Перейти до змісту

Радіокеровані іграшки

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу малому взяти якусь нормальну машинку на пульту, щоб можна було і на вулиці поганяти. Сильно дорогої не хочу, не береже, як і дешевих, дешевих вже  надарували. Хочеться щоб була ремонтопридатна. На Алі постійно на очі попадають як окремі запчастини, так і цілі машинки з ремонтопридатних. Хто чим тішиться? Похваліться, порадьте.

Опубліковано

Взяв якусь фірмову в секонді на старому, викинув всі плати і поставив апаратуру 4канальну(радіокерування вже мав готове).

Чому на секонді, тому що якісна пластаса та шини резина.

Опубліковано

Племіннику подарував від Xiaomi (чи то суббренду їхнього) - 2 місяці політ нормальний.

Можу взнати точну модель якщо цікаво. Коштувала в районі 900грн.

Опубліковано
2 минуты назад, Ant.ares сказал:

Племіннику подарував від Xiaomi (чи то суббренду їхнього) - 2 місяці політ нормальний.

Можу взнати точну модель якщо цікаво. Коштувала в районі 900грн.

Цікаво, взнайте.

Опубліковано
5 годин тому, Oli сказано:

Взяв якусь фірмову в секонді на старому

а можна інфу, де той секонд і як його знайти?

Опубліковано
8 hours ago, nickel said:

Похваліться

Замовляв якось на розпродажі в штатах wow wee R.E.V.  На подарунок похреснику. В нас вони звичайно дороговастенько. Хоча на олх щойно дивився є бв за 1000 грн. 
Дві тачки в наборі, пластик, як на мене, достатньо міцний, китайському нонейму далеко до нього. Керуються з телефона (малому скільки років?), в машинок є паростки штучного інтелекту. Коротше кажучи, поганяли ми з ним по квартирі пару разів і повіз він їх собі в фатерлянд з повними радощів штаньми))

Опубліковано

Брав того літа на складі біля автошколи(біля варшавки) малому, велика китайська, шось гривень 600-800 вже не памятаю. Норм. Там було багато моделей на вибір, і чекати не треба, прийшов, протестив і купив.

Опубліковано

замовляв на ebay кілька років тому машинку  - Maisto Rock Crawler Extreme

грались всі - від малих до великих). Прохідність на висоті...

пережила багато падінь, калюж, та катання по снігу...

https://youtu.be/hruUsERzmNg

Якщо не зовсім для малих), варто дивитись в сторону  - traxxas 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...