Перейти до змісту

Допоможіть!

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ порадьте які кращі тв-тюнери зовнішній чі внутрішній потім фірму виробника де купить (бажано до 300 грн)

Сам легко виражаючись "чайник" в тюнерах :0044:

Опубліковано
Народ порадьте які кращі тв-тюнери зовнішній чі внутрішній потім фірму виробника де купить (бажано до 300 грн)

Сам легко виражаючись "чайник" в тюнерах :0044:

якщо ти не збираєшся записувати телепрограми, або футбольні матчі(до приміру), то кращий зовнішній, не потрібно вмикати ком'ютер щоб подивитись тел.

Опубліковано

Краще потерпи, а пізніше щось біль технологічніше прикупи. Хоча дозбтрати потрібно ще стільки ж за скільки хочеш купити. Для чого потім жалкувати.

для прикладу

Опубліковано
Краще потерпи, а пізніше щось біль технологічніше прикупи. Хоча дозбтрати потрібно ще стільки ж за скільки хочеш купити. Для чого потім жалкувати.

для прикладу

на счет всіх тих технологічних фішок, то ти ще пять разів поміняєш компа покі вони дійдуть до нас ;)  

поясню популярно. стереозвук NICAM в нас немає і невідомо коли буде ,Dolby Surround , тоже ,в на с пока що тільки моно,цифрове телебаченя так вобще даже не намічається , нафіга плати за те що ніколи не будеш викристовувати, любий тюнер моє відео захват, а пінакл дорогий і за трго що там ще йде пінакл студія.

по чутливості всіті юсбішні тюнера тупі як валянки, і позіціонуються для ноутбуків туди іншого не поставиш. :) . купувати треба з класичною схемою приймального блока , (з кондесаторами ,катушками) новомодні єлектроні приймальні блоки на порядок мають меншу чутливість,так само як юсбішні.

велике значеня має софт і драйвера , в томуж пінаклі софт , не дуже хороший , з того шо є на ринку можна порекомендувати дві фірми AVerMedia , і їхні клони Beholder , AVerMedia на гривень 50 дорожще , но софт по хуже , а Beholder сомий оптимальний варіант , софт копія FLY TV 2000 найкращої програми для тюнерів .

крім того є хороший російський сайт пітримки ,

оптимальні варіанти 

TV Tuner AverMedia 505 TV tuner FM запис на HDD, MPEG1/2/4/ДУ 335 гр.

TV Tuner   Beholder 505 TV tuner FM PCI, пульт ДУ, 48.25 - 863.25 МГц (TV), FM 66-170 МГц 285гр.

Опубліковано

Я тільки про відюху АТі з вбудованим тюнером для РСІ Ехргес чув.

Особисто в мене Manli за 150 грн. 3 місяці тому був, зараз Compro VideoMate за 200, бачив як працює якась модель AverMedia, відрізняються лише швидкістю перемикання каналів. Для домашнього використання будь-якаго досить, для професійного ж звичайно ціни на порядок вищі

Опубліковано

Так звичайно велике спасибі но як знаєте в нас тобто в Луцьку тюнера на порядок дорожчі а деякі навіть і в два рази ! Мож підкажете де саме нада брать?

"Найкраще брати внурішній на чіпах Philips, не буде проблем з вибором програм " -так яка різниця я собі хочу кабельне замутити

"TV Tuner Beholder 505 TV tuner FM PCI, пульт ДУ, 48.25 - 863.25 МГц (TV), FM 66-170 МГц 285гр." - де його мона купити в нашому місті?

Опубліковано
Так звичайно велике спасибі но як знаєте в нас тобто в Луцьку тюнера на порядок дорожчі а деякі навіть і в два рази ! Мож підкажете де саме нада брать?

"Найкраще брати внурішній на чіпах Philips, не буде проблем з вибором програм " -так яка різниця я собі хочу кабельне замутити

"TV Tuner Beholder 505 TV tuner FM PCI, пульт ДУ, 48.25 - 863.25 МГц (TV), FM 66-170 МГц 285гр." - де його мона купити в нашому місті?

ТДБ ,сьогодні бачив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...