Перейти до змісту

Луцьк - ігрові комп'ютерні клуби

Igrek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочемо з компанією засісти на пару годин і пограти в якісь автогонки по мережі.

Потрібні телефони луцьких комп'ютерних клубів. Хто має - поділіться.

Ну і поради, де краще, теж приймаються з вдячністю. А також поради, в які гонки краще грати по мережі... :(

На даний момент маю телефон тільки в "Прем'єр" - 724433

Опубліковано

Комп'ютерний клуб "Vortex", пр. Соборності 28. тел. 73-76-53

Для гонок кращого місця думаю не знайдете, оскільки стоять 22-ки широкоформатні моніторчики ;)

Опубліковано

:)

На рахунок Vortex-кса чого там підняли ціни?колись було по 3грн\год))))

P.Ss зараз би так)

Опубліковано

Для гонок кращого місця думаю не знайдете, оскільки стоять 22-ки широкоформатні моніторчики :)

Вортекс

Ага, фільми Куштуріци нагадує, бруднішого клубу я ще не бачив, пилюка стовпом стоїть, а де не стоїть, то вкриває 4мм-овим шаром, контакт з клавою рекомендовано тільки у гумових рукавицях, буковки ледь відніють, на моніторах туман війни від пальців та соплєй, адміну побоку взагалі на вас, на клуб, а на рахунок 22"йок, то їх там тільки 3 чи 4, без колонок і навушників звичайно, це барство, тільки для декількох постійних клієнтів-задротів.

Премєр - пристойний, охайний клуб, але він більше спрямований на роботу в інтернеті, для студентів і нетоманів, отже там стара підбірка ігор, майже усі хаотично встановлені, що обумовлює труднощі при колективних батлах.

Вокзальний - Десь 15 машин, теж проблема зі звуком, на деяких колонки (троха гучно-шумно), на деяких навушники, деякі німі, але адміни не по..сти, старша жіночка і деколи власник мужичок, ігри налаштовані десь на 85%, є варіант замовлення, відносно чисто.

5 грн за годину, інтернет, ігри.

тел. 3-02-37 Пятниця, вечір, замовлено завжди, майже все, НАМИ :)

ПС спостереження за останні 3 місяці

Опубліковано

ех помню еще не так давно был такой клуб на карлухе "Мега", сам там админил, всем клубам клуб. Жаль закрыли.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...