Перейти до змісту

Запись в талон


TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Интересная мысль пришла мне в голову. Ведь вину у нас признает только суд. Значит до суда ты не нарушитель. Значит гайцы и в талон не имеют права писать :rolleyes: Какие мысли по этому поводу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перше потрібно вимагати його посвідчення і записувати дані, якщо зразу видно, що зупинило тебе хамло якесь ( я за всіх не кажу, але трапляються різні інспектори) а вже після того пояснити йому ситуацію.

Бо починаються відмазки, що звідки він буде знати яке рішення виніс суд, і в принципі на їхній стороні є стаття ( чи то ПДР чи закону про міліцію) що дає їм право робити позначку в талоні. (номер не пам'ятаю). Дійсно їх можна вантажити на рахунок цього.

Було вже давно правда, один співробітник поставив мені відмітку за неправильний проїзд перехрестя. Молодий я ще був тоді :rolleyes:

Знак стоп, той що перед м'ясокомбінатом. Їхав у напрямку від варшавки до мотора. перед знаком я зупинився лівіше, але не перетнувши суцільну смугу, бо тоді ще справа була велика яма. Він зупинив мене, мотивуючи це тим, що я мав триматися правої сторони. Відповів йому, що там яма і я зупинився лівіше. Питає: будеш підписувати протокол, кажу -ні. Тоді це па*** розвернулося і щось бачу пише. Як виявилося помітка в мій талон...

Хотіли потім на нього суд подати, але нажаль руки не дійшли. А от помітка залишилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так вот именно интересно на что имеет право сотрудник гаи, а на что нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виходить що згідно закону він може ставити помітку в талон про порушення, але фактично ще не має рішення суду, і якщо цей самий суд визнає що порушення не було, то помітка зроблена незаконно, але талон новий ніхто вам не видасть.

Треба шукати ту норму в правилах і по закону все гарно розказувати,щось як було із аварійною ситуацією.

Може Yarchik допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Думаю він має право виконувати свої законні обов'язки а водії повинні не порушувати правила. І тоді всім буде добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот именно - законные. А кто его знает законные они или нет:smile3:

а водії повинні не порушувати правила

Я думаю не открою тайну, если скажу, что водителей частенько гаишники "обувают" водителей по незнанию и часто запугивают лишением прав, штрафстоянкой и т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...