Перейти до змісту

[Архів] - Куплю комплект: материнка B460 + проц i5-10400

sss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю комплект: материнка B460 + проц i5-10400.
Також потрібна оперативка до нього - 32 ГБ двома планками з частотою 2600-2666.
Бажано повна комплектація із залишками гарантії.
Материнка тільки MicroATX
У пріоритеті купити комплектом, але також розгляну пропозиції по кожній позиції окремо.

Для швидшої комунікації пропозиції з АДЕКВАТНИМИ цінами прошу у вайбер/ватсап 0678861168.

Опубліковано
20 хвилин тому, sss сказано:

Куплю комплект: материнка B460 + проц i5-10400.
Також потрібна оперативка до нього - 32 ГБ двома планками з частотою 2600-2666.
Бажано повна комплектація із залишками гарантії.
Материнка тільки MicroATX
У пріоритеті купити комплектом, але також розгляну пропозиції по кожній позиції окремо.

Для швидшої комунікації пропозиції з АДЕКВАТНИМИ цінами прошу у вайбер/ватсап 0678861168.

Брейн / ІТбокс - ціна адекватна .

Опубліковано

Нууу, Брейн / ІТбокс - дивився що у них з цінами, трохи не влаштовує.

Для прикладу:

ІТбокс -  i5-10400 - 5599,00

Цифра - i5-10400 - 4826,00

На цифрі  беру комплектуючі вже пару місяців, коли не спішно, бо у них трохи доставка розтягується - проблем з ними не було, та й ціни норм. як на мене.

Але то тільки особисто моя субєктивна думка.

Цікавить придбати з рук і ще трохи зекономити - може хто купив подібне, а зараз тре грошики.

Опубліковано

На оверах викинув теж оголошення - може там що пролітати буде.

ОЛХ/ізі - не варіант - аферюг купа, та й ціни такі, що пару сотень докинути і нове можна взяти на цифрі.

До речі,  Zheny@принесли комп, той що складав на твоєму комплектові, вже тре гроші хлопакові, так що на вихідних виставлю на продаж.

Гідна річ за файну ціну. Шкода лиш що відео 1650 залишає собі.

Опубліковано
1 хвилина тому, SergLutsk сказано:

Сорі, а "цифра" це що за ресурс ?

https://y.ua/intel-core-i5-10400-bx8070110400/p633542/?gclid=CjwKCAiA1eKBBhBZEiwAX3gql21ssr6FBv2lkxIqpUNKz7ZuU7Vur_9GwvkX59dhEcmwgXnZgDZCIRoCBjwQAvD_BwE

Опубліковано

Дякую, раніше якось не помічав цього сайту. Але як розумію з переліку пунктів видачі -Луцьк знову в прольоті, як завжди, а значить треба накидати ще 60 грн на нову пошту. Так от перше що глянув, планшет на цифрі дешевший ніж в розетці або фокстроті на 50 грн. Тоді ще накидаємо вартість доставки і сенс заморачуватись відпадає.

Опубліковано

enko.com.ua

не знаю як вони це роблять але дешевше ніж в них рідко де знаходжу

особливо те що вони самі виставляють як "краща ціна"

Опубліковано
11 годин тому, b0rg сказано:

enko.com.ua

Так, у них дійсно цікавіші ціни за інші ресурси, але без каплі дьогтю всерівно не обійшлось: навпроти товару великими жирними літерами написана одна ціна, а коли вже зайдеш в опис товару, то там невеличким шрифтом дописано "Оплата по безналичному расчёту (без НДС):...." і там вже ціна більша стоїть. І очевидно ж, що якщо магазин знаходиться в Кривому Розі, то всі ми будемо розраховуватись по оцій ціні маленьким шрифтом. І якщо до неї накинути знову ж таки ще вартість доставки, то вигода знову нівелюється до мінімуму ... :(

Опубліковано
4 годин тому, SergLutsk сказано:

Так, у них дійсно цікавіші ціни за інші ресурси, але без каплі дьогтю всерівно не обійшлось: навпроти товару великими жирними літерами написана одна ціна, а коли вже зайдеш в опис товару, то там невеличким шрифтом дописано "Оплата по безналичному расчёту (без НДС):...." і там вже ціна більша стоїть. І очевидно ж, що якщо магазин знаходиться в Кривому Розі, то всі ми будемо розраховуватись по оцій ціні маленьким шрифтом. І якщо до неї накинути знову ж таки ще вартість доставки, то вигода знову нівелюється до мінімуму ... :(

здрасті, які ложки?!  та більшість фірм при оплаті перерахунком докидають податки. беріть з оплатою через НП чи на картку і буде один-в-один

Опубліковано

за вашого дозволу, поділюсь трохи своїми роздумами і досвідом в покупці нового залізка.

Що стосується процесорів, то їх можна брати в будь якому магазі із найдешевшою ціною, не можу прям абсолютно стверджувати, але шанс отримати бракований проц, або що з ним щось станеться на протязі часу усієї експлуатації - десь близько нуля.

А  от з материнками діаметрально протилежна ситуація, за мать краще трішки переплатити і взяти в адекватному магазі з норм сервісом на всякий пожарний, не реклама, але з таких знаю лише мойо (по Луцьку), правда там і націнка деколи не хила буває.

на рахунок брейн/айтібокс шо то шо то... це одне і те ж наскільки я знаю, і з сервісом у них так собі, + особисто у мене не дуже приємні спогади про цю кантору

****ліричний відступ: якось купували другу монітор за 8к грн в брейні, і коли він прийшов, звісно прийшло сповіщення, я звоню дружбану їдемо через усе місто до там тама (як мінімум 50 грн на бензин + парковка, ну то таке, для другу нічого не шкода... за його гроші :D , просто 27 дюймів не дуже комфортно тролейбусом везти), я попросив продавана ввімкнути базовий тест щоб глянути чи немає битих пікселів, просто 5 кольорів прогнати, у відповідь - тест коштує 100 грн, млять :angry2: я монік за 8к грн купляю, ви тест не можете безкоштовно провести... в мене від такого жлобства реально підгоріло, якби монік не другові брали, я б просто розвернувся і пішов. до речі, система бонусів у них прикольна, але! це відношення до клієнта у дрібницях просто ахтунг, інші контори безкоштовну адресну доставку можуть оформити при покупці на суми вище 3к грн, а тут монік за 8 і вони зажали пару картинок включити на моніторі... *****

а на рахунок енко, там все дуже просто - типовий напівлегальний підвальний магаз який в сіру завозить техніку без сплати пдв, акцизів і митних зборів (лише моя здогадка, 100% інфи немає, але інших пояснень я не можу знайти). от вам і найнижча ціна. 

по сабжу, пропоную зачекати декілька місяців, на днях рокет лейк має вийти і нові материнки. особисто для себе - я б обирав щось уже із серії і5/і7-11***. там і графіка інтегрована поярче буде і айпісі, і ліній псіекспрес процесорних +4 для нвме + В560 чіпсет з можливістю розгону памяті. але все залежить від ціноутворення... 

лірика: в мене братік менший теж рветься апгрейд робити, але я його переконав ввімкнути трохи режим ждуна :)

Опубліковано
38 хвилин тому, b0rg сказано:

здрасті, які ложки?!  та більшість фірм при оплаті перерахунком докидають податки. беріть з оплатою через НП чи на картку і буде один-в-один

Ну добре якщо так, я ж не проти. Просто якщо читати буквально "дрібну дописку", то при безготівковому розрахунку ціна інша, а оплата через НП чи на картку очевидно що безготівкова. Тому гадаю пии замовленні все ж бажано попередньо уточнити яку ціну вони виставлять 

Опубліковано
11 часов назад, x9teen88 сказал:

на рахунок брейн/айтібокс шо то шо то... це одне і те ж наскільки я знаю, і з сервісом у них так собі, + особисто у мене не дуже приємні спогади про цю кантору

****ліричний відступ: якось купували другу монітор за 8к грн в брейні

А в мене дуже приємні враження склалися про цей магазин. Не в цілях реклами - купував в "Brain" минулої осені 32 дюймовий QHD монітор. Прийшли з братом забирати. При нас продавці розкрили коробку, дістали монітор, дуже акуратно встановили, бо габарити не маленькі. Самі його оглянули і мені дали можливість вздовж і впоперек його потестити. І не тільки на биті пікселі. Після того тільки розрахувався, все акуратно помістили в коробку і видали гарантійні документи.

Опубліковано
17 годин тому, Valentin_Ok сказано:

А в мене дуже приємні враження склалися про цей магазин. Не в цілях реклами - купував в "Brain" минулої осені 32 дюймовий QHD монітор. Прийшли з братом забирати. При нас продавці розкрили коробку, дістали монітор, дуже акуратно встановили, бо габарити не маленькі. Самі його оглянули і мені дали можливість вздовж і впоперек його потестити. І не тільки на биті пікселі. Після того тільки розрахувався, все акуратно помістили в коробку і видали гарантійні документи.

підпишуся під кожним словом.

За останній рік, купляв техніки там десь тисяч на 250. (місяць тому комп з моніком на 50К)  може менше, може більше.  Сервіс, якість, доставка, приємні бонуси ;)

Опубліковано

Оголошення не актуальне.

Закрийте тему.

P.S. що шукав - знайшов + приємний бонус особисто для себе попався за гарну ціну

20210227_191515.jpg

20210227_191827.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...