Перейти до змісту

Дитячі гуртки в Луцьку.

msice

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!
Шукаю в Луцьку дитячі гуртки, для хлопчика 4-х років.
Цікавлять спортивні напрямки: гімнастика, бокс і т.п.

Опубліковано
On 18.09.2018 at 20:56, nickel сказано:

То ж можна самому дитині по голові настукати, нащо ще в гурток вести? І не страшно, що здачі дасть.

краще хай спортом займаеться і розвиваеться,ніж планшетами тупиться.клуб рукопашки на Грушевського біля Кузнецова.не знаюточно чи в 4 рокі беруть.знаю в 6 рокі займаються.

Опубліковано
On 18.09.2018 at 20:56, nickel сказано:

То ж можна самому дитині по голові настукати, нащо ще в гурток вести? І не страшно, що здачі дасть.

за таку відповідь і - і + хочеться дати.

- за те шо дитині по голові настукати.

+дам за те шо в мене малий і я спортом з дитинства займалися.ніколи не піднімали на синяків чи батю руку.в спорті ще васпіталка.психіка мае бути.якшо цього нема вийдуть бикі вуличні

Опубліковано
17 минут назад, petro22 сказал:

краще хай спортом займаеться і розвиваеться,ніж планшетами тупиться

Він планшет сам собі купив в 4 роки, замість ровера? 

Опубліковано
6 минут назад, petro22 сказал:

за таку відповідь і - і + хочеться дати.

- за те шо дитині по голові настукати.

Тобто якщо тато настукає дитині в 4 роки по голові то погано, а якщо хтось інший то нормально?

Опубліковано
5 годин тому, nickel сказано:

Тобто якщо тато настукає дитині в 4 роки по голові то погано, а якщо хтось інший то нормально?

порівняти тата силу і дитини з якою буде на тренировці.на тренировках в такому віці дають шлем.якшо боятися шо надають по голові е інші гуртки.танці.шашки..малювання...батькам вибирати і дитині де більше ій сподобаеться бути.

Опубліковано
32 минуты назад, petro22 сказал:

порівняти тата силу і дитини з якою буде на тренировці.на тренировках в такому віці дають шлем.якшо боятися шо надають по голові е інші гуртки.танці.шашки..малювання...батькам вибирати і дитині де більше ій сподобаеться бути.

Бачиш, і до тебе нарешті дійшло, що дитину краще віддати в інший гурток, ніж стукати в 4 роки їй по голові.

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Бачиш, і до тебе нарешті дійшло, що дитину краще віддати в інший гурток, ніж стукати в 4 роки їй по голові.

зібрались 2 теоретика..
в 4 роки навіть на боксі немає спарингів. ТОБТО НІХТО ДІТЕЙ ПО ГОЛОВІ НЕ Б"Є!
Та і не беруть в такому віці. всюди з 6 років. в винятках з 5.

Допомагав тренувати дітей в інсайті на рукопашці. та ж фізкультура+ трохи тренування на груші, трохи прижків, боротьби.

Опубліковано
1 час назад, Dima4s сказал:

зібрались 2 теоретика..
в 4 роки навіть на боксі немає спарингів. ТОБТО НІХТО ДІТЕЙ ПО ГОЛОВІ НЕ Б"Є!
Та і не беруть в такому віці. всюди з 6 років. в винятках з 5.

Допомагав тренувати дітей в інсайті на рукопашці. та ж фізкультура+ трохи тренування на груші, трохи прижків, боротьби.

Звичайно, що теоретик. Мені навіть в голову не прийшло б в 4 роки водити дитину на бокс, рукопашку чи ше шось таке, як ТС, та навіть в 5 чи 6. Відповідно і практичною стороною не цікавився. Тому да, теоретик. Зате в мого малого є ровер, самокат, м'ячі, щоб не втикати в планшет.

Опубліковано
On 18.09.2018 at 15:51, msice сказано:

Доброго дня!
Шукаю в Луцьку дитячі гуртки, для хлопчика 4-х років.
Цікавлять спортивні напрямки: гімнастика, бокс і т.п.

Бразильське джиу джитцу (боротьба в партері) вул.Яровиця  (Гарда), 

Опубліковано
56 хвилин тому, akela сказано:

Бразильське джиу джитцу (боротьба в партері) вул.Яровиця  (Гарда), 

Міша бере 4х річних?

• 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...