Перейти до змісту

Підкажіть щодо системи відеоспостереження.

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

На об'єкт треба  3-4 камери - вулиця (1-2 шт), холл, і 2-й поверх коридор.  Проблема в тому, що крадуть, причому все, що погано лежить. Поки в холлі стоїть таке чудо: https://www.dx.com/p/360-degree-panoramic-fish-eye-ip-camera-wifi-hd-960p-home-surveillance-2079104

Впринципі  свої гроші виправдовує. На 2-й поверх подібне не хочу, бо боюся, що спи$дять. Вкрали навіть камеру "обманку", що висіла на вулиці. Народу совається повно, і він весь бідний, і злодійкуватий. Таке треба, щоб не вкрали (або вкрасти було неможливо). 220 v. там підвести, щоб по-рукам било, чи що (шутка :))

Хочу, щоб до DVR-а був віддалений доступ. Хмарне сховище - необов'язково, вистачить HDD. В холлі потрібна камера HD-якості, щоб було видно обличчя того, хто заходить. Запис по руху, щоб можна було переміщуватись між значущими подіями, а не тупо "мотати" пусту картинку. Взагалі навігація по рЕкордах має бути віддалена і продумана, був випадок. Знаємо, що вкрали, і де (і навіть хто!), але 3 доби мотати :wacko: А запис по-подіям в вищеназваної  "китайсьої радості" анонсований, але він як-завжди, не працює :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, Harddriver сказано:

Вкрали навіть камеру "обманку", що висіла на вулиці.

"красне", а що хотіли?

P.S. Диувує ваше питання про спирт в сусідній темі, там же спиртзавод за парканом від вас...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, Красне. Але з місцевими стикаюсь тільки в Пакко. Наш клієнт - зі всієї України.

А щодо спирту - не знаю я нікого з заводу. А людям з вулиці і "по оголошенню" - не довіряю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь попадалось на очі камери спостереження закриті металевою решіткою з грубими дірками, але такими шоб не пролізла камера, але не затіняла огляд.

я так думаю це якраз ваш варіант =)

мені здається що проблема не в обладнанні, а в тому як і де його встановили. підніміть на висоту 3 метра, чи на потолок. тоді голими руками не спи.....ш. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@laser цікаво-цікаво ;) Підкажи, pls, оце воно?

spacer.png

spacer.png

Питання на загал - хто може таке поварити? :)  Плюс в мене ще одне замовлення є подібного плану - IP-тюнери до стіни гвоздями прибити, шоб не крали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, щось таке як на нижніх фото. як варіант донора https://www.google.com/search?q=лампа+с+решеткой. але думаю зварити дешевше буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

ох які знайомі проблеми, я теж в цьому питанні, правда на дачі є дуже вумні лічності які кажуть а ти докажи що це я :)

впринципі сучасні рекордери нормально працюють з календарем і по часу і в пришвидшеному перемотуванні,

у вас рішення IP or turbo hd по каоксіалу?

dahua вроді хвалять він типу з багатьма камерами працює як по ІП так і по каоксіолу

є навіть такі що одночасно і по каоксіалу і по ІП працюють,

я поки тестю  hikvision  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть і мені простий комплект на 2-3 камери, щоб писало на вінт і була можливість  можливість віддаленого перегляду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, EleKtrik сказано:

Підскажіть і мені простий комплект на 2-3 камери, щоб писало на вінт і була можливість  можливість віддаленого перегляду.

ем, для кожного простий це ой різні речі

можна і IP можна каоксіал з перехідниками на виту пару, 

тільки до каоксіала полюбе треба рекордер,

до іп згодиться NAS або карман в роутері,

але тут потрібно конкретно відповісти на два питання

1 що треба знаміти і в якій чіткості

2 чи це постійно треба знамати чи по руху

якщо по руху то схема з вінтом катить 

all time -> recorder only

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 Щоб видно було обличчя.

1 Бажано увесь час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Hikvision DS-7604NI-E1/4P реєстратор

Hikvision DS-2CD1121-I камери якщо купольні

Hikvision DS-2CD1021-I камери якщо "класичні"

+ вінт

це не дешеве рішення, але картинка буде шикарна, і глюків не буде +живлення іде по PoE від реєстратора. Тобто до місця розміщень камер кинути лише виту пару і все

також до реєстратора можна підключити монітор, і весь функціонал буде під рукою

або такі ж камери + NAS сховище + живлення самому робити 

дешевше, але меньш зручно в плані "підключитись, подивитись, перекопати архіви"

якщо маєте білу ір -  можна прокинути порт, і моніторити що треба ззовні

в самого в "хазяйстві" офіси в трьох містах на Hikvision - проблем за три роки не було, не рахуючи згорішвих під час грози вуличних свічів

купольна камера має умовно вандалозахищене виконання, якщо її монтувати до хорошої стіни, то відколупати чи відбити буде не геть просто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, vampirich сказано:

Hikvision DS-7604NI-E1/4P реєстратор

Hikvision DS-2CD1121-I камери якщо купольні

Hikvision DS-2CD1021-I камери якщо "класичні"

+ вінт

це не дешеве рішення, але картинка буде шикарна, і глюків не буде +живлення іде по PoE від реєстратора. Тобто до місця розміщень камер кинути лише виту пару і все

також до реєстратора можна підключити монітор, і весь функціонал буде під рукою

або такі ж камери + NAS сховище + живлення самому робити 

дешевше, але меньш зручно в плані "підключитись, подивитись, перекопати архіви"

якщо маєте білу ір -  можна прокинути порт, і моніторити що треба ззовні

в самого в "хазяйстві" офіси в трьох містах на Hikvision - проблем за три роки не було, не рахуючи згорішвих під час грози вуличних свічів

купольна камера має умовно вандалозахищене виконання, якщо її монтувати до хорошої стіни, то відколупати чи відбити буде не геть просто

Трішкі незрозумів як тут реалізувати вивід зображення на інет. Що порекомендуєш з безперебійників для такого варіанта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо живиться від 12 вольт, думаю є сенс тавити такий блок + акумулятор 12 в 

https://www.meanwell-web.com/content/files/pdfs/productPdfs/MW/AD-55/AD-55-spec.pdf

у нас на підприємстві такі працють вже кілька років. пока самі по собі з ладу не виходили. 

замість свинця на АЛІ купити 4 секції фосфатів 32700. по 3 бакса штука.

не буде ваняти, більша енергоємність, менша вага, по циклам хватить ще внукам напевно.

https://ru.aliexpress.com/item/32650-lifepo4-cell-3-2-v-6500-mAh/32975541216.html

єдине що без балансування незнаю як воно буде. тоді ще  є сенс за долар купити 4s балансір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, EleKtrik сказано:

Трішкі незрозумів як тут реалізувати вивід зображення на інет. Що порекомендуєш з безперебійників для такого варіанта.

у відеопотоку hikvision є стандартний порт 8000

в настройках роутера в розділі переадресація портів прописуєш що зовнішній 8000 порт переадресовувати на внутрішню ір реєстратора  (фото з прикладом роутера tplink, але іншими портами, але смисл той же)

тобто всі запити ззовні на 8000 порт автоматом будуть пересилатись на відеореєстратор

Screen-Shot-2016-07-11-at-2.52.10-PM.png

далі на компі чи телефоні у хіквіжн програмі прописуєш своє біле ір, порт, логін пароль і користуєшся

але це у випадку реєстратора

у випадку камери + nas вже інша логіка. бо порт відеопотоку один у камер, а їх кілька штук

Тоді треба буде через налаштування upnp робити так щоб 8001 переадресовувався на 8000 порт камери 1 а 8002 порт переадресовувався на 8000 порт камери2 і т д і якийсь доступ до nas з інтернету придумувати

на рахунок безперебійника - любий який подобається, аби по ємності вистачало під потреби. там ж у реєстратора 1 плата і вінт і живлення камер poe, середньостатистичного компутерного вистачатиме від години до двох.

якщо варіант тільки камер + NAS тут безперебійне живлення треба передбачати і на камери 12вольт (щось типу того, як скинули вище) і безперебійник ставити на NAS, звичайник комп"ютерний... бо толку з тих камер якщо вони нікуди не писатимуть

я тут подумав іще за третій варіант. деякі моделі камер хіквіжн підтримують запис на microsd

але скільки житиме флешка при такому режимі експлуатації - тяжко сказати, бо при цілодобовому записі при хорошій картинці вона видає 40 гіг за добу.

В одному місці таку ставив, але писала по руху, не 25 кадрів в секунду а 5, бітрейт зменьшив відео. 32 гіга флешки вистачало на 3-5 днів, в залежності від погоди (бо в дощ вона постійно пише бо бачить "рух"). За рік не здохла, але флешка була з дорожчих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо будеш брати рекордер з пое то збоку просто упс

за наявності інтернету у всіх пристроях є функція хікконект

на компі ставиш прогу ivms на телефоні hik-conect 

я на мікротіку порти непрокидав

напевно краще зразу купити рекордер бо будуть трабли то нас відвалився то вінт підключений але роутер після ребута правильно його непобачив, в ітозі можна мати камери але лишитись без відео коли воно потрібне....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...