Перейти до змісту

Допоможіть з вибором велосипеда

glukk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 6/27/2020 at 1:50 PM, Zevs_Isver said:

вчора загнав до Тані,

бо обід задній протерся, зірки і  цеп замінити

і ще 10 відкатаю

забув відписати,

через 3 дні забрав вел з сервісу - катаю далі

p.s. чим довше думаєш і вибираєш - тим менше часу їздити

Опубліковано
21 час назад, Cherman сказал:

Я так бачу, ти все хочеш МТБ-велосипед? Думаю, в твоїй ціновій категорії, вкрай важко буде знайти нормальний варіант.

від якої цінової категорії норм варіанти?

Опубліковано
Опубліковано
19 часов назад, glukk сказал:

Вам треба звертатися до гадалок а не на форум, як можна оцінити велосипед по фото? тим більш таких фото де навіть стан зірок не показано.

P.S. не мрійте що купите велосипед за 2-3тис і він буде гарно працювати. особливо коли це велосипед з перемикачами та великою кількістю зірок. 

Опубліковано
4 минуты назад, kooper сказал:

Вам треба звертатися до гадалок а не на форум, як можна оцінити велосипед по фото? тим більш таких фото де навіть стан зірок не показано.

P.S. не мрійте що купите велосипед за 2-3тис і він буде гарно працювати. особливо коли це велосипед з перемикачами та великою кількістю зірок. 

до чого тут гадалки, я не вимагаю від форумчан нічого

має хтось свою думку на рахунок оголошень що скидаю - дякую їм за це. все.

Опубліковано
В 21.07.2020 в 11:20, glukk сказал:

так

до 5-5,3 тис

Можу запропонувати велосипед, після капітального сервіса(нові покришки, зірки, ланцюг, троси, кожухи, гальма,гріпси. перемазані всі підшипники)веломипед в повній бойовій готовності. 

Ціна на віддачу 5300, якщо когось цікавить пишіть в ЛС

31496.jpeg

Опубліковано
1 година тому, kooper сказано:

Можу запропонувати велосипед, після капітального сервіса(нові покришки, зірки, ланцюг, троси, кожухи, гальма,гріпси. перемазані всі підшипники)веломипед в повній бойовій готовності. 

Ціна на віддачу 5300, якщо когось цікавить пишіть в ЛС

31496.jpeg

Тут дешевше новий алюмінієвий:   https://velomaximum.com.ua/27.5-formula-thor-2.0-dd-2020/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...