Перейти до змісту

Продам автомобільний відеореєстратор.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам сабж,маю лишнього.Єдине що треба до нього кріплення рідне докупити або переробити з того що є.В комплекті реєстратор ,адаптер живлення від прикурювача та шнурок юсб-мініюсб.Юзаю такого ж Що в ньому не подобається так це те що при заведенні авто коли просідає напруга він вимикається і треба "передьорнути" в прикурювачі адаптер живлення.Хоча можливо це тільки в мене так працює :) Ще відключив у ньому лампочку "а-ля нічна підсвітка"-штука безкорисна і частенько помилково включається при натисканні кнопок управління.

По запису і якості зображення питань нема:все літає на максимальних налаштуваннях якість супер -проц Novatek 96650 відпрацьовує "на ура"..Нічого не лагає не приторможує Небо синє,дерева зелені а не червоні як в дешевих регіках.Номера читаються по курсу і на зустрічних авто.Файли по 3 хв. мають об"єм 280Мб пишуться в форматі MOV  Роботу при виключенні завершує коректно.Можу кинути файл запису кому тре.

Ціна питання 450 грн.

IMG_20200514_203454.jpg

IMG_20200514_232855.jpg

Опубліковано

скрін запису з того що в мене в авто (точно такий самий реєстратор)

regik.JPG

Опубліковано
On 21.05.2020 at 14:45, olegrok сказано:

А що підкажіть за модель? 

Цікаве питання.Для китайських гаджетів модель виробу нічого не означає.-в такому корпусі і назвою моделі є десятки реєстраторів які відрізняються як ціною так і якістю запису відповідно.Тому я відразу дав інформацію на якому процесорі зібраний девайс і його характеристики на коробочці.

Але  раз це комусь потрібно ,приводжу скріншот замовлення реєстратора який я купував Де там вказана  модель можете пошукати.

regik.JPG

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...