REDAKTOR Опубліковано 31 Липня, 2008 в 05:45 #26 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 05:45 взагаліто це не моє діло бо я ніколи не користувався інетом від Фотакому ака ДатаГруп але маю хоть і невеликий провайдерський досвід, скажу одне.. ніколи клієнт не похвалить провайдера коли все працює а лише завжди тільки плаче що дорого, хоча йому важко самому прикинути скільки все це коштує щоб до нього підвести омріяний кабель з інетом і скільки сили та труда на це тратиться і незнає клієнт як мозГ кіпить в 3 часа ночі коли якась хня стається.. його лише цікавить: .."..чого це інет пропав...провайдери муд..ки ніфіга нехочуть робити і навсе забили..." Але ж подумайте шановні самі своїми світлими головами.. чи є такі мозахісти які б вклали скажені гроші в організацію мережі і забили б просто так на неї ? Ви б так зробили ? Я думаю потрібно більш лояльніше відноситись до тих людей (адміни, технарі, інженери..) які якоби і болти валяють але ж все працює... а от коли все лягає так не ви ж паритесь що потрібно робити .. а вони... тому булоб краще просто потерпіти мовчки (ну або покричати в туалеті де ніхто не чує) і побажати нашим хлопакам швидко та якісно все виправити... З.І. Раніше я також міг гнати на провайдера, але після 2 років практики з таким видом діяльності дійшов одного висновку: ця робота ніколи не буде благодарною але давайте хоча б мозГ їм не парить.. самі все розуміють і якшо і затримка із виправленням проблеми то явно вона не виражена в плані всі на все забили...З.І.З.І. Це лише моє імхо, кожен вправі розуміти це по своєму...Співчуття бідним технікам - це, безперечно, справа благородна! Але якщо твоя робота безпосередньо пов'язана з інетом, а від таких збоїв ти втратив би суттєву частину свого місячного заробітку(з 30 днів, до прикладу,- мережа нормально працювала - 19(!)) - я б глянув на твою реакцію.
DrFaust Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:12 #27 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:12 Так до чого тут співчуття та благороЦтво ? іноді буває що потрібно тех. матеріал міняти, а він коштує зараз не один десяток тис. грн., а із ринкової політики на інет, провайдери вимушені по мінімально-допустимій для себе ціні продавати інет, а через те що конкуренція не маленька і загнеш ціну попадеш в історію.. клієнти розбіжаться, а за те що ви шановні платите доводиться не лише податки платити але і оплачувати ще купу рахунків, що для себе скажімо лишається чуть більше ніж для робочих які на тебе працюють от і виходить що обновити тех.матеріал немає коштів, тому доводиться адмінам в бубен стукать а технарям шаманить із того що є... більше того, я думаю що якшо дану проблему (з 30 днів, до прикладу,- мережа нормально працювала - 19) зафіксувати більш в матеріальному вигляді і звернутись до провайдера, то навряд там би настільки жостко і посилали б, думаю можна булоб домовитись про оплату невдалого місяця згідно усної домовленості, або письмового додатку до основного договору...З.І. А якщо комусь впирається настільки якість то будьте готові не такі суми платити за канал, скажімо 1400- 1600 грн/міс, лише за 1мб/сек. От тоді можна кричати коли інет лягає більше ніж на 3 години... хоча там такого і не буває.....
BiO Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:17 #28 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:17 REDAKTORЯкщо ваша робота безпосередньо залежить від стабільного доступу до інтернету, то, як на мене, варто потурбуватись про резервний канал. У будь-якого провайдера може виникнути аварійна ситуація (за останніх декілька років такі речі були помічені чи не у всіх провайдерів, які надають доступ у Луцьку).Це, звісно ж, не знімає відповідальності за якість надання послуг з основного провайдера. В рамках договору, звичайно.
REDAKTOR Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:31 #29 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:31 DrFaust Ти справді вважаєш, що варто заради 20 гривень, які можуть повернути, звертатися в офіс, і втрачати робочий день Якщо ти уважно читав попередні пости, то зрозумів би - мова про те, що останнім часом немає в провайдера надійності - немає гарантій, що завтра знову щось не виб'є, або, що ту швидкість, яка є в даний момент (130 секунд, наприклад, для 1 сторінки борди), не почнуть налагоджувати ще тиждень!
Єретик Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:34 #30 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:34 Рік назад на Візорі була схожа ситуація.Незнаю наскільки правда, але по довідці Візора, тоді сказали що ім перебили оптику, коли рили дорогу.
DrFaust Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:37 #31 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:37 DrFaustТи справді вважаєш, що варто заради 20 гривень, які можуть повернути, звертатися в офіс, і втрачати робочий день Якщо ти уважно читав попередні пости, то зрозумів би - мова про те, що останнім часом немає в провайдера надійності - немає гарантій, що завтра знову щось не виб'є, або, що ту швидкість, яка є в даний момент (наприклад,130 секунд для 1 сторінки борди ), не почнуть налагоджувати ще тиждень! хм... із 30днів лише 19 нор послуги і мова йде про 20 грн... цікаво то яку ж суму ви платите ? якщо питання до 50 грн в місяць.. то це навіть не етично гнати на провайдера який на мою думку роздає просто халяву.. тоді дійсно скористайтесь вище порадою про резервний канал... і нерви в порядку і робота буде робитись
D@ve Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:37 #32 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 06:37 To REDAKTOR Якщо твій заробіток критично залижеть від наявності каналу, то в першу чергу не треба жлобитись собі на бекап, а не рвати волосся на голові, коли пропадає інет і кричати в матюгальник на прова. Ібо, все що може зламатись, рано чи пізно зламаєтсья.P.S. Поки писав - БІО випередив.
REDAKTOR Опубліковано 31 Липня, 2008 в 07:01 #33 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 07:01 Резервний канал - це, безперечно, дуже класно. Але знову ж таки, проблему провайдера ми перекидаємо на користувача. Мов, та візьми собі підключи і не мучся Так, справді, можна доплатити. Але навіщо??! Якщо і за ті 65 гривень, є всі підстави вимагати зв'язок належної якості.
DrFaust Опубліковано 31 Липня, 2008 в 07:13 #34 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 07:13 Резервний канал - це, безперечно, дуже класно. Але знову ж таки, проблему провайдера ми перекидаємо на користувача. Мов, та візьми собі підключи і не мучся Так, справді, можна доплатити. Але навіщо??! Якщо і за ті 65 гривень, є всі підстави вимагати зв'язок належної якості. Ви помиляєтесь відносно великої підтримки за 65 грн в місяць... непам'ятаю де таке читав але суть була в слідуючому.. послуга вважається наданою якщо від клієнта пінг стабільний (тобто пофіг які затримки, головне що пінгається) і безперервний, в договорі завжди все чітко описано (якщо ні то самі винні раз підписали) про підтримку і т.д. на користувача ніхто нічого не скидає, просто самі ж ви свобідні у виборі послуг від різних провайдерів... якто кажуть: Я НЕ СОНЦЕ ВСІХ НЕ ОБІГРІЮ... мені припустимо булоб за 65 грн абонплати потерпіти 2-3 дня без інету, а от коли було потрібно стабільність і якість на всі 100%, тоді платив 1450 грн/міс і 450 грн/міс резервного каналу...і ніхто нінакого не ображався, підтримка була взагалі супер, бо коли МІЙ сервер лягав о 3 ночі, то адміни від провайдера самі звонили вночі і повідомляли що між нами канал лежить.... робіть висновки: які гроші - така і послуга..
REDAKTOR Опубліковано 31 Липня, 2008 в 07:22 #35 Опубліковано 31 Липня, 2008 в 07:22 DrFaust Переконав. Піду замовляти сервіс за 1400
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.