Перейти до змісту

Як ви оцінюєте Луцького мера?

kozakOleg

Яку б оцінку ви поставили  

143 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

+ Шибі за маршрутки! Як стало приємно їздити! В любу марштрутку можна сісти, бо минули часи "кільок в консерві"

+ Латають дороги, і не тільки перед виборами, давно по Луцьку вже латають, так шо не тре наговарювати!

+ шо заборонив строїти пивбар під вікнами дому :0003:

Форумчани, краще більше уваги приділяйте позитивним змінам, вам буде краще. Подобіє тянеться до подобія :)

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
+ Шибі за маршрутки! Як стало приємно їздити! В любу марштрутку можна сісти, бо минули часи "кільок в консерві"

Не знаю о каких маршрутках ты говориш ... Но я как с утра на роботу еду, то приходится "выдихать" чтоб в нее влезть :)

Но с большими богданами и вправду стало как то лучше, как никак всетаки самый востребованый маршрут.

Да гавнюк наш мер, вот и всё.

Очень обоснованное суждение :D

Опубліковано

Не знаю о каких маршрутках ты говориш ... Но я как с утра на роботу еду, то приходится "выдихать" чтоб в нее влезть :_36:

Но с большими богданами и вправду стало как то лучше, как никак всетаки самый востребованый маршрут.

Раніше взагалі зранку я чекав по-півчаса незагружену марштурку. Зараз зато влізти можна :) А Богдан - це взагалі лімузин. Ззаді який кайф сидіти... ;)

Опубліковано

не знаю з тими маршрутками... це вже автобуси маршрутні. і чекати можна по півгодини, ще й тролейбусів не стало. Особисто в мене під будинком вирито котлован для будівництва "спортивно-оздоровчого комплексу"(цебто сауна і більярд). існує загроза цілісності фундаменту, зверталися неодноразово - ноль реакції. це тільки квіточки. для тих хто не в курсі Пан Токарський (власник юванту та критого ряду поряд) нагло дурить власників магазинів критого ряду: вони усі фактично оплатили будівництво того ряду, тепер платять оренду але через 5 років, тобто десь рік чи два тому назад (якщо не помиляюсь) він вирішив побудувати там новий торг. центр при чому мова про компенсації чи бесплатного місця у новому торг. центрі не йшла - просто мали відібрати, діло вдалось призупинити. але це питання часу коли критий ряд знесуть і залишать людей біля розбитого корита( магазин там вартував як будинок з земельною ділянкою не менше 10соток, коли це куплялося на самому початку). Але шиба мовчить з цього приводу також, чесно скажу, якшо б мене намагалися залишити без будинку чи засобів до існування то дороги відходять якось на друге місце, а то і ше далі....

Очень обоснованное суждение

а я обоснував?

З.І. призупинили завдяки тому шо почали у Київ строчити жалоби, тобто все буде добре поки не заплатять тим хто у Києві на цей ппц звернув увагу

Опубліковано

шо гавнюк то гавнюк!!! Хто повне дтп на рівенскій(або на ковельській) трасі тоді коли він там теж був....2 загинули а він як і непричьому) ;)

Опубліковано

;)

12 липня пізно ввечері поблизу селища Клевань Рівненської області трапилася ДТП, внаслідок якої загинуло чотири особи, а ще двоє доставлені в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні. За кермом одного з авто перебував міський голова Луцька Богдан Шиба. Про це повідомив власкор ЗІКу.

Богдан Шиба повертався з Рівного на службовому авто.

За однією з версій, назустріч йому на великій швидкості виїхав старий «Опель», у салоні якого були четверо 20-22–річних хлопців, в результаті зіткнення усі пасажири «Опеля» загинули.

Разом з Богданом Шибою у авто була жінка. Вони двоє потрапили до реанімації з переломами кінцівок. Їх врятували подушки безпеки...

Опубліковано
;)

12 липня пізно ввечері поблизу селища Клевань Рівненської області трапилася ДТП, внаслідок якої загинуло чотири особи, а ще двоє доставлені в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні. За кермом одного з авто перебував міський голова Луцька Богдан Шиба. Про це повідомив власкор ЗІКу.

Богдан Шиба повертався з Рівного на службовому авто.

За однією з версій, назустріч йому на великій швидкості виїхав старий «Опель», у салоні якого були четверо 20-22–річних хлопців, в результаті зіткнення усі пасажири «Опеля» загинули.

Разом з Богданом Шибою у авто була жінка. Вони двоє потрапили до реанімації з переломами кінцівок. Їх врятували подушки безпеки...

і що? Було це в 2007 році здається.

Опубліковано

Оцінки переростуть у торги - або ж купівлю.. А я таких грошей не маю. Я заправки не будую, і супермаркети теж..

Опубліковано
Кривицький Forever :)

а що хорошого тобі зробив він?

Замість того щоб забезпечити ВСІ автошколи Луцька хочаб ОДНИМ автодромом - він його під заправку продав..

прдовжувати не стану - це наболіле на цей момент

Опубліковано
Ну Кривицький - це окрема тема. Мав би сидіти по ідеї за гратами...

А Шиба, де має сидіти? :)

Опубліковано
Ну Кривицький - це окрема тема. Мав би сидіти по ідеї за гратами...

А Шиба, де має сидіти? ;)

Ну хоть один аргумент есть? Чем больше людям делают, тем больше критики! Живой пример - на днях на киевской во двор притаранили запчасти для будующей детской площадки, начали работы - люди выходят, говорят - мляяя, где порядок?! Целую неделю работы будут вестись?!Где нашим детям играться?! ----Хренову тучу лет терпели с одной песочницей, а тут неделю потерпеть не могут.....Дороги во дворах сделали, а жители говорят - нахрена сделали? - машины стали под окнами быстро ездить... Вагон несогласных...С Yarchik"ом согласен про "Мер+команда+жителі", но получаеться, что именно ЖИТЕЛИ против перемен.

Опубліковано

Не один мер вирішує питання. Ви ж не діти.

По перше - всі стикаються з бюрократією і "культом бумаг" на прикладі лікарень, шкіл і інших бюджетних та інших держ установ.

По друге - мер, лише вершина айзбера, (ніби прапорець на кораблі - а штурвалом капітан або група осіб).

По треттє - хто музику замовляє той і дівку катає (вибори - мер).

По 4етверте - мер виносить в основному кінцеве рішення і вібір в нього доволі обмежений

По п"яте - існує ще також "Шайка депутатів" - яка ріже "людські питання" і задовільняє лише свої. Їхння гра перед камерами нічого не варта - словами граються, а голосуванням все як завжди ;)

По шосте - є команда, яка приходить з новим мером, когось можливо і сам обрав, а в основній масі ті кого "допомогли" обрати.

По сьоме - команда в корні складається з некваліфікованих спеціалістів, і при зміні мера всі досягнення та здобутки попередньої команди втрачають свій сенс (лишається деякий відсоток старих павцівників, лише навчання своїх молодих кадрів).

По восьме - ланцюг працівникі-мер-(хто за спиною його)-депутати-інтереси громади (обо жителів міста) доволі крихкий і думки-надії на вирішення проблем громади (обо жителів міста) на останьому місці.

Погляньте на список депутатів - бізнесмени, головні лікарі, директори шкіл, банкіри - жодного "рабочего". Ці люди вирішують власні проблеми ("школи", "лікарні", бізнесу) не стикаючись і будучи невзмозі побачити, відчути проблеми "молодої сімї", "хрущовок та гуртожитків", доїзду до місця роботи і т.д.

Опубліковано

Топік варто переіменувати, додати всього лише питання як Кропива та Кривицький сажає палки в колеса. Додати картини "Бійці невидимого фронту ломом псують дорогу", "Я на астанофкє, паспішаю на транспарт і сіґарету викіну нє ф мусарнік" і картину з подвійною назвою "Я люблю ходити в бар; попит породжує пропозицію"

В голосувалку в дужки додати оцінку Кропиви та Кривицького. Якщо забув ще когось з ненависників за заважателів роботи мера прохання відугкнутись і записуватись.

1 - Дуже погано (Цілком успішно)

2 - Погано (Успішно)

3 - Середньо (Середньо)

4 - Добре (Може бути)

5 - Відмінно (Ніпалучаіцца)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...