Перейти до змісту

Сериал Андромеда (Andromeda)

sigma_aday

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пишите какие именно серии и сезоны нужны. Залью.

Мені - перший і другий. Звиняйте, не встиг в свій час забрати, Вавілон дивився :D

а може краще зустрітися за пивом і передати диски?

1 сезон - 2 ДВД, записати комусь диски, а потім просто обміняти на чисті :angry:

А пиво за рахунок того, кому записуєм

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Наконец упала 18 серия 3 сезона. Налетай.

Хотілось би вже й 3,4 і т.д. серії першого сезону... якщо можна

Опубліковано
ок, закидую.

Дякую!! Подивлюсь...

Стосовно суперечки про галактики вище:

"...три галактики, миллионы населенных миров..." (капітан сказав у першій чи другій серії)

"Три галактики" - тут мабуть маються на увазі Мегелланові Хмари - 2 невеличкі галактики, знаходяться поряд з нашою. Коротше, все одно що одна наша галактика. І, на мою думку, ніякий державний устрій не може утримувати в собі таку кількість світів. Тут, мабуть, під "Содружеством" маєтьсься на увазі щось схоже на "Культуру" Бенкса.

Опубліковано

Респект за серіал.

Коли очікуваати наступні серії сезону і інші сезони також? :)

Опубліковано

Можу залити все зразу, але файлообмінник на сраку сяде, тому буду заливати по трохи, завтра ще пару серій залью....

Опубліковано

Мене от шо цікавить - а чи взагалі є фанатські сайти і тому подібна субкультура присвячена серіалу, як наприклад є в Вавілона-5 або "Стар трек". На тому сайті ссилка на котрий є вище тільки відео файли і можна скачати, навіть дохлого форума немає; а на запрос "сериал андромеда" ясень відповідає пропозиціями купити...

Опубліковано

Пишите какие именно серии и сезоны нужны. Залью.

Мені - перший і другий. Звиняйте, не встиг в свій час забрати :D

+1

Опубліковано

Додивився до 6-ї серії. Хотілось би далі...

Поставив би +1, але вредна система не дає :angry:

Опубліковано
:( прикольный фильм на работе на досуге посмотреть можно! Пипл ещё одно какая у вас скорость по перекачке (просто интересно)!
Опубліковано
:( прикольный фильм на работе на досуге посмотреть можно! Пипл ещё одно какая у вас скорость по перекачке (просто интересно)!

від 200кб до 1мб

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...