toj_tu Опубліковано 8 Жовтня, 2018 в 16:56 Поділитися #1 Опубліковано 8 Жовтня, 2018 в 16:56 Зайшрв сьогодні в магазин **М*ясні вироби* Дмитрука ,що біля **Золотого дракону**.Кажу-Дайте мені 6 сардельок- У відповідь- Є тільки три-.Кажу -Як тільки три? Он в холодильнику 2 повних пакети.-.У відповідь -Я не буду на ніч відкривати новий пакет-. ??? 18,00 І це не перший випадок.Один раз зайшов у такий же час і каху-Дайте половину хліба-.У відповідь -Яне буду на ніч різати хліб-. Цікаво чи знає їхній шеф про таку торгівлю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tys4a Опубліковано 8 Жовтня, 2018 в 17:17 Поділитися #2 Опубліковано 8 Жовтня, 2018 в 17:17 Так в нього і запитайте https://www.facebook.com/dmytruk.oleg Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 9 Жовтня, 2018 в 10:35 Поділитися #3 Опубліковано 9 Жовтня, 2018 в 10:35 Ну хз. купили якось пачку сосисок в них.. з норм терміном, але з дуже кислим присмаком. подзвонили на гарячу лінію. Повернули сосиски, крім тих що пішли в смітник. Нам повернули гроші по чеку. Та і, як на мене, у них самі смачні сосиски в луцьку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 10 Жовтня, 2018 в 10:32 Поділитися #4 Опубліковано 10 Жовтня, 2018 в 10:32 23 часа назад, Dima4s сказал: Ну хз. купили якось пачку сосисок в них.. з норм терміном, але з дуже кислим присмаком. подзвонили на гарячу лінію. Повернули сосиски, крім тих що пішли в смітник. Нам повернули гроші по чеку. Та і, як на мене, у них самі смачні сосиски в луцьку. а мені колись якась хрєнь попалася в Московській ковбасі представник забрав його з етикеткою а потім привіз пакет ковбаси Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
toj_tu Опубліковано 16 Листопада, 2018 в 17:23 Автор Поділитися #5 Опубліковано 16 Листопада, 2018 в 17:23 Сьогодні історія з хлібом повторилась.Мусів писати до їхнього Талмута скаргу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.