Ruslyk Опубліковано 24 Вересня, 2018 в 17:13 #1 Опубліковано 24 Вересня, 2018 в 17:13 Продам свій смарт Xiaomi Redmi 3S 3/32 Global Version. В телефоні офіційно розблокований бут, для можливості встановлення кастомної прошивки і можливості активації Camera 2api. Телефон не битий, не топлений. Один користувач, на даний момент в телефоні працює все ідеально і без будь-яких нарікань. Встановлено Google camera з HDR+, є можливість робити модні на сьогодні фото з ефектом боке. Фотки вихрдять на голову вище за стокову камеру. При бажанні покупця можу встановити назад оригінальну MIUI і заблокувати бут, хоча смислу не бачу так як Android 8.1 мені особисто набагато краще 6-го... На даний момент вже всі розробники повністю зосередили роботу над Android 9 Pie і вже знаходяться на стадії Beta (є ще проблеми з оптимізацією електроспоживання) то очікувати на RC вже можна найближчим часом. Акумулятор тримає впевнений повний день з постійно включеними WiFi/3G/Bluethooth і геолокацією. Характеристики та опис Причина продажу: Хочу телефон з більшою діагоналлю і WiFI 5Ghz... Придивляюся до A2. Телефон ззовні в дуже хорошому технічному і косметичному стані. Екран в ідеалі так, як з перших днів ношу з захисним склом. В комплекті: смарт, коробка,зарядка, бампер. Хотілка 2320грн Фото під спойлером Спойлер Приклад фото на даний смарт: Спойлер
AnimaNoir Опубліковано 24 Вересня, 2018 в 21:13 #2 Опубліковано 24 Вересня, 2018 в 21:13 Хороші приклади) Перезалийте, аж цікаво стало.
Ruslyk Опубліковано 25 Вересня, 2018 в 19:20 Автор #4 Опубліковано 25 Вересня, 2018 в 19:20 4 годин тому, Юріч сказано: Ціна росте?)) З чого таке взяли???
Юріч Опубліковано 25 Вересня, 2018 в 21:06 #5 Опубліковано 25 Вересня, 2018 в 21:06 1 час назад, Ruslyk сказал: З чого таке взяли??? Та до редакції об'яви, ціна вроді була меньшою.
Ruslyk Опубліковано 26 Вересня, 2018 в 12:44 Автор #6 Опубліковано 26 Вересня, 2018 в 12:44 Всі дякую за увагу, смарт продано. Новому власнику бажаю довгої і хорошої роботи апарату.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.