Перейти до змісту

Накачування колес + газ

Naruto

Рекомендовані повідомлення

Які відгукі про газ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю меня уговорили мои друзья закачать газ, но я ничего не почувствовал, моя шла как корабль та и идет, тьфу, тьфу, тьфу. Хотя может не почувствовал потому как менял в добавок и резину на новую, но прикола я не понял, ну разве что зеленые колпачки прикольней чем черные :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які відгукі про газ ?

Велика перевага закачки газом, це коли машина постоїть одним боком на сонці то тиск в колесах з цієї сторони може змінитись і, як наслідок, починає вести в один бік. Проте дуже часто в нас можна нарватись на заправку повітрям, а заплатити за газ. Саме через це я цим і не страдаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ДПЗ шиномонтажка біля "Фіміама", качав газом колеса свого стального коня (велосипед), ех.. скажу відчуття зачотні, дубове колесо, але мягко їхати, да і провіряв чи не дурять. При однаковому тискові в колесі - колесо з газом вище пригає :)

Тільки часті проколи/заміна покрих несприяють постояній прокачці, 12 гпр пара велосипедних коліс це не дорого, але постояно туда сунутись не завжди виходить :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если режим езды - больше городской по ямам, то однозначно качать газом.

У меня когда-то не было возможности поставить на машину колеса выше 205/55 и

она была достаточно жесткая так газ отчасти решил проблему.

Хотя для езды на больших скоростях по трассе - газ это минус, машину раскачивает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваще я читал что газом начали качать болиды формула 1... там выигрывали в весе по пару грамм

На счет мягкости скажу что есть моменты, это как титаны поменял на обычные колёса, хотя кому как заметнее...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яким газом колеса качають? Властивості різних газів суттєво відрізняються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які відгукі про газ ?

Взагалі-то, не відгукІ, а відгукИ :0054:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он на статейку натрапив. Почитайте, кому цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...