати F,Hm,Cm... а не дай Бог D# -

то розумієш, що не з того починали. В класиці - там відразу правильно ставлять руку, і пальці так само правильно по струнам розносять.

2 VINNI_POOH мені колись один хлопець (гітарист грав в якійсь групі) говорив: "Потрать гроші - і купи толковий інструмент,

бо із вітчизняних зломків толку не буде". Спочатку не повірив, ну тіпа паганому танцору... пройшли роки - купив більш-менш

людський інструмент - поняв справедливість його слів. Хочеш мучитись - твоє діло. Думаю - тут краще переплатити ніж недоплатити.

Опубліковано

Да-да! саме це я і мав на увазі. Але барре, то не найстрашніший варіант. От коли приходиться грати соло чи рифф, от тоді то і починаються проблеми. Саме тому постановка рук має дуже важливе значення в грі і для якості гри і для того, щоб не втомлювалась рука.

Опубліковано

Мде... Взагалі-то половина відомих гітаристів, яких грати вчив не якийсь умнік, повернутий на класиці, "коли грає соло" і не тільки, тримає руку якраз так, як ви радите не привчатись. Взагалі-то існує альтернативна класичній постановка. І в своїй стихії вона краща. Я хотів би подивитись, як ти з класичною постановкою будеш бенд робити, тона десь так на два. Краще володіти обома і знати, що і коли краще застосовувати.

Опубліковано

Ребятки! Так вы может не только правильно ставите большой палец, а и скамеечку под ногу подставляете как "классики" делают? :ok2: Сомневаюсь.

Так что ВИННИ - если научишся на "гитарке из под дивана" слабать пристойно хотя бы Цоя, то когда возьмёшь инструмент толковый в руки - он сам зазвучит.

з.ы. Ещё не вариант, что под диваном дерьмо лежит.......

Опубліковано
Мде... Взагалі-то половина відомих гітаристів, яких грати вчив не якийсь умнік, повернутий на класиці, "коли грає соло" і не тільки, тримає руку якраз так, як ви радите не привчатись. Взагалі-то існує альтернативна класичній постановка. І в своїй стихії вона краща. Я хотів би подивитись, як ти з класичною постановкою будеш бенд робити, тона десь так на два. Краще володіти обома і знати, що і коли краще застосовувати.

Ні, я не кажу, що повністю заперечую не класичну постановку, дійсно все залежить від конкретно того, що ти хочеш зіграти.

Я заперечую те, що потрібно іти до "дворових дринкальщиків" або на місячні курси гітари.

Ребятки! Так вы может не только правильно ставите большой палец, а и скамеечку под ногу подставляете как "классики" делают? :) Сомневаюсь.

Так что ВИННИ - если научишся на "гитарке из под дивана" слабать пристойно хотя бы Цоя, то когда возьмёшь инструмент толковый в руки - он сам зазвучит.

з.ы. Ещё не вариант, что под диваном дерьмо лежит.......

Ну що ж , для когось чотири лажово зіграних акорда - музика (це не про Цоя). Кожному своє!

Опубліковано

Да, на рахунок місячних курсів згоден - ета жесть. =) А ще, при великому бажанні і наполегливості можна вчитись самому - є багато книжок, шкіл, уроків. В інтернеті валом. В ньому ж можна і вияснити незрозумілі моменти, бо без вчителя не завжди вдасться зрозуміти, що там таке в книжці написали... Кароч, Агафошина і вперьод (з пєснєй) =))))).

Давайте тут не будемо зачіпати тему кількості акордів ібо знову ж таки, будь-якому мегагіганту гітари (і ви це неодноразово чули, слухаючи десь якусь музику) не складе труднощів на одному акорді (згідно прийнятої у цій темі термінології :) ) зіграти щось в десятки разів складніше, цікавіше, видатніше, ніж многіє пающіє труси, які знають багато вумних акордів. Це раз. А по-друге, кількість акордів відображає тільки зміну гармонії композиції, а крім гармонії у музиці є ще мелодія і ритм, за допомогою цих трьох котів і синтезується власне такий драйвовий риф, який зразу западає в душу (пум-пум-пум...пум-пум-пубум...пум-пум-пум...пуууу-буууум :) ) або примушує кивати головою у такт (включаєте Ац/Дц і пробуєте не дригатись у ритм). Якщо будь-який із компонентів прибрати, отримаємо якусь незрозумілу муть.

Опубліковано

Я абсолютно згоден з вище тобою сказаним!

Зараз намагаюсь вчитись сам - шкода часу малувато.

Пройшов шлях від дворовх Ам, Дм, Ем до трохи складнішого. Тепер чесно жалію, що слухав дворових "вчителів". Вони мені привили неправильні звички від яких страждає техніка гри. А вчитель все-таки дає свої результати. Хто знає людей, які в Гембіка вчились, той скаже, як за рік починає грати його учень.

А головне, чесно кажучи, бажання! Буде бажання, знайдеться все: і час, і гроші на покупку інструмента, і результати!

Опубліковано

Кому треба, дам в пріват телефон Андрія з ВОДИ...

він дійсно дуже непогано викладає...

Львоввська консєрваторія...

епт

а ці оголошення - місяць і ви граєте завжди в мене викликали злорадну посмішку)))

• 2 року потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Цікавлять курси гітари,де можна навчитись??або в кого можна навчитись??і скільки приблизно це коштує.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

апну тему. потрібен серйозний викладач з муз.освітою, який може навчити грати "з нуля". порекомендуйте

• 2 року потому...
Опубліковано

Привет. Интересует спрос на акустическую гитару для обучения - с нейлоновыми струнами. Звучит отлично, нам помогала учитель музыки выбирать, но сын хочет перейти на металлич. струны и к Новому году планируем ему этот подарок. С инструментом обращается бережно, на улицу носит в чехле. Фирма HOHNER. Фото по запросу, пишите в личку. Буду благодарна, если подскажете в личку - сколько за нее можно просить за бу?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...